IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 24.03.2006 00:17

Minna tuli pitkästä aikaa kaveriksi ajamaan lennon. Käytiin raskailla Törmälässä kääntymässä. Löytyn tie oli peilijäällä aukeiden kohdalta, onneksi metsätaipaleilta oli tie hyvällä pinnalla.

Ensin oli jäykän oloinen vaan siitä vetristyi matkan taittuessa. Oli paljon suorempi kuin edellisellä lenkillä (kokolaput edelleen) mutta mutta.. vei välillä oikeaa takasta vähän sisäänpäin, kun vasen menee hieman etusen ulkopuolella. Pitää pistää pikapuoliin uuteen kenkään se, vaikkei edellisestäkään vielä kovin montaa viikkoa ole.

Aloitin rivinhoitokuurin taas. Ratsastusta voisi jättää viikoksi pariksi vähän vähemmälle, ettei vain ole siitä kipeytynyt sitten. On niin vaikea muistaa että pitäisi malttaa pitää ratsastukset kevyinä ja lyhyinä, kun se pelaa kuin valmis ratsu... Eipä tuota silti ahdisteltu ole, mutta siltikin voisi löysätä entisestään joksikin aikaa.

Kun tultiin peltojen kautta takaisin, Pyry tollotti ensin kaukaa jo hartaasti meitä, ja pelloille päästyämme se lähti revittämään pitkin tarhaa muka peloissaan meitä karkuun häntä tötteröllä. Kiva että silläkin joskus tuota huumorintajua esiintyy... :D

Pitää ostaa seuraavista raveista b-vitamiinia, lennolle hattu :D (vihreä tietysti).. ja mitäs muuta? Niin niitä kenkiä ainakin.. jotain muutakin piti? No, jospa tuo palautuisi mieleen.

Nam, tein mansikkasoppaa. Puuro olis ollut turhan aikaavievä toteuttaa tähän aikaan :) ihan sippi kun aamulla käynyt kylällä, päivällä tehnyt kaikki tallihommat kun en iltatallille päässyt, ja sitten trimmasin koiraa melkein 3 tuntia. No, hyvä tuntipalkka kuitenkin 15e tunnilta!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.