IRC-Galleria

a friend indeed is friend in needPerjantai 15.02.2008 00:07

Niinpä niin täällä taas lupauksista huolimatta ehkä vannomatta kuitenkin paras. Tosin tähän päästiin vasta monen keskeneräisen ja piilotetun kirjoituksen jälkeen, mutta se siitä ja asiaan.

Eilen illalla ehkä kuitenkin lähemmäs tämän päivän puolella, kun olin tulossa kotiin siinä puoli yhden aikaan kotimatkalla oli mielenkiintoinen hetki. Saattoi johtua musiikista tai sitten ei, mutta kuitenkin tajusin erinäisiä asioita. Vaikka oli hyytävän kylmää nautin siitä kun hameeni liehui. Niinnii siihen saakka, kunnes hameeni nousi katalasti korviin. Hävytön temppu jopa hameelta.

Tänään on ystävänpäivä mainitsen nyt vielä tässä, kun ei kukaan kuitenkaan varmasti tiennyt sitä, että se on tänään, kun eihän sitä olla missään markkinoitukaan eikä missään oo kuullut lausahdusta hyvää ystävänpäivää. Miksi ihmiset viettävät ystävänpäivää? Oikeastaan jokaisen päivän kuuluisi olla samanlainen, kukaan (ainakin melkein) ei riitele toisten kanssa, kaikki ottavat toverinsa huomioon ja romantiikkaa tihkuu.

On siis hivenen väärin, että kaupat rahastavat itseään ja miksi? Jotta ihmiset voisivat ostaa sitä ja tätä suklaata, tai alusvaatteita tai muuta yhtä yyber fantsua, jotta voisivat osoittaa toiselle, et hei näin paljon mä susta välitän, yhden suklaasydämen verran, joka ei ees oo kestävä, mut onneks meiän ystävyys ei oo suklaata, joka sulaa tai käärepaperia, joka haurastuu.

Kummalle se on enemmän juhlaa seurusteleville, vai niille, jotka eivät seurustele?

Minulle ei tämä ole vain päivä muiden joukossa, muttei myöskään joulun, kiitospäivän ja Halloweenin lisäksi mikään kovin suuri rahareikä lompakossa. Jos jotain niin kortin voin tehdä.

Huomenna kaikki on taas harmaata kuitenkin eikä enää niin vaaleanpunaista, mutta onneksi on kohta pääsiäinen jee!!!! Taas sitten meneekin vuosi ennen, kuin saa kuulla miten ihana ystävä on, jos on.

Ei ole tarkoitus nauraa niille sekopäille jotka vauhkoontuvat täysin ystävänpäivästä, muttei myöskään tukea niitä ahdasmielisiä, joille tämän päivä ei poikkea juurikaan maanantaista.

Liian hyvää tai vitun paskaa ystävänpäivää, kuten haluatte.

Liis

P.s Valentine's day ja ystävänpäivä? Mikä olikaan se yhteisyys näillä kahdella? Vallu oli huhun mukaan itse Amor tai sen apulainen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.