IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Torstai 12.01.2006 21:11

Laiskotti ja menin tallille vasta 3:lta. Siivosin orien karsinat ja aloin laittamaan Heroa kuntoon, pakkohan tuo on jo liikuttaa ettei tule ihan "bimpoksi" :)

A-R tuli sitten pelastavana enkelinä juuri kun Hero oli valmis ja päästi mut ketjuista irti ja siivosi sillä aikaa loput karsinat kun ratsastin. Herolla oli virtaa niinkuin arvasinkin ja se mm. "pelkäsi" kentän laidalla ollutta siirtolavaa niin että piti pomppulaukalla päästellä kentän toiseen päähän... Muutenkin oli jäynäenergiaa ja ensimmäistä kertaa se painoi reilusti ohjille ratsastaessakin. Otin siirtymisiä ja voltteja ja selätettiin se siirtolava, ja otin ravispurtteja ja kävelyä kentän ulkopuolella kovasti hupenevassa hangessa. Virtaa oli niin mahdottomasti ja se oikein kuumahti hankispurteista :) Ei kuitenkaan hionnut ollenkaan, vaan enpä tuota hiillostanutkaan kuin kolmisen varttia kun alkoi jo kunto loppumaan itseltä, sai sen kanssa niin tomerana olla.

Tallissa se oli lähinnä "lutuinen" ja oikein tykkäsi kun vähän venyttelin sitä ja kun otin harjasta kiinni ja vatkasin niskaa. Kumma, monet hevoset tykkää tuosta. Lopuksi nakkasin sille ruokakuppiin kovan ison leivänpalan ja oli se huvittavan näköinen kun yritti "tappaa" sen kuppiin eikä saanut palasia irti, paukutti pitkin kupin reunoja ja yritti hinkata ja järsiä :D

Aloin miettimään, jos Heron tuuppaisi jonnekin 1-2 kk:ksi laitettavaksi? Kuka haluais :) ?

A-R saa lähteä mun kanssa viikonloppuna ajamaan Lennolla, kun on niin tomerasti tehnyt hommia. Elinakin soitteli ja tuumasi että voisi lähteä Karatilla mukaan, jos taas käytäisiin Huhmarissa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.