IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Sunnuntai 11.11.2018 13:31

Numerot Stonehengeläisittäin aseteltuina (en kerännyt tästä blogistani, vaikka osa löydöistä on kirjoitettu vain tänne, keräsin muutamista muistiinpano-papereista, niissä voi olla virheitäkin)
Alkaa peukalosta, numerot etenevät sormi-järjestyksessä (sanoisinko tuvaksesta tuvakseen) :

Brahtaa 6 far 1
bainava (hewi/kebi?) 1 (1/6?)
baino 6
Vai baras kelepa 156
Sija bysyy/bisi iku 616
Set biirii onkelia(yhdessäYmpärillä) 717 ang gulo=kulmapyörä. angelu7(kulma) varjelu4
Subi sini sila pari 2222
Nosta ober ki-jätti pukki 8783
equal tasan san merki 8838
Iso astair hit 949
hanka muuntu 99
Leekkaa för clock 9(4+)4 (Jostain ihmeestä löysin, että 4 on tunnin edellä.)
- anteeksi että pitää kirjoittaa pikkurilliin asti
- tämä, mitä Stonehengessä ainakin näkyy:
Pass ruskee wes rype karabi ovoro faas 5555555
5Vesi (kaartuu äärilaidassa, joka on kuin ympyrän) piiri1.

(Minulla luki jossain numerossa 1, että "kauha", niin nauroin ensin makeasti tälle, että alkaa, että "Rahtaa kaukaa ...". Kivet on rahdattu satojen kilometrien päästä, ja ovat valtavia, mutta en tiedä, onko "kauha" sama kuin "kaukaa". Se olis indoeur joku niinku far par por... poor koyha. Miten kauha olisi että kauka? Ha ja ka eivät ole sama asia, ha:lla pysytään samalla rivillä, ka:lla hypätään toiseen käteen. Jospa kauha tarkoittaa niin kaukaista aikaa, ettei ihmisellä ole lehmiä? Jos on kermaa ja lehmiä, on helkutin rik. Lehmätön vaeltaja kaukaa on köyhä... en tiedä miten tämä menee. ...ber...anda... 12, begger rik 23 ...aina kun mennään taaksepäin, ei ole lehmää eikä kermaa, niin on köyhä. Jospa se on niin? Paljas maakin on köyhä, eleemän ja leemän vastakohta.)


Muuta: "Trakedi" (9) nimettömillä ja pikkurilleillä:

Ritsa 4
jon 4 =kon KULMA jänni-tys jousen. Kulma & kaari, liekö jina sama. Ben kulma & kaari.
ventta 4
waras. 5
Pantu 10
oventa. 5
Visito 10
awas 4
uksi 4
nuel 9
sukelta 9
labi. 4

Kanel, kantin eellä... Paljastuu outoja sen ruudusta, ruudusta 6, joka on hautausmaan, vainajan ja painon numero:
Kuninkaallinen hovi, ruotsiksi rung, viittaa epätasapainoiseen Afrikkalaiseen heittovehkeeseen, runguun, (luulin ensin sanojen "havis" ja "hovi" olevan 6:ssa, mutta olin tehnyt virheen, ne ovat 4:ssa, joten ei myöskään rung ole "anti-tasapaino"-ruudussa... tosin ne ovat numerossa, joka myös läheisesti liittyy kulmaan: --> "Majesteetti"-sana muistuttaa epäilyttävästi tätä seiskaa: "Ma izeni"=kulma/meje= 7/major=main. Epätasapaino-6:n vieressä sijaitsee ta-saa-bai-no 7. Tämä juttu jäi sekavaksi... kyllä minä ehkä jäljillä jotenkin kuitenkin olen. Ehkä katson myöhemmin mikä on mikä.
("Itse kulma"7, karta 7, jakarta=shakarta 2, sina 3, itse 4, 4&7 ovat myös itä ja länsi...)
6:ssa on myös Michel = mis:n eellä, wis:n eellä, was:n ja veden eellä, muistuttaa enemmän pirtaa ja kampaa, kuin piece:n / peace:n eellä olevaa. Mis on kaivata, puuttuu, menee ohi. Liekö vainajan6 kaipaamista, vai eikö rungu6 osu maaliin.
Ehkä se ei ole kanel-kantinEellä, vaan vinoon neli:stä... =8 tai 10... "ka-niri". Sitten on cinna-mon. Jina-moon. [<-- China-mon]. Erittäin hassu selitys: reen jalas kääntyy rullalle edestä! --> outo tapa sanoa 3reki, "kuu-kakkosen jälkeinen" - jina on outo sana avuksi hyppäämiseen 2:sta 3:een. Mutta ihana, että kaneli, joka on rullalla, on reen jalas. :)) Siellä on rekisanastoa suksesta saniin ja reestä luistoon ym. Cinna on yhtä aikaa jina & sinä/sina, aniksen vastakohta. (Kaikki tietysti omia päätelmiäni.) Ai niin, entäs kun "sinä" saattaa olla myös lumi, snö...? Se kun on se euskaran kieli... kuulostaa aivan "vesi-skaalalta"... löysin äkkiä vain tällaiset: 2 subi josta voi leeboo, 3 sina/snö, 4 jag jäg jää jaa, 5 was ves. Ai niin vielä "nuoska"... se olisi nokka nyökkä 3, afrikkalainen käärmeen nimi. "Lumi", sehän löytynee 8 kohdalta, josta myös ahto. Ei tule muita veden/lumen/jään nimiä mieleen, vaikka niitä on.


Hassua: anglo-saksi = kulma-sakset = 7-4 = Z+ <-ritsa runtsu rasti ratsi risti jon itse jina itä.(Z=länsi)
Nyt itä ei ole vain Esti, vaan myös Saksi. Meinaa kutistua se aikaisempi Venäjä-Kiina-Intia -kartta nyt tänne Itämeren ympärille (mikä nyt ei sen puoleen ihme ole, että kun täällähän minä olen. Arvelin vaan sanojen olevan enimmäkseen hyvin vanhoja, ja sana tai numero, metallin valu, ovi tai jalanjäljet, ei sillä välttämättä tarvitse kartalla niin paikkaa olla, vaikka toisaalta onkin. Ei ainakaan ilmansuunnilla.)


________________________________________

Kun tein kuvan, ei ollut minkäänlaista ajatusta sellaisesta, että siinä mitään numeroita olisi. Otukset sattuivat vahingossa noihin nurkkiin, levät voisivat olla ylhäällä, tai oikea voisi olla vasemmalla. Onko se besa me mucho vähän samanlainen kuin iilimato, että bara baza waas waazza weezza beezza? Wartoo Bartoo Biisto-asennossa sinua viidakossa, ja ...hyi helkuta.


Teotihuacanilaisten "kaulus-kuvat" "keskellä-tyhjyys" kuvaavat alkukauluksia. Sen tietää siitä, miten puoliskojen päät piirrettiin liittymään toisiinsa: kuin jättikaulukset Korsikan mailla. Puoliskot taitavat olla nimeltään 2 moon, "mun-tu" = ihminen.

Olikohan Yorgian ympärillä 8 pientä "kudos-säkkiä"... käsittääkseni nuo leväpaketit ovat niitä samoja, joten niiden emon pitäisi olla sijainnut niitten ympärillä, samalla tavalla, että ehkä 2 kaulusta paloittunut n. 8 osaan, tai jotenkin sillä tavalla. Se toteuttaa samaa kuin mitä galaksit tekevät.
__________________________________


"Ääretön määrä" asioita aukeaa. En tiedä, ovatko he tienneet siitä "akto"-kaavasta. Jotenkin tuntuu, etteivät ole tienneet. Sehän vaatii 10 numeron KUVAN, kuvamaisen, paikka-asetelman, se kaava. Sormet.

3 suk
4 sukel
9 sukelta (Na ratata= bulgariaksi "lähellä porttia". Eipä naurata, sukeltaa -->
10 pohjoisnapa. Voisi kutsuta saranaksi ja rattaan akseliksi. Kutsutaankin akseliksi.)

Kambodsa. Kam=kan=pan.
Pan= panna (put)
bod= panna (put)
sa=set= panna (put) Tämä on tätä. Helkutin Kebnekaisea. Kukulkania.

Kaikki tyynni on sitä helkutin Kebnekaisea ja Ketzalcoatelia. Myös Leb bra kon. Saattaa olla Ptolemaioskin sitä. Mikä se on se Holmenkollen, ihme jos sekin ei ole sitä. "Kor re loi". Ettei vaan oma sukunimeni Hamalai ole myös... sama kuin kon-pre-Leb.

onkel 4 ("kaikki ympärillä olevat yhdessä". Ilmansuunnat, kellonajat,ym)
ankol uncle 7
setä uncle
seto field
Seti (the god)
zeta kirjain
zedi
zeeni (jokin bulgarialainen jännä naiset-sana)
seenä = wall
wall - bal - bel (noin se seinä muuttuu yllä olevaksi jumalaksi)
Pan 5 - ben 7
han
kan 5
kon 7
kol 3
kulum- 7 / 3

Pto - Le - Majos. Onko se suorakulmaisen kolmion sivut? :

puto/bottom/bodom/po/MAA (fall bottom EARTH)
Leben/Lebä/Laipio/Li/Ri/Je/Sa/ TAIVAS (life rest inner-roof jump-up SKY)
majos/major/meje/ 7 / KULMA (best prime seven ANGLE)


Ank tulee siihen setiin setään uncle:iin angle:een... 7:ään. 7, set bendum, asettaa kulma. Libra kon kan kal-kallistuu klo 7 jonnekin päin ainakin silloin, kun kosija asettaa bendumin. Aurinko saattaa olla silloin 50/50. Ovi avain operaatio kulma ...

Saami-aika on varmaankin Ruotsin aika... ai niin mut Ruotsi oli se risti... onke... Entäs jos Virokin olisi "Itse" = "Esti"? Onkelia, kaikki ympärillä: jos se rytsi-ritsinen, "kaiken" keskus, on Itämeri ? Voi olla. 1 tunti edellä... "samedi" ... Tämä merkittävä ristillä merkitty on 1 tunnin edellä Saamea. No onko se "itse" sitten Suomi, peräti? Alati=immer= viiva menee ylös. Kun viiva menee vaakasuoraan, on lati, ei alati. Nehän voisivat olla kieli-linjojakin, että Viro-Suomi "ei-latina". Sitten on jokin paso-viiva vaso-viiva, ja sitten on Latina-viiva Hollanti-Tanska-Saksa. Mitä lienevät viivat... jospa besti on westi eli Eesti... kartta sormissa on väärinpäin, ja siksi se on tähtikartta. Tähtikartta! Sormissa nököttää tähtikartta, suuntineen päivineen, ja Otavan tähtineen, Merak, ja Pohjantähti. :D

2 azi - 3 zii - 4 ozi
4 ozi - 9 izo
6 aset - 7 set
3 zi - 8 zina

4 ozi. Itä, ja Itämeri. Ja kaikki jotka ovat sen ympärillä.
9 osina. Kaikki ympärillä... kiekko... pyörii...kal-ak - kalak galak. Jos mitään ei lennä reunoista irti, niin se johtuu siitä, että leepominen ei ole tässä, vaan vastapuolella numerossa 2.

Miten hienot teleskoopit niillä oikein on ollut? Punajuurenvärinen kupu, se on siellä, missä lukee "mun-tu".

Mutta 9:ssä on 3 kolmosta. SE on se haaru ja hiiru. Löysin yhteyden baskin "kaupungille" = hiri, ja ... kadonnut muistiinpanot paperipinoihin. Siinä oli "stan" ja vaikka mitä. Voisi tehdä tutkimuksen Stonehenge II.


___________________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.