IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Maanantai 17.12.2018 13:20

Kun ompelus eksyy oraan haaroihin... se "sew eksy oraah haaro"...

MELKONOKKELVIASTI

LEKKON
OKREM (krem:stä (3) 1 pykälä eteenpäin, o-krem:iin, 4)
ITSAIV taivas

Tunnistaa 4-solmu ??? Fili-solmu? Fini-solmu? Sidoksissa-solmu?
liis-solmu? tartu-solmu? Solomon-solomu? FIN-solmu? Fin-taivu? Ei taida olla fin- _taipua_,

Taivas on ben, se taipuu. Eikös taipuminen ole muuttumista?
Muddus... on melkein mytty. Ja Mytty on sama kuin solmu.
Eekös TAEvassii oo ku' TIE [TAE].

Se on tuntia edellä. Se on aina tuntia edellä jotain, se okrem. Aikavyöhykkeissä. Ollaanko se me? Onko Baltia/Viro tuntia edellä? Kuka lätkäs nolla-tunnin Ruotsin kohdalle? Onko se edellä, vai ennustaja? Missä on nochi-pää Seppä Ilmarinen? Ai niin eräällä tavalla krem on pohjois-eurooppa, ja siitä aikavyöhykelinja Kreikan kautta Egyptin tienoille. "Tuntia edellä" on jossain Kiinassa ja Intiassa.

Tunnistaa fini-taivas. Tunnistaa fili-taikina? "TUNNISTAA SIDOKSISSA-SOLMU" ... tai solmukohta. Mytty, ja oliko se pahka.... TUNNISTAA KASVAIN !!! Solmu on sama asia kuin mytty ja pahka. Minä näin sen , olikohan unkarin sanakirja... Tunnistaa möykky.... mutta sitten "solmukohtia" on vaikka mitä, niin kuin kaupunkien ja teiden, jopa kielessä, ... hermoissa on, jos neulaa isketään. Tai että tunnistaa taivaalta asioita ... tunnistaa maakartasta, että mihin kohtaan iskee hännän kiinni. Ehkä nelosen kuva on jokin "Fin-solmu" ? Filistealaiset... Juttu menee väkisin trigonometriaan, kun otetaan kolmio, ja sanotaan fili. Se on 4, paikassa o-krem. Ketzalcoatl-juttuihin menee, koko maailma on tiennyt trigonometrian. 4 tarkoittaa monenlaista sitomista. Riid liit. Ommella... 9, liittää, liis...muntu, umuntu... muuntu, muuddu, muddu, mytty. Pahka. Kasvain. Solmu. Liitymisen vastainen, 4. Ei mene myttyyn. Nousee maasta hän vasten painovoimaa, ja lukee ja laskee. Se on silloin erottamista.


(Miten se "sew" näyttää täsmälleen ilmasta katsotulta elävältä maalta, jossa hiipivät moni-jalalliset skeitti-laudat ja kävelevät lehdet, jotka tarrautuvat toisistaan erkanevien maa-jättiläisten liitos-kohtiin .... niin kuin se "sew" tarrautuu juuri samalla tavalla? Silloin se härkä-hahmo on maa.)

_______________________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.