IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Lauantai 05.08.2006 17:41

Hilla ja varsa kotona. Hienosti meni, ei mitään ongelmia. Koppiin lykättiin ensin varsa ja Hilla perässä suoraan tarhasta, ja ovet perässä kiinni. Takaoveen piti vain laittaa ulko- ja sisäpuolelle köydet ovea tukemaan kun takapuomit olivat väliseinän kanssa irrotettu, ja Hilla nojaili takasiltaan niin että se pullisteli.

Matka körryyteltiin reilua 60km/ h ja koko ajan oli letkaa perässä ihan kopin takana kiinni ja hirveästi kaasutellen ohiteltiin. Kiva kiva. Ei paljon "Anna hevoselle tilaa tiellä" -tarraa taidettu lueskella. Matkan aikana ei koppi heilunut yhtään, matkustivat tosi rauhallisesti.

Tulivat myös kopista ulos nätisti, siinä pihalla Hilla meinasi hermoilla varsan perään joka hidasteli tallin ovella. Nätisti silti menivät karsinaan, molemmat olivat ihan hiessä kun niin kuuma ilma. Varsa oli ihan väsynyt noin jännästä reissusta ja rupesikin pian nukkumaan - Hillasta näki että on tutussa paikassa, oli ihan kohtuullisen rauhallinen ja alkoi sekin heti syömään.

Kuuma se on itse kullakin, ei sinne jaksanut pitkäksi aikaa jäädä varsaa katsomaan, ehtiihän tuon vissiin vielä muutaman kerran eläissään nähdä ja eivätköhän pysy pystyssä ja tallessa koko ajan tuijottamattakin :)

Laitettiin eilen Lento Aidan kanssa samaan, hupaista katsottavaa oli. Aida meni tahallaan pilke silmäkulmassa tyyräämään itseään Lennolle, joka alkoi höristä, jolloin Aida kiljaisi ja monotti minkä ehti. Tätä ne tekivät pari kertaa, ja sitten Lento päätti että pyh, ja käveli kauemmas syömään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.