IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

AjeluaPerjantai 16.10.2009 00:26

Tää kuvanlisäys ei tod. toimi blogiin, yrittää vaan ehdotella jotain picture_add.php:n avausta/tallennusta omalle koneelle!

Anyway Ukkis ajettu onnistuneesti ekaa kertaa kotona. Hyvin se toimi vaikka jännitin pirusti, en jotenkin ole vielä tullut sen kanssa sinuiksi (aron aina hevosia ennenkuin opin näkemään miten ne käyttäytyy missäkin tilanteessa). Elina pelasti mun päivän ja tuli ajokaveriksi, talutti meidät tien yli ja ajelin Aaron peltoja ees taas. Valjastukseen meni puoli elämää kun kaikki vehkeet piti säätää uusiksi.

Sain tosiaan tänäaamuna Aaron kiinni ja heti luvan ajaa pelloilla niin paljon kuin mieli tekee, ne käännetään vasta keväällä. Aarolta saan myös kaurat jatkossa ja kanttipaaliheinää :)

Satu käy huomisaamuna riipimässä Raikulta ja Rikulta kengät veke. Mä en enää tiellä aja kun on nyt nuo hyväpohjaiset isot pellot käytössä!

Raikun maha on jo... valtava?

Jukka on hiekkapuhaltanut autonrengaskoppikset, uusitaan niihin vanerit ja maalataan ne ja pistän Raikun heti niiden väliin kun valmiit ja kokeilen ajaa sillä, vielä kun se mahtuu!

Työt loppui 3.10. mutta huomenna jo takaisin Oulaisiin, sairaslomatuurausta ainakin 4vrk. Marraskuun alussa ois taas viikoksi melkein siellä töitä, ja välissä käyn Ykan halpiksessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.