IRC-Galleria

häppi häphäp uusi yearTiistai 01.01.2008 17:30

Uusi vuosi, uudet kujeet niinpä päätin aloittaa vuoden ensimmäisen aamun tekemällä jotain uutta ja repäisevää. Ei kovin tavalliseen tapaani heräilin siinä kahden jälkeen, aamupalaksi hieman skumppaa tunnetustihan alkoholi naisen tiellä pitää, sen jälkeen mulla ois miljoona huipputärkeätä asia tehtävänä, mutta uutta, kun kokeilen päädyin datamaan.


Muuten vuodenvaihto oli niin perseestä, kuin olla ja voi. Tasan kello 00.00 olin hmm länsi-Pasilan ärrällä yksin ja wohoo selvinpäin. 10m minuuttia siitä harhailin metsässä, tutustuen mudan saloihin.
Meininki parani huomattavasti, kuin pääsin perille korkkailin lasten skumpan ja oli oikeastaan tosi jees. Ei siitä muuta, kuin, että ammuin vahingossa mahdollisesti kissanpierun erään pojan haaroväliin. Kotimatkalla sisäinen rasistini heräsi eloon, tavattuani kuskin, joka syntyperänsä vuoksi soveltuu moniin asioihin vielä paremmin, kuin peruna kasvimaalle, mutta kuten sanottu bussikuski ei ole yksi niistä vahvuuksista.

Minkäköhän takia se on aina hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta, mutta uutena vuotena toivotetaan kuitenkin, että hyvää uutta vuotta? Onko se onnellisuus vaihtunut noin parin viikon sisällä vain hyväksi? Miksi sitä edes pitää juhlia niin railakasti? Ei ei se ole minun mielestäni täysin turhaa, että ihmiset saavat yhden hyvän syyn lisää juoda, mutta kuten sanottu suomalaiset juovat mistä syystä tahansa. Mikä voisikaan olla sen pätevämpi syy käydä Alkossa, kuin se, että aamulla loppui hammastahna. Eniten uudessa vuodessa ärsyttää kuitenkin se roskan määrä. Erinäisiä alueita katsoessa miettii kumpi vaihtoehto sopii enemmän onko se:


a) hurrikaani tai pyörremyrsky

vai

b) monta raivotautista sikaa on päästetty hurjastelemaan

Lupasin tehdä repäisevän ensimmäisen päivän tekemällä uutta, joten ei ole mitään syytä tehdä tästä tavallista parempi löpinä.

Mukavaa krapulaa ja ihanaa oloa ilman mm. tupakkaa toivottaa Liisukka

P.s turhautumisen huippu on se, kuin yrittää auttaa ihmistä, joka rimpuilee vastaan, kuin silli kuivalla maalla!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.