IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Karvanaama-olentoLauantai 08.07.2023 07:47

En niistä lupaamistani taivaanrajan/latvuston "näkymättömistä" laita kuvaa, olen jo näyttänyt jostain Borneon viidakosta valkean kontin latvustosta. On vielä näytettävää sen vaatimattoman näköisen heinän läheisyydesta löytämistäni "työntömitta"-putkista. Luulin että ne yltävät taivasta vasten, ei ne tainneet, en muista. Katson. Mutta jänniä ovat.
Tästä kuopiolaisesta "Berlusconi"-syreenipensaasta, yksi ja sama pensas kuvissa, mustien naamojen valkeat hampaat ovat kuihtuneet. Se ei kai tarvitse enää pelotella, tiheä kasvun rytinä ja silmänlumetta meille eläimille järjestetty oikein urakalla. Kuin hyönteisiä ja hyönteisen koteloita, turkoosi, läpinäkyvä, valkea, musta, harmaa.



______________________________________



Onko se niinkuin mato, vai mikä, kun tuollainen pataässä-pää ...Onko se kyseinen pää sama, kuin kuussa se jätti-levän häränpäinen "materianherra" leipoo eteensä? Siellä sillä on ikäänkuin jokin ympyrä-viritelmä nenän edessä. Tässä kuvassa pata-lätkä on vähän keskeltä kahtia / kaksi puolikasta. Siitä muistin sen kuun, kun siellä mallaillaan kahta ympyrän puolikasta. Jos tämä on sama ympyrä, niin kuussa se ikäänkuin istuisi L tai C:n muotoisesti mutta meihin päin se leväolento... meinasin sanoa että joo-hullua, mutta voisi ollakin sama.

Näkymättömät kirahvit ovat olemassa. Näytän kuvan kun kerkiän. Niissä on työntömittamaisia rakenteita, tai jotain sen kaltaista, että kääntyy 90 astetta lyhyemmän päälle... tai että kahden välissä on jokin lyhyt... tai ehkei sellainenkaan... <-- mutta muistuttavat ehkä niitä Kiinalaisen jäätikön ohut-häntä -kummituksia, joita nimitin myös nimillä "bakteeri-levät", "Big cuties" ja "seittiseisojat". Näissä samoissa kuvissa näkyy kuin pieniä merihevosia muutama viuhkana.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.