IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Eka ratakäynti takanaTiistai 07.03.2006 00:59

Jopas on kiirettä taas pitänyt! Niin töissä kuin tallillakin. Autokin on tossa naapurin korjaamolla hitsattavana, jos sen vihdoin saisi leimattua.

Eilen tosiaan käytiin iltasella Lennon ja Pyryn kanssa radalla. Heini tuli ratsastamaan Pyryn. Neljältä alettiin tekemään lähtöä - kuuden maissa vihdoin oltiin radalla. Piti VÄHÄN koppia fiksailla ja kärryn renkaita vaihdella... Käsijarrun vaijeri on lähes katki ja takasilta vääntynyt, ei mene kunnolla kiinni. Sisävalo ei toimi. Kopin vuokrauksen etuja!

Lento meni nätisti koppiin, syksyllähän se toisinaan vähän jullitteli.

Valjastaessa Lento möyrysi kun näki muita hevosia ja liikkeellelähtö oli vähän epävakaa, mutta kaikenkaikkiaan pelasi paremmin kuin odotinkaan. Lämmitettiin hevoset erikseen, ettei menisi Pyryn osalta kilpailuksi :) ja aika haipakkaa se päästelikin meidän ohi muutaman kerran...

Lento oli erinomaisella ravilla, sitä ei tarvinnut yhtään tukea, eikä se laukannut kuin yhdesti - ekan kerran kun Pyry meni ohitse, niin säikähti sitä vähäsen (korvat tukossa + laput). Vauhtejakin tuntuis olevan (en ottanut edes kelloa mukaan), mutta ei siitä Pyrylle ole vielä aikoihin vastusta - tai sitten Pyry pisteli jotain 30 pätkää? Todennäköisesti pistelikin, oli niin innoissaan kun pääsi pitkästä aikaa radalle.

Ajelin siis kohtuu kevyesti, annoin mennä sitä mitä kevyesti menee, viimeisen kierroksen lopuksi vähän maalisuoralla käskin ja kyllä se vauhtia lisäsi ihan oikein. Mentiin myös tällöin Pyryn edelle :D Kaikin puolin ori pelasi radalla erinomaisesti, niin voltatessa kuin käännöksissä, ohituksissa, kävellessä... Varikon puolella sitten taas möyrysi ja steppaili kun joku hevonen meni ohitse radan maastoihin. Saapa nähdä sitten kun niitä hevosia on ympärillä 40 eikä tilaa niin ruhtinaallisesti.. No, onhan tässä aikaa harjoitella. Pitäis vaan saada paljon muita hevosia harjoittelukäynneille kaveriksi.

Osasi myös peruuttaa katokselle! Hieno poika...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.