IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

opalPerjantai 13.10.2017 19:25

Näitä Himalajan ympyräpäisiä tarkoitin tuossa juuri aiemmin. (Vasemmassa yläreunassa. Tumma pyörylä saattaa olla 30metriä, jos nyt voin tekemäni 2 kuvan yhdistelmän 1 mittakaavamerkintään luottaa.) Enhän minä tiedä mitä nuokaan ovat.


Olen aikaisemminkin veikannut "singing-standerin" olevan sivukaaren kurvi - silloin katsoin punaisia osia Suomen kartassa. Ei tätä tajua... Ehkä nuo oikealla näkyvät singing-standerit ovat sienijuuria, vasen niistä kääntänyt ylöspäin kuuluvan "vatsansa" oikealle? Ja joiden päässä on sellainen paketti kuin "sleeping cat"? Sellainen paketti kuuluu olla pyöreähkö kammio... mutta jos se ei aina ollut pyöreä... Ehkä vasemmassa ylänurkassa näkyvät punaiset pitkulat ovat...ööh... näyttää kuin jokin kammio olisi avautunut niitten sivuilta... näyttää kuin olisi selällään makaavia singing-standereitä... Jonka päähän tulee pyöreä lisääntymiskammio... Sellainen laulava suu on joko Sleeping-cat sivusta katsottuna jolla pitkä varsi, tai Sleeping-cat:n luoneen pihtiparin toisen pihdin osa, jonka asento on heti kasvettua ollut sama kuin "anomalocariksen pihdillä"... en minä tiedä. Ehkä joillakin Sleeping-Cateillä oli torvimainen varsi, sienijuuri ... Jos nuo olivat eläviä, niin kyllä niiden menneisyys ja jälkeläiset voidaan selvittää. Pitäisi jonkun tietää, mitä ovat laulavat suut. :)
___________________________________________


Mitähän nuo isot ruskeat vaaka-pötkylät, 10-11 km pitkät, ovat? Ne ovat kasvattaneet sivustaan/pohjastaan etelään "torvisieni-kokoelmat" ...
https://www.google.fi/maps/@71.5695269,-22.8275631,12234m/data=!3m1!1e3?hl=fi

Minusta tuolla huokuu elämä... eikai tässä vaan ole oranssi "sleeping cat", oikeassa reunassa nukkumassa? Epäilyttävästi sleeping-cat -paketti. Koko sama kuin Suomen sleeping-catilla: 2,5 ja 3 km väliltä.
https://www.google.fi/maps/@71.4079518,-22.6835845,6165m/data=!3m1!1e3?hl=fi



Mustat pyöreät alueet näyttävät yksiköiden yhdessä rakentamilta kammion kansilta, joiden rakennusosat saapuvat pitkulaisina eri suunnista, mutta niistä jää kammion kanneksi vain se osa, joka sopii pyöreän kannen rakennussuunnitelmaan, muu jää ulos. Olen nähnyt ennenkin tätä, että pyöreä kammio rajautuu yhdyskunnassa, ulottaja välittää ehkä geeneistäänkin, tai jos yleensäkään mistään niin yhdyskunnan elämästä. Voinhan minä olla väärässäkin, ja tuo ei ollut sammalmaista elämää... minusta siinä oli jättisammal. Eivätkö (sammalet) kasvakin joskus edestakaisin niistä kammioistaan, että kasvaa ulos päinvastaiseen suuntaan kuin edellinen sukupolvi? Ehkä tuo torvisieni on naaras? Suoja kelpaa ja geenit kelpaa. Ja nuo kannen tekijät kuikuilevat kauempaakin niihin ympyröihin. Ehkä oudosti haaroittunut joki on oikeasti ollut limasuonisto... yhdyskunnan keskusosasia. (Jotkut mawsoniitti-kivet sisältävät mielestäni valkoisia limasuonia, ja Jamalin niemimaalla on valtavaa terttukasvustoa, joka on vaatinut jotain suonistoa. Venäläisessä Yorgia-kivessä on limasuoniston näköistä.) Himalajallakin makaa jotain suuria torvimaisia, joilla on ylöspäin toisessa päässä "ympyrälevy".

________________________________________________


Jotkut intiaanit kuulemma kutsuvat vasenkätisiä nimellä quetzalcoatl.
EN TIEDÄ, mutta veikkaan, että siinä lukee kotj-salko-kätel, eli "kodan ylöspano kätinen". Kotj/koet on aivan nykysuomea.

Zaldo tuli juuri eilen vastaani, kun rupesin "kääntämään" Stonehengen rakentajien asuinpaikkaa, Durington :ia. Niin kuin että tjuuli, tjaalda, tjaldo, tjaldu, tjaltu, tjelta, teltta, ... delta sidoksissa tartu taar torino turin tuuri juuri juri juuli.


________________________________________________


"Maan1 ilmakehässä2 valo3 hajaantuu4 sateenkaareksi5" (tehokas painon hajaant.= :: )
"Toukka6 erittääSeittiä7 liukkaaseen8 painottomaan9 kankaaseen10"

(sateenkaari on saacaar. Sakarisormi viis kuvaa toisenlaista lumoa, vaas. Käärmeet punoutuvat yhteen.)

"Maa-ilma avaruudessa, sidoksissa vas / ." ...eikun:
"Maan & ilman avaruudessa, :: painovoima liittää yhteen." ...eikun:
"Maa & ilma vastakkain, :: painovoima liittää yhteen." = 12345


"wainaa hautaan, ikuiseksi tehtyyn päätyy"?
"wainaa hautaan, ikuisuudeksi jooduu erilleen"? = 6-10

"baino johtuu sitä myöten että, kiertoliike juudduu radalle" ?
"baino johtuu sitä myöten että, kiertoradalla jooduu erilliseksi." ?
"baino johtuu sitä myöten että, kiertoliike erottaa."
"baino johtuu sitä myöten että, jatkuva liike toistensa ympäri erottaa."
"baino johtuu sitä myöten että, toistensa kiertäminen tekee: jootuu erilleen."
bai (aistii liikkeen 7), toistensa kiertäminen theet joodh tikaph=erillisiksi ... eikun:
baino6 saa7 iki(liike)tilan8, theet? joodh9 erilleen10. Juontuu erilleen tai: radoille
"waina6 saa7 iki-haa8, henkiolento9 erilleen10"

9 on jotain tosi kummallista. Painovoiman vastakohta, irrota ja erottaa. Työntää ajauttaa, hajauttaa. Jotain kuin seula. (Pumppu, vesipyörre, tornado, imu, siiveke, ...? Ehkä se on jokin "pyör-suu"...) JOO!!... kantaa, bära, para-olento... kantaa 9 kuukautta vauvaa. Jos 4 on maito, tämä voisi olla voi tai kirnu ...kirnu ainakin irtouttaa. Nine neun noin noita on se, jolla para on. Para varastaa voita. Numeroon 9 liittyy irtouttaa, kirnu, voi, para, noita, Bära, kantaa, kantaa 9kk, vauva, nini, niini, nostaa, apuolento, henkiolento, para, bära, (bäär bääl Baal jumala? la laa lua rua Ra?) Kirnua vastaava laite on separaattori eli erottaja. 9 erottaa eli ajauttaa erilleen, 10 on erillään 10-senttiset metritikussa. 9 = henki, kuolleen ruumiin = 6, mutkalle ruukkuun jättänyt. Erilleen hajauttavia/ajauttavia ovat siis ainakin kirnu, 9kk raskaus, liike, ja kuolema. Niinikin. Painon ylösnostoon tarvitaan "apuolento", apuelementti. Kyllä seulakin hajauttaa, mutta ei se nosta. Kuumailmapallo olisi hyvä apuelementti. Panee silkkiin vähän tervaa tai jotain, niin sillon sitä lähettiin. Jos ei pelkällä silkillä. Sitten näkee kaiken. Maan kotelot, niin kuin minä.

Para-tarinat voivat kummuta kuolemanraja-kokemuksista, poltergeist-ilmiöstä, skitsofreniasta, ym., sekoittua jumal-uskoihin ja ajattelijoitten ties mihin lausuntoihin luonnonlaeista. Jumala-tarinat kumpuavat evoluution aikaansaannoksista, parhaista yhteensattumista, ukkosesta, auringosta ja muusta ihmisen ympäristöstä, jota hän ei ole ymmärtänyt, että mikä on aurinko, mikä on maapallo, ja mitä ovat elävät olennot. Tienneekö nytkään.
En ole edelleenkään tutkinut numeroista kuin vasta puolet: 76123.




Onpa outo tuo "kammion kannen" reuna... jos se sellainen on. (Kirjoitin "limaista", kun tarkoitin HYYTELÖMÄISTÄ.) Jokin elämänpesä kuvassa kuitenkin on. Näkyykö isojen sinisten osien sisällä jotain, pinnasta läpi? Kun "asetelma" on kuollut, voiko olla kasvanut uusi "asetelma" keskelle ...? Näitten kanssa menee sekaisin.. että mikä siitä keskustasta pitää tulla. Minä kuvittelen, että jos kammion sisus =uusi sukupolvi ei ehtinyt kasvaa ulos, ja kuoli/kuivui, niin se muuttui pieniksi emoiksi ja teki uuden pienemmän kaaret+keskus -kokonaisuuden.
___________________________

5-10 =

subakabra - arwa kabus
akid sauv (saa käärmesauvan?) - vuas dika (tähtitiedettä vas-asioista)
teenior - roi neet ("5 sormi on kesäkuu ja aurinko on lähellä talvella" ?)

asc abu bar, rascab awu, scarab abu, basca rabu
basca ruba, basca wuar, bus bacara

luki vas, laski vu, alku vis, suvi alk

Barac Obada. Odaba cabra. Otawa kauha? :) tietää kauhat...arba cabra... verkko 7

desi tasa. esin asen aset aced deca ... vuas-tika ...

deli peli pelli belli. bell. decembel cembalo decambalo decombo ... competition... erottelu... decide... päätyi acabus... päättää resi... dece tike tikas mitta-pykälät tieto tikas teline deli peli peeli peili peel pinta-heijastuma 3 uku u-kuva? heijastuma vastakkainen vasten vas-tika 5-10

4 & 5 = "tarttua yhteen". 9 & 10 =" __?__ paloittumaan pienempiin yksiköihin"? eikun...


Lisätään vielä ⌀ "(läpi-)riento"*: Orient= määrittää asema, suunnata kohti, asettaa suunnaksi itä. (* Sen yhden Wettenhovi-Aspa:n käännös sanalle 'labyrintti'.)

__________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.