IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Sinetti-"käännöksiä"Keskiviikko 05.12.2018 10:13

Lue viimeiset rivit. Konai ...

Ääniraudat näyttävät nyt vokaaleilta, ja vokaalithan ne tulevat oikeastaan äänenä, konsonantit ovat maiskutusta yms. Eikös tuo ole piin merkki, tuo "kasuaarin" pyllypuoli? Miks siinä on tuollaiset kopoti-kopoti -sormet, siinä piissä? :) Vai nuoliko se on? Osoittaa piin sisäkattoon?! Osoittaa kattoon. Jos tarkkoja ollaan, niin "kasuaarin kypäräpää" ei osoita suoraan kattoon. Mutta nuohan ovat vain kirjainmerkkejä. "Pii meer"... pii tarkemmin. Machu rutsu, nutsi rutsi, pii more accurately... se rutsu on se nelonen, tämä, 4, varjelusmerkki rytsy-rutsunen. Mantsu runtsu... Manchurian kukkuloille vaan aina päätyy. Match aukko/ovi/u-xi pii tarkemmin. Mitata aukko taivaan tarkemmin... ovi... risti... mitata risti taivaan tarkemmin. Risti taivaan? Risti = kompassin keskus = keskus, jossa ollaan, = keskus. MITATA KESKIPISTE TAIVAAN TARKEMMIN.
MACHU MITCHU PICHU ...täydellisen ympyrän keskus....
Centri valu num tin Ovat sitten mitä vitsipalasia tahansa, vai viestejäkö ne ovat? Pääsky-kuvasta voisi sepittää myös: "Kunsain vjes ti, munsai vesi-ti" S ja T olisivat tunnistettavat, ja "ai"/i :kin on pystyviiva kuin nytkin. Saksalaisen 1:n sukua. Apua, minä keksin koko ajan lisää!!!
IHMIS - KUNTA - KETTU
HUMA - KUNTA - KETTU
??? . . - . ZAHL - KET
NEGA?? . ISE . .- KEB
MEECHA=FINISH - KUNTAR/KUN TELE - KETTU
MEESTI BESTI - ISTIR EAST - NOR
MACHU - RASTI - KAMMER CHAMBER
MARTI MORTI - RASTI - CHAMBER
MACHU - LOCATION - KETTU
MEJA=DUMI,TOLOL - ITSII - SOLUTION. Itsii ratkaisua dummy tollo.
MUSITI - ISTIR - KAMMER . Itämaisen musiikin/kielen lohko/kammari
MEJAL (FIELD,AREA) - RASTI/X/ISTIR/EAST - LOHKO/SEKTORI=FIELD
AREA - CROSS - AREA.
(Dummy search for a solution)
Tyhmä etsii ratkaisuuuuuaaaaa, kun ket on viisto ja ylös, ja kun itse on ihminen ja keskellä, ja kun kuu on vino ja kuu on ylhäällä, ja kun kanta on pohja ja vino kantti ...... Mutta finish makes a difference :D ...mejal mesel ... pherkule....mitä nämä on nämä pherkuleen meselit....
MESTI /MUST ... OVI OPEN... MESTI RASTI MESTAARI... ÖÖG.. NORTH...pii more ... arvoitus selvittää...dumiDami-tollo-pelottoman,täytyy selvittää arvoitus....nyyh... ai vesiti.... [ :D]
IHMIS - ITÄINEN - KAMARA ....ihmis-kunnan arvoitus .... (no eipä ole yhtään muuttuneet pohdinnat vajaassa 4000 vuodessa)
MESO/VIA - IDÄN - POHJOINEN (no niin, saami kautta idän, aivan)
IHMISEN TIEDON (LUKU,LASKU,FILI,4) YHDISTÄÄ KETTU
MUSIK - TÄÄLLÄ - KAIKUU
MUSIK - TÄÄLLÄ - KYSYM. KUULUU PAIKKA-KYSYMYS.
IHMINEN - OSAA LUKEA - GAMMA/ gammal nor/gamaneer/gamaneesh
IHMINEN - NYT TÄSSÄ - COMMA
(Minkälaisesta paikasta palat löytyivät? Eihän se sentään mikään aikakapseli ollut?)
MONEY - NOW - LIRA (=lära, lera, muokkautua, oppia)
MONEY - HERE - LIRA
ARYL - x - LYRA (Aryyli, kemiaan liittyvä, liekö "un-real", kieliopillisesti??) Kummallakin puolella on epätodellisuutta. Musiikki on lumoamisen väline, ja lumo on epätodelliseen liittyvä. Saimme uuden eläimen, lyyra-linnun, listaan.
KABARE - GERABAK (oikeasti: Haudassa vaunut. Vaunut?"KyörääTakana"?
Leikisti: Kapisheik Giesibak - Kauppis-Heikin kiesit)
(KANAI IANAK - Kaanain lapsi?)
KANAJ JANAK - "SISÄLLÄ TIEDÄ" (Sisällä tiedä. Sisällä lapsi. Lapsi, ianak)
JANAH XjonaX HANAI = "Tietää menetys" (Osanotto suruun?) janah=know/people
KONAI x JANOK = "Ei tule isä" (ällöttävää! lapsiko se on?!)
KONAI X JANOK = "Ei tule jano ??" JOkin kievari? Pedofiilien kuppila
KONAI (NUTSIPEÄ?...) IANAK "Ei tule lapsi", ko nai nutsipiä-häkkyrän avulla)
Viimeinen sopii yhteen sen kanssa, että se rakelsi se nutsipää sen ehkäisyväline-häkkyrän toisessa savilaatassa.

Liittyvätköhän "Han-kiinalaiset" jotain siihen ristiin, nelosen varjelusmerkkiin... he ovat "Hanoi"... ja se nelos-risti, uxi, on jokin jona. ... se on... "moniosainen, monessa osassa" - ellei jopa 4 osassa, mutta ainakin 3:ssa... varmaan repale. Voi olla erilaista filosofiaa sisällä... että monta voittaa yhden, mutta taas Ra, kokonaisuuden voima, on sillä isolla. Kristinusko melko varmasti ei ole Jeesukseen liittyvä, vaan se on jotain jumal-uskoa yhdistettynä itse-suggeroivaan varjelusmerkkiin, joka on varmaan liittynyt hautoihinkin kauan. Henkistä nousua alhaisesta olennosta. Täytyy lätkiä risti-jona:n nimet maailmankartalle, vaikka näkyy se suoraan google-mapsistä. Risti on siellä, missä on totuus, tot, lukeminen ja kirjoittaminen, matematiikka ja laskeminen. Sydän. Punnitseminen, Onnikin, ehkä. Se on kaikkea kehittynyttä, ja ehkä metallurgian saloja siellä myös. Tämä 4 saattaa tarkoittaa maasta ylös nousua, niin kuin 2 nousee ylös. 9 tarkoittaa putoamista, yhteenliittymistä, gravitaatiota, niin kuin 7 sisältää sanan "kiini"/maahan kiinnittymistä niin kuin maa-jol major.
Teotihuacanilaiset rahtasivat valtavat ketzalcoatl-patsaat pyramidin seinustan sisään, niin, että siihen tuli 777, muun muassa. Se on kuulemma Tot-merkki. Ja Saturnuksen ja Jupiterin vuosien päivätkö se oli yhteenlaskettuna, vai miten se menikään.




Lera = savi, muta (ruotsiksi näyttää olevan). sen tie haarautuu alfaankin, joka on savi, ja oppimiseen. (Tunnen ainakin verbin "liäriä", olisi kirjakielellä niin kuin "lääriä", ja mutavelli sopisi siihen.)
Machu khiina pi zu = matchätä (tai mitata tms) sini (trigonometriaa) piihin. Onko se jotain höpönhöpö-puhetta, vai voiko sitä ruveta suorakulmaisen kolmion vastaisen sivun suhdetta hypotenuusaan sököttelemään piihin? Ei ainakaan alemmilla kouluasteilla sitä piihin sökötelty. :) Machu (khiina) pi zu, ... Machu Picchu on ne jyrkät kapeat vuorenhuiput, korkealla. En tiedä, onko sanojen merkitys siellä tiedossa, näyttää aika paljon samalta. Tarkoittaako se ympyrän, vaikkapa vuoden mittaamista, piin mittaamista tarkemmin, vai tarkoittaako se kolmiomaisten vuorten yhtymistä "taivaankanteen", joka ei edusta kolmiomaisuutta? Ajattelin ensin, että niitä vuorenhuippuja käytettiin vuoden pituuden mittaamiseen. Jotain siellä on tarkasti mitattu, kyllähän ne intiaanit tiedetään.

________________________________________________


P.S. Alimmassa kuvassa voisi lukea se Mat-chu meer, eli Maat/mitata chu/sykli mer/more (more accurately), jota pidetään "Sumerin maa" -nimenä. Viimeinen kuva voisi ainakin siten olla se "mer", kun sormi osoittaa taivaaseen, ja käsittääkseni mer = more near (the sky). Meer sekoittuu lähellä sanoihin neer näär ja tikapuihin neet niit niis ... tai jotenkin sinne päin... Kun vanhimpia pyramideja kiivetään rappuja ylös, niin mennään lähemmäksi taivasta, ja niitten nimi oli mer. Ehkä ihmiset pariutuivat tutkitun yhteensopivuuden mukaan. Ihminen on jalostanut eläimiä kauan, ja ehtinyt tehdä vaikka mitä. Mitäs se on se ko-atl -juttu... jos se liittyy aateliseen ja aitoon, niin mitähän tuoltakin lopulta paljastuisi. Joskus tein siitä järkähtämättömän. Vai mitä ihmeen pornopaloja savilevyt lienevät.


LISÄSIN XII-YMMÄRRYKSEN / XI-NOTION :N ALAKUVAAN.
(Tanssivatko Burmalaiset tai muun Aasian maan tanssijat pikkusormi peukaloon liitettynä, vai näinkö minä väärin? Tuskin väärin näin. 5:llä on yhteys varsinkin 1:een, 10:een ja 6:een. Elämä ja kuolema, kaiken yhteys, ja kaiken näkeminen.)



Alakuvan keskikohta on hieman hankala, tuon "ääniraudan" takia. Ehkä se tarkoittaa, että siihen sanaan tulee jonkinlainen umlaut - en tiedä - ehkä kaikki on sitten väärin, kun tein nuuksipään 2:ksi peilautuvalla kulmalla epämääräisesti harhaillen nuo alakuvan keskikohdat. Eikun uusimmassa, oranssissa xi-notion -lauseessa on peilaus keskellä.

Viimeinen kuva voi olla monenlaista, myös TU NOR -osoittava sormi. Voi olla ristin merkki eli lukitseminen, voi olla Ovi aukeaa, voi olla Pidettävä Kiinni. Voi olla kaikenlainen lukko ja patti ja matti, voi olla mato tai kameli tai kasuaari, alien tai sateenkaarikäärme. Voi olla Ank = kulma-kaari -yhdistelmä tai muu "kompakti" / nokkelan merkki, voi olla matava maa/alkuelämä, jäykkänä ja soljuvana voisi olla veden olomuotoja, ja 4:ena ja 7:na voisi olla myös kultaa ja hopeaa.

Tapailin viimeiseen sellaistakin kuin "Aine nukun enia", viimeinen sana tarkoittaa "alas". Se olisi lepakko, jos aine-sana mitenkään voisi olla sama kuin aina. Samaan syssyyn voisi lukea sitten että "Aina kuluk ania." ...... "Tammi kulkee maahan...." "Tammesta kuuluu: Mat!" ...
Ehkä eläinlistaan olisi vielä voinut lisätä ammoniitin. Heh.
Tästä puuttuu se "Sew eksy oraah haaro..." -sinetti. Sehän jäikin vajaaksi se käännös, saattoi olla "melko nokkel viasti".

_____________________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.