IRC-Galleria

2007 melkein 08 think about that ogayyTiistai 01.01.2008 00:43

Miten häpeällistä onkaan olla vuoden viimeisenä päivänä dataamassa, varsinkin, jos puhelin soi taukoamatta kkännipuheluiden tai avunpyyntöjen merkeissä. Niinpä niin taas on vuosi mennyt jes. Monet ovat varmaan huomanneee, että uutta vuotta on odoteltu koko edellisen viikon raketeista päätellen. Toki on mahdollista, että puolella suomalaisista on mahtavat ilmavaivat, mutta kuten sanottu epäilen.

Hmm minun edellienen vuoteni? Railakas? Kenties, ken tietää. Hupaisa ainakin, mutta jakaakseni ylpeyttäni teidänkin kanssa kerron se, että olen juonut tasan kaksi kertaa kunnolla. Tiedän olen kunnon kansalainen. En olisi yhtään hämmästynyt, vaikka puolet lukijoista lukisi tätä sem verran krapulassa, että DNA puhuessaan kaameasta kapulasta ei oikeastaan tiedä asiasta yhtään mitään.

Tarkkaavaiset tietävät minun vuodestani sen verran mitä ovat jaksaneet lukea. Tuntuu haikealta revitelä viimeistä kertaa tänä vuonna omaa elmää ja sattumuksia täällä, mutta odotan ens vuoden tapahtumia enemmän kuin innolla. Onhan se kovin normaalia, että myös minulle sattuu ja tapahtuu asioita vähintään saman verran, kuin nunnan elämässä.

Uuden vuoden lupauksia täytyy vielä miettiä. Onneksi aikaa miettimiseen on ruhtinalliset 1tunti ja 23minuuttia. Ei paineita ei, mutta hmm luulenpa, etä lupaukseni pitävät lähes yhtä hyvin, kuin tänä talvena sulanut lumi.

Jejej melusta pätellen siellä on kaikki tillintallin. Yksi ainakin perseet olalla. Taidan hilppasta kohta johonkin suuntaan. Jes! 8)))))))))))))))))

Jossain määrin ois ihan loogista, että ens vuonna musta tulee uus ihminen niin loogista. Onhan se loogista, että ihminen juo maitoa nenällä.

Joo uudet vuodet ja parempaa uutta vuotta itse kullekkin, vaikka missä merkeissä toivottaa :

Claudia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.