IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.01.2006 10:36

Pajero on pelittänyt erinomaisesti ilman akkujen vaihtoakin heti kun säät lauhtui. Hmmm...

Herolla hypättiin eilen esteitä ensimmäistä kertaa. Elina ratsasti. Ensin väänteli ja käänteli sitä ja kehui koko ajan miten hienosti menee (tauko tehnyt hyvää?) ja sitten menivät ensin yhden maapuomin yli, sitten kahden (tässä vaiheessa Hero alkoi jo oikomaan edeltävässä kaarteessa ja kiihdytti korvat hörössä vauhtia kohti puomeja), ja lopuksi kolmen puomin yli ravissa. Se oli niin innokas, että päätettiin kokeilla n. 30 cm estettä. Ensimmäisellä kerralla se juoksi yli, toisella kerralla hyppäsi hienosti. Kolmannella hyppäsi vain etujaloilla ja juoksi takajaloilla, joten otettiin vielä neljäs, onnistunut hyppy ja lopetettiin siihen. Hero tosin olisi vielä halunnut jatkaa. Vitsit kun tuo eläin on just sellainen, että ensimmäisenä päivänä sen voisi pistää monttuun, ja toisena se on tosi hieno!!

Lennon kanssa käytiin 14 km hölkkälenkki. Ei ollut tarkoitus ihan noin pitkää tehdä, vaan se pyörä pyöri niin kevyesti :) Toissapäivänä juoksutin sen kunnolla liinassa iltasella, niin tuli pehmeä lasku liikkumiseen pakkasloman jälkeen. Kyllä oli meno vetreää, hyväntuulista ja erinomaisesti toimivaa!

Esalta tuli maanantaina tekstiviesti, onko Lento myytävänä ja paljonko se maksaa. En uskaltanut sanoa mitään hintaa, etteivät pian osta pois, sillä sehän EI ole myytävänä! :D

Huomenna olisikin sitten Pyryllä ja Herolla valmennukset edessä maneesilla. Elina käy tänään vähän Pyryä körmyyttämässä, ettei se ole ihan onneton sitten huomenna :)

Mutta nyt aamutallille ja Lennon kanssa lenkille!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.