IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Lauantai 14.01.2006 20:42

Pikku ratsastajat olivatkin kokemattomuudestaan huolimatta ihan tomeria eikä heitä tarvinnut taluttaakaan. Kaikki kolme ratsastivat tunnin, kyllä siinä pollet tienasivat kaurarahojaan kohtuullisesti.

Jonna kakkonen ratsasti vielä lopuksi Hillalla puoli tuntia. Oli alkuun vähän hurjan näköistä ja pukkilaukkaakin esitettiin... Kai tuo pitäisi itsekin käydä vähän testaamassa että mistäpäin tammalla tuulee. Kyllähän tuo rauhoittui kuitenkin kun Elina piti vähän tunnin tynkää ja neuvoi.

Huomenna Herolla Elinan hyväksi havaitulle pellolle ratsastamaan, Sonja aikoi kokeilla Karaatia. Tai ehkäpä tuuppaan Elinan Heron selkään ja menen itse Pyryllä, kun tekisi sitäkin mieli kokeilla pitkästä aikaa. Vuorokaudessa on liian vähän tunteja!

Aamulla ajettiin A-R:n kanssa Lento tuolla Elinan suurella pellolla, hankitreeniä puolisen tuntia välillä palautellen ja lopuksi vielä talutin narusta reilut 10 minuuttia. Energiaa jäi vaikka muille jakaa. Pitikin illalla laittaa sille mehupurkki leluksi karsinaan, kun rämpytteli verkkoa ja kolisteli kuppiaan koko ajan tekemisen puutteessa. Jospa nyt viihtyisi vähän paremmin. Huomenna voisi ratsastaa tai juoksuttaa...

Eestinponisakki perui poninsa tulon, mutta paikalle on jo uusi tulija: Akin tallilta siirtyy 16-aikainen 7-v lv-ruuna meille ensi viikolla. Omistajansa ollut Akilla töissä (ei ole enää). Tuntevat Marian sakin kanssa entuudestaan, mikä onkin kiva juttu, ollaan kohta kuin yhtä suurta perhettä :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.