IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.01.2006 16:06

Pakkasta riittää, ja tuuli on kova. Pollet on toistaiseksi sisällä, on niistä extrasuurista karsinoista oikeasti hyötyäkin tällaisina päivinä! Pajero ei inahtanutkaan aamulla (pasi kulutti eilisiltana akun tyhjäksi kun se ei lähtenyt pihalla heti käyntiin...) joten Sonja nakkas mut aamulla tallille töihin mennessään niin sain pollet ruokittua. Takaisin tulin Sonjan potkurilla ja karvalakilla varustettuna :D Jospa Jukka tulis töistä päästyään sytkäseen Pajeroon virtaa, nakkelen sitten hevoset ulos siksi aikaa ainakin että saa karsinat siivottua. Huomisen valmennuskin siirrettiin viikolla eteenpäin pakkasen takia. Perjantaina pitäisi Marian veljen tulla suoraan Kaustisen raveista, vaan saapa nähdä pidetäänkö koko raveja pakkasen takia?

Lisäsin aikani kuluksi pari vanhaa omakuvaa tänne, hui kauhistus...

Eilen oli sitten ollut taas enempi ja vähempi avuliaita tallityttöjä. Aamulla pistin vain Heron, Pyryn ja Silvan ulos, tammat ja Lennon jätin sisälle, koska oltiin taas molemmat iltaan asti töissä. Kirjoitin vihkoon koko sivullisen verran ohjeita, että pärjäävät kun tiesin että tyttöjä on tulossa iltapäivällä hommiin. Kahteen kertaan mainitsin, että JOS OTATTE TAMMOJA KÄYTÄVÄLLE KARSINOIDEN SIIVOUSTA VARTEN, ÄLKÄÄ LAITTAKO LENNON ETEEN, JA TAMMOJA SAA LAITTAA TYHJÄÄN KARSINAAN SIIVOUKSEN AJAKSI, MUTTA LENTOA EI SAA.

Ensin oli Jonna ykkönen käynyt siivoamassa kuulemma karsinoita ja ilmeisesti ottanut pollet sisään. Sitten olivat tulleet 4 maissa Elina ja A-R, jotka olivat siivonneet uudestaan karsinoita ja tehneet kaikki hommat illaksi valmiiksi (suurkiitokset siitä, olipa kiva saada yksi vapaailta raskaan työpäivän jälkeen!!!).

Sitten illalla tuli Anulta viesti, että siellä oli kuulemma jossain vaiheessa ollut Hilla laitettuna vain yhdeltä puolelta käytävälle kiinni siinä Lennon karsinan edessä, ja ottanut yhteen Lennon kanssa, kussut, huutanut ja polkenut etusta. Esa oli samaan aikaan tallilla ja raportoinut sitten Anulle. Jaha, vai tämmöstä, tosi kiva kuulla.

AR ja Elina eivät ainakaan asialla, mutta kumpi näistä toisista tytöistä... Mikä järki on pistää kantavana oleva tamma suoraan orin nenän eteen ja vain yhdeltä puolelta kiinni ja antaa sen mennä orin ulottuville (ja itse kuulemma seisoa vain vieressä ja sanoa hevoselle että et sinä sinne saa mennä)??? Ja kun vihkossa vielä erikseen on isolla mainittu että näin ei saa tehdä! Eikä ole ollut illemmalla mitään syytä ottaa Hillaa pihattopuolelta ja tuoda käytävälle, tällekin tytölle on sanottu ettei sitä tarvitse sieltä enää 4 jälkeen ottaa varsinkaan jos kukaan tallin väestä ei ole paikalla. Yhdesti aiemminkin on sen hakenut tarhasta ilman lupaa käytävälle harjattavaksi. Ei kai siinä jos olisi pikkutalli jossa ei olisi oreja, vaan A.) Meillä on tallissa kaksi oria, B.) Talli on ihan vilkkaan valtatien vieressä C.) Hilla on kantavana ja vielä painavimpana D.) Hilla ei ole oma vaan on vain liisattu meille.

Eli tästä lähtien ei tallissa puuhailla minkään hevosen kanssa mitään omin luvin, eikä sinne tarvitse tyttöjen mennä enää 4 jälkeen ellei näin ole erikseen sovittu. Ja Hillaan ei kukaan koske ilman että jompi kumpi meistä on vahtimassa perään.

Noh, tällaistapa tämä on, meinaa vain vähän ärsyttää eikä tuo Soilakaan kovin onnellinen ollut kun asiasta kuuli... Onneksi on pari kunnollistakin tallityttöä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.