IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 21.08.2009 11:05

Rikulla on ajettu nyt kahdesti kotiintulon jälkeen. Pelittää sitten ihan upeasti, vaikea käsittää että se on vasta vuosikas orivarsa. Eilen ajettiin niin että Elina ratsasti Raikulla mukana. Ajettiin ihan vierellä ja perässä kiinni ja Riku vain pari kertaa hörähti sille. Vastaan tuli iso traktori rehukärryn kanssa (väistettiin isoon liittymään), 3 autoa, 2 pyöräilijää ja lastenvaunut :) Se myös ravaa tasaista askelta hyvällä rytmillä, ei yritäkään laukata, ei kopsi eikä kompuroi.

Raikua on treenailtu 2-3krt viikkoon ja sunnuntaina vien sen takaisin kempeleeseen valmistautumaan kantakirjaukseen. Mintti käy sitä alkuviikosta kokeilemassa ja päättää sitten monestiko käy sitä ratsastamassa ennen näyttelyä.

Olisin vienyt varsat Nivalan mätsäriin vaan eiköhän pätkäisseet töitä lauantaille. Pitää vissiin mennä kylmiltään sitten sinne ykan näyttelyyn.

Hildalla on ultra viikon päästä. Ajattelin että vielä voisi yhdesti uusia jos ei ole tiine.

Olen myynyt Circle A:n länkkärin ja ostanut Barefoot Nevadan tilalle (ajatuksella että se sopii sitten Hildallekin kun sillä aletaan ratsastaa, Circle A olisi sille liian iso). Jos hyvävarainen olisin en olis luopunut tosta satulasta, mutta nyt ei pysty pitämään kahta ton arvoista yhtäaikaa. Postitukset vielä pitäis hoitaa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.