IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

AurinkoMaanantai 04.12.2023 10:29

Vaalea vuoka, jonka reuna koostuu toisistaan peilautuneista pätkistä. Sieni-asiantuntijat varmaan tunnistavat. Pitäisi tunnistaa jonkun.
Tummia mini-letkuja katsoo keskustasta ylös. Jotkut levenevät kuin lilja, ja sisästä kurkistaa ihme-mokkulapää -jatke. Jotkut irvistelevät suu auki ylöspäin kuin käärmeen suu. Jotkut niistä seisovat kuin Himalajan "singing-standerit", suu supussa, pää kiinni, suu-aukko auki sivulle. 4. versio näkyy olevan musta putki, jonka päässä on aukko ja sisus hohtaa viti-valkeana. <-- levämäinen the black, kasvimainen sieni. Elävän koneen kaapelin monitoimi-säie.
Siinon muinaisten Egyptiläisten auringon ympärillä oleva käärme, kenties - tuo hyönteismäinen raidallinen kapea osa.
Alaspäin suuri tummanruskea, näyttää paljon Australian siltä ... yhdeltä "kotkalta". Ei kotka lennä aurinkoon, vaan kotka lentää auringosta ulos.
jos tuo valkea mötikkä keskellä on levän pää, niin näyttää kuin sitä vedettäisiin köydellä alaspäin.
"Kylkiluut" vasemmalla: ympäristön luomia ja ulkoa päin on työnnetty ne. Jokin yhdyskunnan kiinteä pesäkoppa siinä on. Varmaan hieno kone.
Kello 7:ssä, musta litteä hevosenkenkä ison valkean tapin ympärillä: jotakin tuon kaltaista yritin löytää, verratessani ilmestystä punaleviin. Mutta tämä ei asettele sitä keskiakselille, jos tuo on edes sitä mustan ympyrän leipomista.



Otin kuvan kännykällä ehkä läppärin ruudulta Ylen uutisista, loka 2022 taisi olla. Siellä oli tarkka kuva, kun vielä kaiken jälkeen näkee tarkasti pienimpiä yksityiskohtia.

Tuollainen alas vedetty levän pää kallo pitkällä, + mustat, + sienimäisyys, + levämäisyys + alkeellisuus + Madagaskarin alkeelliset lasikiekot tuollaisella pikku-hyönteis-selkä-raita-reunuksella = pyrstökkäät ...?

Iso on kiekko... siinä on ikäänkuin erakkorapu... Entä jos se onkin valtavan mustan putken suu? Nenä ja neljä hammasta. Me olisimme siinä todellisuudessa pölyhiukkasia.

Samalla se ois pallo? Jos siinä on pallo, niin se saatetaan joskus päästää irti siitä.

Nuo viivat tuossa päällä... niiden suunta vaihtelee, niin ajattelin, että niiden on pakko olla oikeasti tuolla ... monen monitorin läpi otettu kuva voi toisaalta kärsiä matkalla minulle paljonkin. Onko siinä viivoja... (siinä ei tietenkään olekaan!) ... kaiken vanhan elämän [pliseeratun peitinkalvon] poimutus-viivoja? Hentoja "neulakynsillä" varustettuja .... missä olen nähnyt sellaista "neulakynsi"-siipeä ... vertasin joskus Yorgian päällä olleita kalvo-peitteitä ahvenen selkäeviin. Nyt siellä on jo evät, kun äsken oli pyrstökkäät.

______________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.