IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

stromatoliittejäLauantai 30.03.2019 07:22

Se pärepäistä. (poistettu). Pärepää tarkoittaa, että vanhassa pärekatossa on sellaisia reunoja :) Ei moni asia ole juuri sellainen. Mutta rubiinien kautta lähdin stromatoliitti-jahtiin. -->



Kuvan suurin pallukka yhtyy Tuo-sanalla merkitsemäni pallukan rakentamiin kauluksiin. Ajattelen niin, että se ei pelkästään auttanut rakentamisessa, vaan myös antoi perimäänsä ikuisesti nukkumaan jääneelle levylle (jos kaikilla pallukoilla ei ole sama perimä). Kaikki näyttävät muhkeilta, väliseinätkin. Se on kuollut äkkiä.
KUINKA VOI OLLA LÄTKÄSSÄ TUOLLAISET VIILLOT ? Kts alla oleva
kuva. Siinä on olevinaan jotain samanlaisia kiekonreunan "viiltoja" (EHKÄ). Kas kas, lätkän oikea puolisko (yllä oleva kuva) muodostaa kuin pienen yorgian. Terävähkösti kulmassa mutta pyöristettu vasen sivu on siinä pienessä yorgiassa. Senkin muotoinen levy on yorgia-kivessä, että sivu on kuin "vuori". Lisäksi tuolla pikku-yorgialla, (=lätkän oikea puolisko siis), on jalkamainen osa, joka on vinossa. Sellainenkin on monella yorgia-lätkällä. Tärkeitä löytöjä: ilmapallolätkän oikea puolisko on yorgia-levy, oli niitä sitten eriaisia tai ei. Arvoituksellisia otuksia. Halkeaminen pikku-kiekoksi voisi olla selviytymiskeino. (Jos katsoo tällaisia muinaisia, niin ruumis näyttää muuttuvan pieniksi otuksen kopioiksi, jos se kuolee. Siltä se ainakin näyttää. Kerron vaan, mitä minä kivissä näin, kun katsoin niitä kymmeniä tunteja. Satoja tunteja saattaa olla. Voiko otuksella olla sellainen perimä, että jos se kuolee, niin elämänrakentajat, litteät madon näköiset, kennottavat sen massan, asettumalla kaarelle niin, että 1 muodostaa aina 1 kennon, ja monistavat eliön?! Tai se oli jotain muuta, täkäläisessä kalliossa... kiertynyttä levyä, jonka massasta oli jäänyt jäljelle kuin tyhjentynyt kenno, ja kennon seinissä ei ollut mitään muuta ainetta, ei liimauksia, ei mitään, kuin pelkästään litteitä yksiköitä, madon näköisiä, jokainen täsmälleen samalla tavalla viereisissään kiinni kaarella.)



Lisäksi levy voi kuin luoda nahkansa, niin että sisältä tulee ulos samanlainen levy? Senkö jälkeen se kiinnittyy suoralla oksalla yhteis-juurakkoon? Ei tätä tajua. Sellainen outo tapahtumasarja edelsi lopullista menehtymistä. Tosin negatiivin lukeminen voi johtaa harhaan. Ehkä (tässä sitä en nyt näytä, venäläinen yorgia-kivi) lätkä todella ui, niin kuin ne väittivät? Ja sen jälkeen kiinnittyi juurakkoon? 3 lätkän rivissä ne 2 kyllä näyttävät ainakin negatiivissa tyhjiltä säkeiltä, joiden sisältä se selvästi näkyvä on tullut. Ei se sittenkään luo nahkaansa, vaan uusi on vaan uudempi (eikä ole tyhjä). Se on luotu paikalleen, emokaarten sisään. Lisäksi levystä on kasvatettu suora, kovan oksan näköinen oksa jonnekin niin kuin juurisuoneen, ennen kuolemaa. Ei riittänyt: siihen jämähti, sellaisena kuin oli. Kuivuminen oli lopussa nopeaa, eikä kosteus palannut.

Kukaan ei usko sitä, mutta minä näytin sen, että löysin Alpeilta suuren alueen, joka on kuin tuollainen kiekko. Sillä on ("viiltojen" erottamat) "jalat" kuin tuolla, ympäröivä massa/kudos näyttää "jalkojen" vastakkaisella puolella aivan saman näköiseltä... ja oli siinä muutakin yhteistä. Se näytti samaten kulmikkaalta paketilta. Joka on liian paljon samanlainen, ollakseen jotain muuta.

Missähän vaiheessa se pliseerattu suojakalvo siihen päälle tulee...? Se tulee talven tullen/ hädässä... Säännöllinen suojan rakentaminen antaa suojan pahoiksi päiviksi, ja luo uuden sukupolven. Viisaat elämänrakentajat voisivat venyä siihen, vieri viereen... ne voidaan ampua emokaaresta... Muistanko väärin, vai kuoriutuvatko rukoilijasirkat jostain säkistä, joka muistuttaa näitä? Ja muistanko väärin, että pliseerauksesta lähtisi joskus kasvamaan jotain ulos, maahan.... ihan kuin (hyönteisen munasäkin näköisestä?) Spriggina:sta olisi lähtenyt kasvamaan maahan jotain, sivuista.

Time not important, life important. Maa kutoi nämä ja muut, ihan kuin se olisi päämäärä.

Saattaa olla pieniä virheitä taas, tai vähän isompiakin kuin sanojen sihtailussa. Onko sillä "E.T.:mäisellä lätkällä" (jotenkin Mars-mainen, minusta, siellä on kaikkea outoa mötköä) ympärillään emo-"pihdit"/kaulukset, kun se näyttää kasvaneen tuolta lipan alta? Ehkä siinä oli kauluksetkin ensin, mutta ne kuivettuivat sen lätkän pelastamiseksi? Mutta kuuluisiko sen silloin roikkua noin kiinni tuolla lipan alla.... jonkun muun kuuluisi pähkäillä sitä. Jos ja kun nuo olivat jotain eläviä ihme-pallukoita, niin ovat voineet työntää jälkeläistä eri tavoillakin, vaikka suvullisesti ja suvuttomasti, ja mikä tulee lipan alta ja mikä ylä-taka-kolosta... entä kun sisuskin saattaa pullistella pikku-kiekkoja... niitä tulee joka paikasta, jopa ympäröivistä emokauluksista, ehkä? Vaikea maallikon oppia äkkiä... elämän, kasvien, kaiken sääntöjä.

___________________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.