IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Huh, etten joutunu jäämään minnekkää enkä joutunu vielä leikkaukseen. Mut ei ollu silti kiva ku istuttiin siel odotushuoneessa joku pari tuntii ja sit ku pääsin sisään lääkärin huoneeseen siel meni joku kaks minuuttii. Ja sitä paitsi oli aika kivuliasta. Ensin se lääkäri vaa suihkutti puudutusainetta ja sit avas sellasel jännäl jutul ne paiseet ja sit niist tuli sitä ainetta, joka sai mut melkein oksentaa. Ja ai vittu sattu ihan helvetisti muutenki. Silmätki vaa valu. (JA sitäpaitsi se lääkäri oli nainen. Siis ei siin mitää mut äh. Miehet on varmaa parempia. Ei oo ennen sattunu noin paljoo) Ja sitku pääsin pois syljeskelin verta ulkona ja ihan tahaltee ulko-ovien eteen ihan puhtaalle valkoselle lumelle. Muaha. Mut heeei mun puheesta saa jo selvää, saan suun melko hyvin auki JA nieleminen ei oo enää nii vaikeeta. Hurraa. Ainii, äitin kone on tainnu just laskeutuu^^

Ps. Rakastan yhtä videota ja toista biisiä.

From Desolation Row.Perjantai 30.01.2009 18:22

Huoh. Tulin just Hyvinkäältä. Onneks ei tarvinnu jäädä viel yheks yöks. Torstaina jouduin menee sinne ku en pystyny syömään enkä juomaan ja jouduin hengittääkki nenän kautta. Eka ne otti musta verikokeet. Ja sit se sama lääkäri taas totes et mul on paise, mut tällä kertaa niit on kaks, molemmilla puolilla. Siin vaihees meinasin alkaa itkee. No sitte istuin vähän aikaa ja odotin ja sit pääsin takasin sinne huoneeseen ja ne laitto mulle tipan. Vähän sen jälkeen siihen tuli nukutuslääkäri joka eka tunki mulle sellasen harmaan jutun sormeen, joka mittas mun hengitystä. Sil muuten kesti kauan valita et mihin sormeen se sen laittaa, ku jokaisen kynnen oon maalannu eri väriseks. Ja sit se vaa "nyt saat sitte TOSI vahvaa kipulääkettä ja se sit humahtaa suoraan päähän. Se tuntuu siltä että pyörtyisit mut pysyt hereillä koko ajan" Mä vaan nyökyttelin ja vähän ajan päästä se taulu mitä kattelin alko heiluu ja kaikki muuki. Sit se lääkäri viel anto rauhottavaa. Joo, mun mielestä oli ihan mukava tuokio, siis se kun se KNK lääkäri tyhjens mun paiseet. Ei tuntunu missään. Sit se KNK ja nukutuslääkäri kauhisteli (vai olikohan ne hurmioissaan;o) ku sielt oikee tuli verta sellasena suihkuna. Mä vaan istuin ja öö varmaa vaa hymyilin. Sit mult kysyttii et miten voin ja mä vastasin ilosena että "ihan hyvin" siin vaihees hoitaja vaa "nii kai ku oot saanu noin vahvaa kipulääkettä" sit jotain mumisin et "paitsi hiukset menee koko ajan silmien eteen :(" Kaikki vaa alko nauraa mulle. Sen jälkeen mut nostettiin pyörätuoliin ja laitettiin makaa käytävälle sellaselle sängylle. Siinä sitte jumitin ja varmaa nukahtelinki välissä. Jotenki aika vaan meni.
Jonku ajan päästä hoitaja tuli ja sano et mulle on paikka joltain osastolta ja sit se kärräs mut neloskerrokseen. Vähän säikähin ku mentiin hissiin ja yhtäkkii se hissi lähti ylöspäin! Oikeesti meinasin saada sydänkohtauksen, se tuntu niin oudolta. Joo, aineissa olin.

Huone oli ihan tyhmä. Neljän hengen huone, eikä mitään tekemistä. Joo nii. Olihan mul siel radio mut tänää kokeilin sitä ja ei helvetti että oli huonot kanavat. Se siitä sitten. Oli siel eka mun kaa joku mummo, joka vaa kampaili hiuksiansa keskellä yötä (ja se lauleli tänää päivällä jonku kaa isä meidän rukousta.)
Mulle vaa tuotii aina kipulääkettä ja antibioottia ja näin. En pystyny syömään mitään. Taino söin mehujään mut siinäki meni joku 20 minuuttia. Ei ollu hauskaa. Siinä sitte melkein kirjaimellisesti makasin tylsistyksissäni vaik kuinka kauan. No, tuli pappa, Reija ja Ronja kattoo mua joskus illalla. Ei nekää kauaa siel kyl ollu.
Yölläkää en saanu nukuttuu, ku yks potilas tuotii leikkauksesta ja yks kans ihan myöhään. Mut kyl mä pari tuntii ainaki nukuin. JA kun on tiputuksessa on KOKO AJAN vessa hätä. Kävin varmaa 20 kertaa pelkästään yön aikana vessassa. Inhottavaaaa. Ja joka ikinen kerta ku kävin vessassa kuulu kauhee ryminä, ku jouduin raahaa mukana mun sulhasta!

Aamulla en saanu syödä mitään (ihanku oisin pystyny) ja odotin et pääsen KNK:lle. Sit pääsin sinne ja ne tyhjens taas mun paiseet ja kerto mulle et mun on rauhaskuume joka on aiheuttanu ne paiseet. Mut tällä kertaa ei ollu yhtä hauska kerta ku en saanu mitään aineita. Hö. Ja sattuki jonku verran. Ja hyi ku sielt tuli verta ja kaikkee. Syljeskelin vaa kuppiin. Sit se lääkäri sano et pääsen kotiin jos pystyn syömään ja JEE menin takasin osastolle ja söin puuroa ja viiliä ja join mehuja. Elikkä pääsin kotiin. åå

Mun pitää huomenna mennä Helsinkiin. Jos tää ei oo yhtään parantunu, ne saattaa leikata. Mut jos on ni sit Hyvinkäälle taas vielä maanantaina. Nyt sit syön lääkkeitä miljoona kertaa päivässä, mut onneks oon kotona. Hih.

It's time to forget what makes me sick.Keskiviikko 28.01.2009 12:34

Olin liianki varma siitä, että kuolen enkun kokeessa. Istuin tuolissani ja tuli huono olo ja meinasin pyörtyy. Siinä sit yritin kirjottaa jotain. Mietin et nyt jos juokisisin ulos luokasta ja menisin käytävälle istuu pää polvien välissä, tulisko mulle parempi olo. No se jäi sit siihen ku tajusin et jos ryntäilisin sillä tavalla pyörtyisin aika nopeesti. No tulihan se koe tehtyä, vaikka en ees muista mitä sinne kirjotteli, enkä kertaakaa lukenu läpi vastauksia, yritin vaa saada sen tehtyä niin nopeesti ku mahollista. Aivan. Uusinnoissa nähään.
Yllätys. En ollu tänääkään koulussa (enkä mee huomennakaa enkä sais mennä ylihuomennakaa, meen silti) KOSKA menin kaheksalta sinne labraaan ja sit siellä ne otti kuus putkee verta. Oli hauska. Tosi. Sit sen jälkeen sain ajan lääkärille, joka vähän katteli mun kurkkuun ja totes "Hyvinkäälle!" Sit jouduin tilaa taksin et pääsen sinne (koska ei ollu muuta kyytiä) Inhoon istuu taksisssa. Yh. No mutta sitte oli tylsä matka ja kiva kuski joka sammutti sen ihme jutun sillee et mun ei tarvinnu iiihan niin paljoo maksaa åå
Menin suoraan KNK:lle ja se kiva mieslääkäri taas katto mun kurkkuun ja totes et mun pitää odottaa pari tuntii et labra vastaukset saadaan. NO, sit istuin siel yksin tylsistyneenä (lääkärit meni syömään) mut joku hoitaja käveli mun ohi ja sano "moi rosa" Mietin et HETKINEN toi muistaa jopa mun nimen, oon selvästi viettäny täällä liikaa aikaa. Loppujenlopuks se mies tuli ja sano että mul on nielurisat turvonnu tosi pahasti ja et mun pitää syödä nyt 10 päivää jotain lääkettä. Haah. Sil kesti kauan keksii et minkä lääkkeen se mulle määrää, ku oon penisilliinille ja jollekki toiselle allerginen. No kyl se johonki pääty. Ja nyt mun nielurisat pitää leikata .. helvetti. Mult pienenä leikattiin kitarisat eikä kukaan ymmärrä miksei ne leikannu myös siin samalla nielurisoja. Eli joudun vaa kärsii.

Saan kai huomenna JA keskiviikkona tietää mun veriarvot ja verikuvat ja kaiket paskat. Jos niissä on häikkää alan huutaaa. Ainii! En pysty huutaa. En pysty melkee puhuu. Nieleminenki on vaikeeta. Kuulostan tyhmältä. Korvaki on kipee. Mut saan vetää buranaa mielin määrin (no en saa) Ois se lääkäri voinu vahvempaaki lääkettä määrätä mut sössötin jotain ja sain buranaa. Ja mitäs vielä. En saa suuta kunnolla auki! NII! Eikä kukaa saa selvää mun puheesta :( Hankin kohta sellasen taulun joo ... LIITUtaulun. JA näin tänään enkelin. OOn siitä melko varma.

Vähän inhottava olo ku on koko päivän istunu jossain syömättä mitään (paitsi lääkkeitä) ja jopa verta vuodattamassa. Ja vielä kuumekki nous. Jeah.

Ainii ja nytten ku tässä kerta valitetaan ni valitetaan kunnolla: mul ei oo takkia. Joo. Syy seisoo neljällä jalalla ja omistaa (ei muuten omista) hännän. Niinpä. En oo viel kerenny pesee sitä.

Varotus: Sittenku oon päässy siitä että ei kannata puhua, puhun t-a-u-k-o-o-m-a-t-t-a. Totta.
Vihdoin pääsee nukkuu.

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.01.2009 05:51

Aivan täydellinen viikonloppu. Täydellinen yö. Täydellistä. Kaikki on aivan hyvin. Voi saatana.

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.01.2009 05:25

Mä en jaksa.
Onko vapaaehtosia tulee tänne ja pelastaa mut tältä kaaokselta?! Ja miks IHMEESSÄ ton yhen piti lukita toi yks tonne oven taakse. En jaksa kuunnella tota vitun ovikelloo. En tiiä enää et pitäiskö itkee vai nauraa vai hakata päätä seinään vai tyytyy silmien pyörittelyyn.

Words could never make me stay.Lauantai 24.01.2009 00:53

Tänään on perjantai. Tänään ei ollu kiva perjantai. Oltiin nimittäin rapussa istumassa kahestaan Sussun kaa, taino mä seisoin ja Sussu istu. Sit siihen tulee alhaalta sellanen roteva mies, joku 30-40 v. joka alkaa jotain mulle sanoo et "Tääl ei saa olla, painu vittuun." Olin vaa sillee joo meen, ja menin Sussun luo. Sit se mies tulee ne rappuset ylös siihen ihan mun viereen ja alkaa jotain huutaa et "Painukaa nyt vittuun täältä. Tääl ei saa olla." Sussu vaa "En haluis olla töykee tai mitään, mut kuka sä oot? Omistaksä tän kiinteistön vai?" Sit vast se mies saiki hepulin ja huus "Vittu se ei teille kuulu!" ja otti Sussun takista kiinni, nosti sen yhellä kädellä ilmaan ja paiskas sen siihen lattiaan niin et Sussun pää kolahti aika kipeesti. Kaikki kävi liian nopeesti. Mä seisoin siinä ihan järkyttyneenä ku se kai löi viel Sussuu. Sit seuraavaks se tais ottaa musta kiinni ja viskas mut siihen Sussun päälle. Sillon kai siihen tuli sen joku tyttöystävä tai joku joka huutaa et "LOPETA" ja yrittää kiskasta kai sitä pois päin. Joo se mies vaa työntää senki päin kaidetta. Siin vaihees taidettiin nousta ja lähtee juoksee rappuset ylös päin, otin Ronjan laukun ja se mies huutaa meijän perään et "Vittu mä tapan teijät!!" Ei vittu juostiin minkä jaloista päästiin sinne ulos. Vähän pelkäsin et se seuraa meitä. Sit päästiin ulos ja Sussu soitti poliiseille.

Sillon kai ku Sussu puhu poliisien kaa, oli Ronja ja nää tullu siihen rapun ulkopuolelle ja se sama mies oli vaa jotain viskonu yht tyyppii ympäriinsä ja paiskonu sitä sinne maahan ja hakannu naamaan. Sit sen miehen tyttöystävä oli tullu väliin, ja se mies oli vaa paiskassu sen päin niitten autoo. Kai se mies ja se nainen oli sit lähteny sillä autollansa ja loppujen lopuks poliisit oli saanu ne kiinni motarilla. Poliisit sit otti mun ja Sussun ja sen yhen tiedot ylös. Ja ne sano et täst tulee oikeus juttu tai jotain. Niinpä. Onneks se nainen tuli siihen muuten mä ja Sussu oltais tällä hetkellä varmaan ruumishuoneella.

Mul on taas kuumetta. Eijh.


Did we all fall down?
Did we all fall down?
Did we all fall down?
Did we all fall down?
From the lights to the pavement
From the van to the floor
From backstage to the doctor
From the earth to the morgue
Morgue. Morgue. Morgue.

[Ei aihetta]Perjantai 23.01.2009 17:08

Kävin tänään taaas lääkärissä. Ää. Mul on imusolmuke tos kaulas turvonnu ja inhottavan tuntusta ku nielasee, mut ei sille voi tehä mitään. Nyt joudun maanantaina verikokeisiin ja sit jonku kuukauden ajan joudun käymää aina kerran viikossa niis verikokeissa. En pääse niistä ikinä eroon :< Keskiviikkona saan tietää et onks kaikki niinku suhtkoht hyvin vai pitääks mun tehä jotain tai mennä johonki, jos on huonotunu. Paras olis et paraniS!