IRC-Galleria

bat-w

bat-w

http://suomensomet.fi/

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Sunnuntai 13.09.2020 03:09

Jospa oikealla seisova, kallioihin piirretty hahmo on "reunakettu" = sisilisko = rajavartija. Pää olisi ketun, ja 3 jalkaa olisi "reuna". Reuna-sanan paikka soutaisi 3:n ja 5:n välillä (niinkuin terä 8:n ja 9:n väliä, tai suuri 7:n ja 8:n väliä, tai ri 2:n ja 4:n väliä).
Sitten kuva olisi myös niin ovela, että siinä olisi selkä-PII. Piin saa sidottua reunakettuun 3:lla jalalla ja siitä päästään ympyrään. Alusta asti tai alussa kummitteli minun numerotutkimuksissani auringon liukas-pahee-saitana. Ehkä täydellisessä ympyrässä, varsinkin auringossa ja kuussa, piissä, oli (tai on) ihmisen mielestä mystiikkaa ja oveluutta? Tai että moinen oveluus liittyy ihmisen oveluuteen, ihmisen järkeen ja ihmisen viisauteen ja vanhaan viisauteen? :) Vanha elämä osaa tehdä täydellisen ympyrän. Vanhassa elämässä on "reunakettuja", huomaamattomia rakentajia. Ne voivat peittää ympyrän pinnan sivuilta käsin kalvolla. Velliin ilmestynyttä pintakalvoa voidaan kutsua ketuksi.
Ööh... Lisäksi hahmo muistuttaa kolmine jalkoineen niitä hyönteismäisiä viherleviä, mutta ei se niitä esitä. Ehkä se on tarkoitettu pelottavaksi luurangoksi? 3-jalkaisena se voisi olla se "kalma"? --> aurinkopäinen kalma voisi olla rumpukuvassa. Rukoilijasirkoilla on oudot nelinurkka-häkkyrä -jalat ja kolmion muotoinen pää, niiden välissä tuskin mitään. Hahmo voisi tarkoittaa myös sellaisten eläinten luurankoja, jotka olivat kadonneet muinoin. Voisikos se olla kuolemantapauksen muistomerkki, en tiedä. Kun verrataan hahmoa rumpukuvaan... reunakettu vahvistuu, ja vanhat viisaudet saattavat vahvistua... ajattelin, että rumpukuviin on kirjattu "vanhaa viisautta", tietoa, sellaisena kirjoituksena, kuin se esi-isiltä ajan takaa on saatu siirrettyä. (Mitä varten rumpuun on piirretty kennojakin? Jos niitä ei lue hunajaksi, joka on hyvä lääke varmastikin, niin ... minä luin siitä rummusta, että "Jos elät yksin, bii bee louna, sinun ei tarvitse taipua muitten sapelauna:aan, mutta ei elämä helppoa ole, prey alone. Vaan jos taivut muitten sääntöihin, ja sulaudut kennoksi yhdyskuntaan, on elämäsi helpompaa, eikä sinun tarvitse rakentaa kaikkia seiniä." Erikoisin kuva on viivojen välissä olevat rastit, jotka yhdessä tekevät ylös kolmion. Käänsin sen sanoiksi "osuu omalle kohdalle". :) Käytin pystyviivoja kuin matematiikassa merkitään "itseis-". Jos ei niitä viivoja oteta huomioon, niin kuva saattaisi esittää jotain taivaan tarkkailuun liittyvää osuu kohdalle. En tiedä.... Enkös minä suomentanut aakkosista X:n että "henkilö". Sen perusteella X olisi henkilö. 2 henkilöä asettaa bendumin pikkukuvassa? Yläkolmiosta lähtee 7:n näköinen alas poikkiviivoineen... mystistä. Aizo(-aceae) ihmemaassa ja Aisa ihmemaassa... vinosti taivaaseen aisa uchi üksi ...)
https://images.cdn.yle.fi/image/upload//w_1198,h_675,f_auto,fl_lossy,q_auto:eco/13-3-11542754.jpg


_____________________________________________

On kuin pienten, sisältä pinkkien sammal-kourujen allas eläisi yhä. Käsinkosketeltavan kostean näköisiä sieniveneitä. Kallio on harvinainen ja suorastaan arvokas ja suojeltava, minusta. Valokuvattava olisi, Yksityiskohdat näkyvät hyvin joka paikassa.____________________________________________

Suurin osa näistä asioista kuvassa varmaankin totta ja tiedettyä. Tuossa Leppävirran järvi-"hirviössä" (Näkki onkin ollut olemassa? :) on aika monta sellaista piirrettä, jotka puoltavat sitä ajatusta, että se olisi ollut todellinen, ja jokin entisaikain leväjalkainen. Jos, niin se on tehnyt outoja yhdistämisiä lankojensa kanssa, sillä näytti, kuin lankoja olisi lähtenyt 2 paria, eli 4. Sitä vartenko sillä on sivuilla alimmaisina suuret puikkarit (kalastajan koukkumainen pitkä tikku, jolla käsitellään verkkoja)? :)
Unohdin kirjoittaa kuvaan, että samettimato ampuu päänsä sivuilta 2 limasäiettä saaliiseen. Asetan sen hyvin lähelle seepiaa.Mikä tuo musta, kengänpohjan muotoinen skeittilauta on, jonka päälle pienempi pinkeistä seepioista on asettunut (hämähäkin jaloillaan) seisomaan?
Jos isomman seepian alla on neliön muotoinen musta samanlainen matto, niin ... siitä käy ilmi, että merenpohja kutoo sen maton, ja matto lähtee sitten kävelemään. Koska se on neliön muotoinen, on se vanha kuin anomalocariksen suu tai bakteerin napa-aukko, tai Himalajan kiertyvien vuorten nivelen neliöaukko. Kulkeva matto oli haluttu alusta... totuus on tarua ihmeellisempää. Seepioitten ja kalojen esi-isillä oli jalat, mutta ne menivät kulkeville matoille seisomaan. :D Ihana vaaleanpunainen pullukka matkustaa matolla ja katselee ympärilleen.
Piikkinahkainen kai olisi se, kulkeva matto... Entä jos se on jokin kansi, joka lähti omille teilleen ...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.