IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 08.03.2006 22:20

Radalla on taas käyty. Ei tarvinnut pojua tällä kertaa ojentaa katoksella, vaikka kyllä se vähän muisti huudellakin ja keikkua. Liikkeelle kuitenkin lähti OK ja töpötti tohkeissaan Vienon perässä. Lämmitettiin hevoset vierekkäin, ja Lento mollisteli Vienoa koko ajan :)

Volttaus sujui hyvin kuin myös hiittikin, tosin Lento oli tosiaan vähän muissa maailmoissa Vienoa katsellessaan eikä oikein keskittynyt juoksemiseen. Sillä tuntuisi olevan vauhteja varastossa kivasti, mutta se ei vain ole saanut juonen päästä kiinni, että niitä jalkoja vois heilutella nopeampaa niin pääsisi lujempaa :) sille semmoinen rento meno riittää. Kotosallahan se kyllä painaa ohjille, mutta tuolla se mieluummin katseli maisemia. ´

Liukusekki juuttui taas kiinni, ja sain sen vasta hiittisuoralla kävelyttäessä irti kun nousin jalkalenkeille seisomaan ja revin narusta. Lento malttoi kävellä hienosti ja rentona ja peruuttikin ihan itse katokseen ja suorassakin vielä, ei tarvinnut edes kärryiltä nousta. Oli tosi rauhallinen valjaita riisuttaessa ja kopissakin malttoi odotella hiljaa, kun jäätiin katsomaan korttikurssilaisten volttausharjoituksia :)

Elikkäs tuumattiin, että taidetaan jättää Muhos vielä väliin, vedoten turhan epävarmoihin tekijöihin :D Hiittiä vaan kunnes alkaa pyörä pyöriä oikeaan malliin ja käytös paranee, pitäydytään alkuperäisessä suunnitelmassa -> koelähtö keväällä kotiradalla.

Niin ja ravi oli erinomaisen hyvää ja korttikurssilaisen volttausharjoituksia oli erittäin opettavaista seurata ;D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.