IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

eggTiistai 18.12.2018 16:58

Oromoo kuulostaa myös kultamaalta, ja kultakuulta. En tainnut katsoa sanakirjasta edes, että onko merkityksiä. En muistanut kirjoittaa kuvaan, että Addis Abeba tarkoittaa "uusi kukka". Vanha kukka, onko se sitten 8, kun minä sidoin 8:aan AI:n /\, kain, kajon, joka on japaniksi kukka. Mikä se on se vanha kukka, vai onko se 8:aa vastassa oleva 3? Kuitenkin, noi neu new nai Uusikukka, minusta se on 3 potenssiin 2. Tulee 9. Niin kuin että fin /\ -finnee <<<. AI NIIIIIN.... vanhat unohdetut saven kaiut.... UKUK .... ukuk, kuku, ja kuuku-na. Koska uku =3, siitä seuraa, että kuku =8. Kuuku-NA = 8:n vastakohta, eli 3. 8 on siis kukka, jonka nimiä ovat muun muassa KAJO ja KUKU. Kajo on juksan vastakohta. Näyttää olevan ojankin vastakohta, mikä pitää paikkansa. Kajo on /\, oja sen vastainen. Dike, oja, kaivanto, = 3, siten. "Kuusilaiset kielet"...<<< fin finne. Meidän merkkimme on vähän kitistynyt matkan varrella. 3 pitäisi olla, on vain yhtä kolmiota piirrelty eläinten nahkoihin sitten. Ketzalko-aitl... 243. Keb-nega-ise... "Irlannin ja Kiinan välissä oleva pituuspiiri"??? Newfoundland:n (2, sumuLumous) ja Kiinan (4, varjelusmerkki ja korkea tieto) välissä oleva sijainti??? Joka on Eurooppa, lisättynä sillä, joka on Välimeren yli vastassa Kreikkaa. LAKIAK LASK AIKAL... = yhdistelmä ketzalkaital:sta ja ikar/raki :sta...Kohotus lasku/luku/salko/saldo Ikaros ...i-ka-ros on 3 tai 5. Ajan menetys, ajattomuuden menetys. IKUINEN KADOTUS. IKUINEN PUDOTUS... KAAMOS ? "Navalla ei ole aikaa, koska sillä ei ole aikavyöhykettäkään" ??



________________________________________________
Asunto on hirveässä siivossa, mutta pääasia, että tällaisia kuvia tulee lisää.
Mikä se on semmone, ku Koitere? Muu, kuin järvi Ilomantsissa. Ketzal on värikäs, pitkäpyrstöinen lintu. Coitel, veitsi. Airokala saapui syvyyksistä, ja teki 3 suuntaa. Se on saatettu katsoa maagiseksi, jopa merkiksi tai viestintuojaksi. Ja ketzalcoatl on vasenkätinen. Ja kebnegaise, ihan takuulla. Tai en tiedä, mitä Kebnekaise täsmälleen on. Ihan kuin se olisi jotain niin kuin maa ja ilma ja niitten välinen raja, + painoon liittyvä. Sitten jotkut Huron Wendat -intiaanit, joilla on kuulemma kummat geenit, niin mulle tulee mieleen Kuun kaari vääntyy aurinkoa kohti/poispäin, Kuun kaari vääntyy kuin maanpinta, Kuunkaari vääntyy kuin ilmakehä. Tai: Kuinka kauan odottanut? Ehkä heidän nimensä ei ole niin vanha, kuin heidän vaelluksensa, usein kyllä on, luulisin.
PYYTÄÄ 7ASK ANOI 7
NEGA 4 MEGA (7) KIINI 7
SAA 7 KSAA _ JONA OVI AUKI 4
Ilves kuulemma kuulee ajatuksesi, ja voi nähdä toisiin ulottuvuuksiin. Ilves sijaitsee tuon "Odavan" ja oven eli uksin välissä... keskellä taivasta ainakin meidän taivaalla. Se on muinaisen tiedon ja viisauden pitäjä/keeper, ja kuiskaa korvaasi.
(Sumeita ideoita: "Suhteet Otava rod" - jos se on röd, 9, niin se tarkoittaa kokoon käpertymistä, eheytyminen, ellei tappava irti/pois/loppu. Jos se on oven vastakohta, niin sulkeutuu. Jos kaital, niin minähän joskus hahmotin sen kaltaiselle sanalle "harha-ohutLevy-kuva=eiMassainen" -merkitystä. Yhdestä suunnasta näyttää että siinä on jotain, toisesta suunnasta litteä, ei oleva. Kuva kääntyy vähän kuin ovi kääntyessään muotoaan muuttaa.) Suhteet harha, suhteet harha, vaunujen suhteet har-ha. Heeeei! Airokala on LITTEÄ muun ihmeen lisäksi.



___________________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.