IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Torstai 31.08.2006 13:34

Katsojat eivät päässeet lähtemään kuin vasta puoli 10 aikaan ajelemaan, joten otin sitten valmennuksesta kuvia. Harmi vain kun oltiin vanhalla maneesilla, josta ei tahdo kuvia saada onnistumaan millään. No, videopätkät onnistuivat hyvin mutta tänne en niitä pysty laittamaan, pitäisi pakata ennenkuin nettiin niitä yrittää saada.

Lento sai vain kehuja, Elinakin ihmetteli miten oli odottanut sen saavan enemmän kritiikkiä Sallalta, mutta eipäs saanut :) Salla ratsasti sillä reilut puoli tuntia. Ainut pieni moite tuli siitä, että ruuna oli ajoittain (mm. laukannostossa) vähän tunnoton pohkeelle, mutta reagoi kuitenkin raippaan niinkuin pitikin eikä jäänyt tahmaamaan sen enempää. Ronskimmat otteet, Elina, just edellisenä iltana jäi laukka nostoyrityksiin kun ei ilman satulaa saanut sitä nostettua ja se oli varmaan ruunalla hyvin mielessä :)

6 tunnin yöunet ei tod. riitä mulle, hirveä väsy. Katsojat tulee ihan pian, en tiedä ehtisikö sitten käydä vaikka päikkäreillä, kolmelta on kuitenkin hiusten remonttiaika.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.