IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Kennot. The cells.Maanantai 19.04.2021 03:34

(P.S. Ihmeellisiä asioita sitä löytää: Jos 10= arwa kapous, joka olisi niinkuin tietämistä 2:sta kantapuusta, helmitaulusta ja tähdistöistä=yläosista, niin mikä olisi silloin 5, suopa-kabra? :) Liukas kopra? 5= verkko, vettä, käsi, palmu ja käsi niinkuin sormet lähtevät yhdestä ja foinikialaiset piirsivät sen kuin oksiksi puuhun ja nimittivät luullakseni sitä sanalla "yhteen". Tuossahan on alla nimenomaan verkko, jonka kutovat liukkaat "lima-kobrat" , kun jokainen lähettää eteensä "kaksi kantapuuta".... Numerosormissa l. sorminumeroissa 10:ntä seuraa 1 tai 11. 1=aleepoo= alfa = dreija ~ savi. Alfa piirretään elämän aluksi, 2:ksi langaksi. 2:ksi kantapuuksi. Mehikasvi Aizo Aceae kasvaa "alepool...ella", maan alla osittain, ja näyttää perus-alfalta... aisa olikohan jollain kielellä uzi, joka on melkein uksi... joka on italiassa tappaa, ucci tai uchi... uksi on läpi. Ja Yksi on alfa. Mitäs minä yritinkään sanoa... ehkä muinaisten taitavasti hankkimaa tietoa on talletettu näihin muistitikkuihin, 'numerosormiin'... 5, web verkko, on muuten harva, ja 10, tin siil on tiivis. Web tuob ja bout wieb.
Liukas kopra... salama-käsi? Thor? Taikuri? Varas? Yhteen on verkko/solomu/salama. ... suopa saippua puhdas... siil seal mikrobit... reunakettu, valon välähdys ja verkottuminen ... minä täällä etenen kuin aivoton 5-sakara ja labyrintti-mestari limasieni... :) 5 vee, 10 vee-nee. 5 vuu, 10 vuu nee. Ei näe? Ei näe tai ei näy? Ei näy pitkään aikaan, hyvästien jättö hetki, kun bout vieb. Tai jos 9 on silmä, silimähän siinä --> 9, niin yleensä on vastakohta vieressä. Ei näy? Mikrobit seal... eivät näy. Hyi, liukas kopra. Ei tiedä tähdistöjä eikä muutakaan... ei varmasti tiedä, ainakaan varkaat. Ihmistyypitystä... voisi olla... niinkuin peto 4, 6 voisi olla narsisti, 8 "kaihtaja". 9 pedon valpas saaliseläin, 5 liukas käsi kuppien siirtelijä, 10 silmätön arvaaja. Sokea vee-nee, vettä ei.... myyrä. Askelta ennen maan sisässä kulkevaa alfaa. Kulkee maan alla niinkuin toisenkin alakulman ma-to. Tähtinenä-myyrä. Oh my god, tähtisuiset puhaltajat ringissä reunalla! Ja 1 dreija 5 liukas kopra vettä. Totta tosiaan. Se on savenvalajan kopra, se suopa kabra. Sitä eivät ole voineet X-filesin tekijät tietää, että chupakabra on suopakopra eli savenvalaja. Perimätietoa kaukaa. Ei kai se vaan ole se suuri vasarapää Andeilta? Se jos mikä on lima-kobra. Ja kuin savenvalaja. Mistä hitosta ne ovat tienneet nämä kaikki, kun nyt niitä ei tiedetä?! Ellen minä tiedä, kaiken tekniikan ja satelliittien avulla. Periksi antamaton ja utelias on ihminen ollut aina.)


Löysin tällaisen saniais-haulla. Siinä luki että kasvi-fossiili.
Minusta tuo on jotain tosi vanhaa. Sukua "vuoren kutomalle", Marsin kasvihuoneen sisällä olevalle köynnökselle, Vestan ruudukko-viivoitukselle, ... ja muistanko väärin, vai oliko Marsin "Lisää Vain Vesi" -järven pohjalla jotain tuollaisia epäsuhta-ravun saksia, pinkkeinä? Että saksipari, ikäänkuin, saksista toinen on pidempi kuin toinen. Siellä ne "ravunsaksen" tapaiset olivat käsittämättömiä. Tämä on aivan käsitettävä ruudukon teko 2 suunnasta, tai 4:stä, varmaankin, kennosto. Ainakin osittain käsitettävä, että tietää mistä lanka tulee ja minne se menee. Lanka kaartuu ennen loppua. Ovatko kuussa nähdyt pystyyn nousevat kaaret näitä ehkä ... mitäpä muutakaan ne olisivat. :) alfa-lankaa. Mitä ihmeen neniä menee venttiileihin mato-emon selässä ... se on ehkä koiras, jonka naaras pystyy itse luomaan selkänahastaan? Mutta joskus oikeasti eri yksilö? Nämä ovat sitten samalla sitä saniaista? :) Taitaa olla yhtä paljon sieni, kasvi, levä ja mato. Oh my god: sillä on se monisukaismadon alaviistoon osoittava töpsynenä! Suurimmalla valkoisella reuna-madolla. Töpsynenä lähettää eteenpäin jotain epäsuhtaa ravunpihtiä, ja lähettääkö vasta se ruudukon väliseinä-lankaa?



Ampuu reunoilta keskelle neliön muotoisen pesän. Aivan kuin Leppävirran järven pohjalla elänyt teki ne saaret. Anomalocariksella on "vatsassaan" vinoneliö-reikä, ja bakteerilla (ja yorgialla?) ehkä rivi niitä. Outoa, jos se on yksilön pinnassa, kun ennen suuri sellainen tehtiin talkoovoimin. Vai tehtiinkö... suuri vasarapää voi ympäröidä kokonaisen järven 2 langalla, ja silloin kaikki olisi yhden tekemää oikeastaan... Sitäkö se vuoren kutoja tekikin, nuuski siksakilla, että mistähän löytäisi järven?! Vai oliko se silloin jo valmiiksi vedessä, kun eli? Milloin se oikein eli? MIkä on sininen kukka? Miksi alla kuvatulla madolla on peräpäässään sininen KUKKA? Myrkkyä? Skorpionin, nahkiaisen, putkimadon ja maksasammalen hammas? Merisulkamaisia sarvisammaleita selässä ... ja seepian lonkerot päässä. Ehkä tuo peräpää on sen sinisen alfalangan lähettäjä ... ei, vaan vastaanottaja. Seisovien mailojen ajalta. Turkish Towelin ja Yorgian välistä. Hmm... kapea karvanenä-pää oli se jolla lähetetään perimää, ja leveä pää oli naaraspää, seisomiseen ja kahdenlaiseen lisääntymiseen. Oksia joilla söi ... jollain piti syödä, sillä karvanenä-päällä tai "oksilla".

(... jos hämähäkit ovat kehittyneet "salmiakki-kuoppa"-levistä, niin totta tosiaan jos niiden takaseinää ei olisi nostettu pystyyn, oli pää ennen sitä tosiaan takana. Jos takaseinää nostetaan pystyyn, rupeaa levähämis katselemaan eteensä. Jos seinä nostetaan tosi tosi pystyyn ja ylös, siitä tulee se uljas "mantis"-viherlevä. Kai? Tai en tiedä tuliko... se kyllä näytti ihan hämähäkiltä, se punainen levä. Levät, limasienet, homesienet? ja puut näyttävät symmetristen kaulusten vuoksi, tai eivät niinkään niiden vuoksi, vaan kulma-jalkojen vuoksi, hämähäkeiltä. :D Hevosen ruumis ja ihmisen pää - hevosen jalat, ampiaisen pää ja rukoilijasirkan siivet. Minusta se oli ällistyttävän näköinen, se Big Giant Kelp.Vois vannoa että sillä on silmät... miksi se tarvitsisi silmät? Katsellakseen eteensä pohjaan kiinnittynyttä kaunista värikästä merihevosta! Samanvärinen levä voi olla merihevosen vartija, mutta ei värikkään merihevosen vartija. Värikäs merihevonen voi olla levän vartija... suojelisi sellaiselta olennolta kuin ihmiseltä. Ihmeellinen satumaailma.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.