IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 22.02.2008 23:24

Työpäivä oli muuten raskas jo ihan unenpuutteen ja syömättömyydenkin vuoksi, mutta "kiva" kun on saanut puhua monille ja saanut osanottoja, kovasti on helpottanut keskustelu. Erityisesti tibbefoorumissa on oltu ihania vaikka koira ei edes ole tibbe. Teankin (Iitun kasvattajan) kanssa puhuin äsken ainakin puoli tuntia puhelimessa.

Iitu ei ole muuten osannut ikävöidä, mutta aina ulkona käydessä pysähtyy katselemaan lumikasoja, että minkä kasan takaa se Otto tällä kertaa hyppää jotta he pääsee leikkimään. Kurja katsella sitä. Muuten se on melko paljon omissa oloissaan, se on kuitenkin vielä niin nuori että sopeutunee.

Vaikea olla yksin täällä talossa, silloin rupeaa heti haikeaksi ja kuvittelemaan kaikkea. Huomenna mennään päiväksi Ouluun ja Iitu joutuu jäämään yksin tänne.

Mietin töissä että ostan isot kolmiosaiset valokuvakehykset ja laitan jokaisen snautserin kehyksiin, ja ostan vielä Otolle yhdet isommat kehykset erikseen.

Viimeistään sunnuntaina haetaan traktori lainaan ja kokeillaan kaivaa kuoppaa.. Koira on nyt kellarissa laatikossa... Meinasin mennä sitä töiden jälkeen heti katsomaan, mutta päätin pihalle päästyäni että en mene. Ei se mitään auta mihinkään eikä se koira enää siellä ole, pelkät kuoret vain...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.