IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 08.01.2006 22:33

Tänään taas tallitytöt liikutteli hevosia ja tekivät hommia.

Kävin itsekin vihdoin Aidaa kokeilemassa kun Sonja kyllästyi tappelemaan sen kanssa - eikä jalkaan muuten käynyt enää yhtään kipeää vaikka kävellessä pitääkin vähän ontua :) On Aida mennyt vähän hunningolle, ei enää anneta sitä tytöille ratsastettavaksi ilman valvontaa/ ohjausta. Äkkiähän ne taidot unohtuu jos vain kaahotetaan päättömästi pellolla. Yllättävän hyvin tuo munkin alla meni. Elina tuli vielä ratsastamaan sitä läpi ja tekikin sen kanssa pitkään töitä. Hieno tamma kyllä, ensimmäinen lv josta tykkään oikeasti eikä vain kaukaa katsellen :)

Pikkuorin myös juoksutin, oli se oikeaan suuntaan meno taas niin vaikeaa ensin. On tuo kuitenkin jo ruvennut taipumaan.

Ajoin lopuksi Herolla pellolla rengasta vetäen, piti mennä ihan umpihankeen asti monta kertaa kun se painoi ohjille niin paljon, ei kävelystä puhettakaan vaan koko ajan painoi raville. Sen siitä saa kun en viitsinyt turparemmiä laittaa, se on oppinut jo aiemmin että suun avaamalla voi vaan painella menemään, se onkin ollut meksikolaisen turpiksen kanssa hyvä ajaa. Kyllä tuon puolessa tunnissa ihan kivasti hikeen sai.

Lopuksi siinä käytävällä sitä loimittaessa aloin katselemaan, että ei kai tämä vain ole kuitenkin Lentoa pienempi? Ruvettiin sitten huvikseen kahdella kepillä sitä mittaamaan Sonjan kanssa, ja hommien jälkeen käytiin sisältä hakemassa mittanauha. Se näytti sitten lukemaa 145 cm!

JOS tuo pitää edes parin sentin tarkkuudella paikkaansa, on Hero piensuomenhevonen, ja sen saa kantakirjattua suorittamalla vain helpon ajettavuus- tai ratsastettavuuskokeen. Nyt vain pitäisi saada jostain oikea mitta, jotta saisi varmuuden tuosta lukemasta. Aivan hyvin voisi laittaa Kiuruveden näyttelyyn sen täksi kevääksi...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.