IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 27.01.2006 00:17

Olipas tänään taas vauhdikas päivä!

Siinä ja siinä ettei myöhästytty Salla Aarion valmennuksista. Onneksi oli aikataulu muutenkin vartin myöhässä, niin ehti rauhassa laitella hevoset kuntoon. Reissu oli kyllä ihan onnistunut, ei tarvinnut hävetä Pyryn kanssa ja Herokin käyttäytyi erinomaisesti. Mari oli ihmeissään kun näki Pyryn laukan - miten se vetelee sellaisia km-aikoja kisoissa tuonnäköisellä laukalla? Siinäpä se, tolla tyylillä pääsee lujaa, muttei kauniisti :)

Hero meni kaikin puolin hienosti, jos noista kahdesta pitäisi veikata kummalla on ratsastettu 6v ja kummalla 30krt, menis varmasti osat toisinpäin kuin ne oikeasti ovat... Tuolla vois jopa itse ruveta oppimaan jotain, oli kyllä hienoa saada Pyry muutaman kerran onnistuneesti pysähtymään ravista istunnalla kahteen askeleeseen! Laukka ei tosiaan oikein pyöri oikein, luulen että syynä on vanha kengitys ja se että edessä on kengät ja takana ei. Sehän on aina ollut niin tarkka kengityksestä, kai se näkyy tässäkin.

Iltasella vielä otin urakan ja vuolin Japen etuset. Vanha herra päätti olla armollinen ja niinpä me omaperäisesti ähellettiin niiden kavioiden kanssa siten, että olin polvillaan Japen vieressä ja pidin kaviota polveni päällä ja siitä napsin paloja pois ja vuoroin raspasin :) Noh, ihan hyvät niistä tuli, ainakin sain lyhyemmiksi... Ja ennen kaikkea, täysin ilman tappelua, Jape kun yleensä harrastaa sitä jalkojen nykimistä yms. kivaa - niinkuin TearAngel varmaan tietää :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.