IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

the bestSunnuntai 14.01.2024 00:04

Olikos tämä Pangean, sen ensimmäisen ison manner-laatan aikainen? Jos eläisi, saattaisi kuolla mikrobeihin. (Teorioitteni mukaan keskikolosta saattaa katsoa yhden esi-isämme naama. :D )



Säädään täällä tätä uusinta kerttaa.

En usko, että se miljardeja vuosia vanha mini-putki kiven sisässä on varsinainen bakteeri. -->

Jos kortteisiin limalangan ampuva örringäinen on totta, ja istuu litteässä pystylaatikossa suossa (Kuopiossa on rannalla sellaisten laatikoiden muotoisia kiviä), niin siitä voi johtaa (kauempana olevien bakteerien suuntaan) sellaisen linjan, että edeltäjä-hydra istui neliskanttisen putken sisällä ja kurkki suosta tai mistäpä lie limavellistä kurkkinut, ja ampuili sieltä ties mitä. Sen edeltäjillä oli "ykkönen" sisällä. Se menee sienimäisesti leviä kohti: perustelu: Kuopiossa mystiset mustavalkosienet valmistivat pari kesää sitten helteellä sinikattsoisen valkean, pitkän vaakasuoran talon. Sisältä kurkki katon läpi ulos vaaleanpunaisia "ykkösiä". Olen julkaissut valokuvan. Niitä pitkiä kattoja on muistaakseni kivisinä rannalla, ehkä isompia kuin nykyiset?

Ei se mene siinä kartassa suoraan alas se ihmisen kasvu, vaan kaartaa ehkä ensin ylhäältä vasemmalle ja alas, sitten alas oikealle.

Ylös tulee lehmänpäinen limasieni, Turkish Towelin ja nykybakteerien väliin. Sillä oli vaaleanpunainen pitkäkaulainen ykkönen oikealle, ja ei voi olla huomaamatta, että on olemassa salpoihin kuuluvat peräkkäin olevat veneet, joita jokaista johtaa vaaleanpunainen pitkäkaulainen ykkönen. Se porukka tulee yläreunaan.

Alas tulee kuun levä. Lehmänpäinen. Jatkumo oikealle, jatkuukohan sekin pitkällä ykkösellä sinne oikealle (omalle vasemmalleen) ? Jos niin, niin sille löytyy kavereita. Vasemmalla sillä on kavereinaan ne suossa seisovat, ykkösen sisältäneet putket, yläpuolellaan master-the-talonrakentaja -ykköset, ja oikealle yläviistoon kaverina ovat ne Kiinan jäätiköllä putkimaisissa takeissa seisovat olennot, joiden alaosa on kummmitusmaisesti vain lanka, johonkin limajuureen kiinnittynyt. Jotain bakteerimaisia leviä. Jälkeläinen tulee vatsasta ulos, muinaisen olennon vinokaulus-takki, ja selkärankaismainen nökönaama kurkkii putkestaan.

_____________________________________________________
_____________________________________________________
_____________________________________________________


Ääneen puhuttuja, ensimmäisellä kuvankäsittelyllä:

"Ihminen taitaa tosiaan mennä kuun kuppiin - kärmes odottaa."

Sukulaiskartta ei kai kerro, minne kuoltua mennään, mutta hyvä suuntahan tuo on: sienten suihin.

Tämä on paras eliökarttani, ainakin taas siltä tuntuu. Kertakaikkiaan!



1. Ihmisen alkio on pyrstökäs, sellainen, kuin Madagaskarin lasikiekkojenkin sisällä näkyy, (ultraäänikuvien lisäksi).

2. Ihminen syntyy isopäisenä näätätä/Pangolin, nautiluksen sisällä väärin päin.

3. Ihminen täysikasvuisena. Lopputulos muistuttaa sitä, mitä näkyy kuussa tai vanhoissa simpukoissa: Valmistaa sisällään, mahapuolella jälkeläisen, imettää sitä. Se valmistus ja synnytys näkyy sellaisissa otuksissa, joilla on vinokauluksinen (musta) takki. Suurimpia sellaisia ei lasketa elämäksi eikä tiedetä niistä, pienimpiä samanlaisia eläviä sanotaan simpukoiksi. Ne ovat sellaisia bakteeri-punalevä -simpukoita.

Imetys näkyy nyky- ja sukupuuttoon kuolleissa simpukoissa. Tai ainakin nämä ovat minun"visiot".

Vasemmassa ja oikeassa reunassa oleva punainen kaari, keskeltä ylös tai alas: Viherlevä valmistaa eliöitä paikalleen luoden, joka puolelta yhtä aikaa. Vanha avaruuden sammal-tapa. Eliö jopa irtoaa ja lähtee liikkeellekin siitä, ainakin jotkut.

Oikea ylänurkka ja vasen alanurkka: the shooters. Ampujat. Vasemmassa alakulmassa on kortteisiin ampuja. Tajuan viimein, että otus on kai hydramainen. Oikeassa ylänurkassa on sitten tarujen ikuturso, Leppävirralta. Kaikki täsmää: siinä on seepia, siinä on iku, ja siinä on turso. Serkku käsnäjalkainen = ampuja, lähellä.

3 mustaa neliötä, joissa lukee G. Lasin valmistajia.

Vasemmassa yläkulmassa, Auroran lähellä, on ... niitä vinokauluksisia simpukoita. Iso on valtava allas Etelä-Amerikasta, sisällään terhomato. Pieni on lippalakki-snorkkeli-tyyppi Kuopiosta. Molemmilla on vino kaulus. Kun hypätään Auroran yli space-rotifer -kulmaan, katson suurten rofiferien olevan "sammalkiekon" reunoja.

Tiedemiesten Opabinia-piirrosten mukaan ne olivat minusta lähellä maksasammalia, mutta en saanut maksasammalta kovin lähelle niitä. Saa sen silloin lähelle, ehkä, jos maksasammal olisi sanikkaisille sukua, paitsi että joutuisi siirtelemään silloin monia lappuja paljon. Katsoin lähiaikoina luonto-ohjelmasta, kun nuori tiedemies-neitonen kaivoi kiven sisältä "helmiveneen". (Ensiksikin, haluaisin nähdä sellaisen livenä, tiirasin kuvia tuntikaudet ja epäilin sen olevan elävä. Toiseksi) se oli outo, kuin kuoreton eliö jolla on jokin jalusta. Päädyin laittamaan sen lähelle helmivenettä, nimellä Pan nau, Pangean nautilus, ja lähelle opabiniaa, jonka tie ilmiselvästi johtaa nykyisiin "lasisiipisiin" syvänmeren matoihin. (ei lasia, mutta kuin lasisiipiä täynnä)

Lähellämme olevan sulka-palasen oikeassa nurkassa lukee "NS". Se tarkoittaa "nenä-sulka". Sillä on silmät ja pitkä iso nenä, samassa päässä kuin meilläkin on nenä ja suu. :) En tiedä onko niitä enää - näkemässäni kuvassa on joko hyvin säilynyt muumio tai nykyeläin.

Yorgian yläpuolella oleva pieni V tarkoittaa vaatimattomasti vuoria. Isojen vuoristojen vuoria.

Hämähäkillä menee laihahkosti nyt, kun sitä ei näy kartassa. Australian tanssivat hämikset kuuluvat oikealle keskelle. insect-oikea ylänurkka - velvet-alareuna, ei kauaksi slug:sta eli merietanasta. <-- syy: niillä on "locaris-sieni" päässä, niinkuin eräällä merietanalla. Kun lähellä on viherlevä, niin ei voi olla muistamatta avaruuden näkymättömiä jättihämiksiä, joilla on 1 sininen käsi, jolla voi ampua limaa isoon kohteeseen. Meren pohjalla on levä, jolla on sininen kenkä, myöskin vain 1 kpl. Hyytävä universaali otus.
Skorpionit kuuluvat vasemmalle keskelle, arte-crab -lähelle, sen lapun vasempaan alanurkkaan, jossa lukee "nenä". <-- se on se "shakki-nenä"-mato, siinä lapussa.
Päättelin sen yhden kuvan perusteella, että madolla olisi piikki hännässä (ja koska se näytti sisältä siniseltä, niin en menisi sen monta metriä halkaisijaltaan olevan Etelä-Amerikkalaisen kirkkaan-SINISEN "kukan" lähelle, joka sijaitsee Indiana Jones -seikkaroinnissani Googlen kartassa "haudalla, jolla liiton arkin henget lentelevät". :D you know. Jos olet blogiani lukenut.)

Vähemmistäkin kirjoituksista saattaisi kyllä hullujen kirjoihin joutua ... Voi kauhia ... kirjoitin vain mitä näen. Googlen kartassa ON se sininen. Avaruudessa ON ne sinikäsi-hemmot, olen näyttänyt kuvan. Merietanalla ON epäsymmetrinen päälaki, niinkuin myös tanssivilla hämiksillä. Muinainen simpukka, hitto olleensa, näyttää oikeasti hyysäävän jotain beibiä ja sillä näyttää olevan tissejä! Otus vain on väärin päin meihin nähden, samoin kuin on helmivenekin. Ehkei sillä ole lisääntymisen kannalta merkitystä, kummallako päällä syö? :D

... se sinikenkä-levä meren pohjalla ei taidakaan olla punalevä... ? Samanlaisia on kuussa, ja minä sanoin niitä punaleviksi. Se on jokin yleis-levä, perus-, alku... limasienen ja alkubakteerin ominaisuuksia, ja 2 päätä. Juuri-pää on sama kuin meidän päämme, leväpää, pyöreä, on sama pää kuin merisulan ylempi pää tai helmiveneen pää. Se on outo juttu... että olemme niin lähellä sitä ...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.