IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

kartta - elokuu 2023Sunnuntai 13.08.2023 05:26

Tuo radio"antenni" pitää riuhtoa tuolta irti, ei se kuulu sinne. Istutin sen peilikuvana tuonne. Sen kuuluu olla oranssin linjan jatkona huokoseläimen ja ammoniitin välissä kai. Elliptisellä sienijuuri-kehällä täytyisi olla jollakin tapaa. (Tulevaisuudessa ne varmaan laskevat sienijuurikehän eliptisyyden astetta... minun ei tarvitse, thank god, ei tarvitse sitä tehdä. :D)
Oli pakko lisätä tuo tummansininen. Tarkoittaa, että avaruudessa, varsinkin lähellä maapalloa, on tuota aluetta koskettavia olevaisia. Se menee enemmän punalevä-ammoniitti -puolelle kuin bakteeri-puolelle. Taisin jättää käärmetähdet ["ophiuro"] vahingossa ulkopuolelle, ne kuuluvat sinne avaruuden otuksiin. Sellaisia on siinä avaruus-kuvassa, jossa näkyy punalevän "mahtavalla lima-ruiskulla varustettu sininen koura". Tuon virheen korjaan pian. Samalla merililjat laskeutuvat siitä maapallon pinnan tasoon tuupaten hiukan ammoniitti-sanaa itsensä sisään.
Ala-kolmio on hornwort eli sarvisammal. Valkea sen yllä tarkoittaa sieniä. Hammer yhtyy vasemmalle velvet-flatworm -oranssiin.
Turkoosit "altaat": En ollut merkitsemässä niitä toistensa kaltaisiksi, mutta kun kirvojen nymfit muistuttavat aivan liikaa helmiveneitä, niin pakko tunnistaa ja tunnustaa, että nuo 2 aluetta muistuttavat toisiaan muutenkin: huokoseläimen omaisesti rakennettuja kierteisiä nilviäisiä, älykkäitä eläimiä, 90-asteen kulman tuntevia eläimiä ja kasveja, kasveja ja matoja joilla on jokin maksasammal-opabinia -esiäiti, suurisulka-monisulka -olentoja, ammoniitin kaltainen helmivene, ...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.