IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

KARTTA valmistuuKeskiviikko 02.11.2022 11:06

Huomaan virheen: YOR-palan alapuolella oleva oranssin ruskea lappu, anomalocaris, sen kuuluisi olla ehkä enemmän vieressä olevassa kolossa, siinä, missä ui pienenä paperin palana tällä hetkellä salpa. Salpa antaa tilaa siirtyen vain sen mikä on tarvis, meritupen suuntaan. Locariksen sijainti vastaa vastapuolella putkimadon ja nautiluksen välimuotoa. Näin yorgia saadaan lähemmäksi vasemman reunan kiekkoa, sillä kiekoissa nukkua-mutkotti kiepillä karvajuurinen (nilviäis-)"ilmapallo", G-mäinen ilmestys: yorgia. Valaan vieressä oleva "hai" on oikeasti neulakala, käytin hai-lappua, mutta hain sijainti olisi yläpuolellaan olevan avaran kolmion ylänurkassa, tai jopa, ottaen huomioon vastapuolen towel peilikuvana, niin ääriviivojen ulkopuolella.Viivojen ulkopuoli=niin kaukainen menneisyys, joka on mahdottomuus. P.S. Muutakin korjattavaa. Korjasin jo paperinpalaversioon.
Olenko tehnyt tätä karttaa 4 vuotta, vai montako vuotta ... JOS TÄMÄ EI VIIMEIN OLE OIKEIN, NIIN JOHAN ON IHME !
Käytin pohjana korjattua ympyrä-karttaa. Eli tämä on se korjattu ympyrä-kartta. Paljon otuksia, jotka olen itse löytänyt.
Violetit vinoneliöt: saalistajat samettimato ja FinnNessie. Nuolet vedetty laakamatoihin. Nessien ympärillä on muitakin 2 lonkeroa ampuvia. Käännä pikkukellon piiriä 5 minuuttia, niin valas saalistaa kalmarin. Oikeassa reunassa pitäisi lukea lMadag(askar) labrad(orite) disc. Kaikissa lapuissa ei ole oikea nimi. Esim oikean laidan "p terh" on oikeasti sarvisammal (ja vihreä sen vieressä on kasvit, tavan kukkivat kasvit jne. Musta pitkä lätkä kasvien lähellä tarkoittaa sitä mustaa kourua, jota kasvaa yhä Dolomiiteilla Italiassa, kotkan pesällä. Se on vanhan juurakon "liaani", taistelevilla seisovilla kobrilla varustettuja juuren käärmeitä.



Asetin ajan väärin päin, välttääkseni sellaisen turauksen, että koko sakki olisi vielä ahtautuneena lähtöpisteeseensä.
Erilaisia kiekkoja, bakteerin- ja jättisimpukan sukuinen lippahattu-simpukka. Jäätikön seittiseisoja. 2 matovanaa lähettänyt BigHammer. Aurora. Planeetta eläimenä. Vuorten juureensa suippenevat sulkaisten samettimatojen luomat jätti-käärmeet. Ja lisäksi epäilen Finn-Nessien olleen olemassa. Löysin myös Suomenniemen lepäämästä Yorgia-kiekkona "sakki-kuningas-nenien" viljelmiltä. Klo on 11 päivällä. Menen nukkumaan. En jaksa korjata kuvan paperilappujen nimiä nyt. Ruudut vinossa, iso työ siistiä kartta. Alhaalla on avaruuden viherlevän rakentama glaucus-trilobiitti, joka vastaa koko maapalloa ja sen kehittänyttä elämää. sen yläpuolella valkea tarkoittaa mato-käärme-viherlevä-mättäitä, jotka olivat kuvassa porifera-keilojen alla, ja josta pisti ulos mustien käärmeiden päitä, ja jonka pohjana on valkea vinoneliökudos.

Missä lukee irrallaan YOR, juuressa on kellanvihreä pala. Pala on se "vihreä anomalocaris", eli valkean limaisen muhkean kaksoiskierteen väliin kasvatettu vihreä allas. Niitä on ollut kai HYVIN suuria. Yor(gia) yhtyi limasuoneen. CC anchorella yhtyy tänäkin päivänä. Kiekot yhtyivät limasuoneen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.