IRC-Galleria

tvisti gamuMaanantai 18.02.2008 20:03

Järkyttävyyden huippu, niin mikä se sitten onkaan? Läheltä liippaa mahdollisesti se, kun kaveri soittaa sunnuntaina lähemmäs kahtatoista ja inffoo ystävällisesti, et hei kuoma sä oot telkkaris! Ensimmäinen reaktio oli nauru toinen omg kolmas armoton ryntäys viihdekeskuksen ympärille. Lopulta häpeä ja sen jälkeen syvä halu painua maan alle tai mahdollisesti häippästä visiitille katakombiin.

Häpeää sitten käsiteltiinkin loppu ilta, mutta seuraavana aamuna todettiin liian tyytyväisenä, et hei mitäs tässä ritari ässä. Voiko sanoa, että on asioita, jotka järkyttävät kaikkia ja samalla tavalla? Ihmiset kuitenkin reagoivat järkytykseen eri tavoilla.

Mitä se tarkoittaa, kun jotkut ihmiset nauravat silloin, kun järkyttyvät pahasti? Mahdollisesti epätasapainoa, vai jotain muuta syvällisempää mitä ihmismieli ei kenties koskaan tule ymmärtämään? Kenties ken ties.

Häpeän tunne on valitettavasti liian iso aihe tänne kirjoitettavaksi varsinkin, kun siitä voisi jauhaa päivätolkulla kuitenkin pääsemättä minkäänlaiseen ymmärrykseen, vai mitä kuomat.

Satunnaiset ihmiset ovat toisinaan esittänet valituksen poikasta siitä, kun en omasta elämästäni enää pahemmin mitään kerro ja syy on vettä selkeämpikin. Minun elämäni on yksinkertaisesti sanottuna vallan tapahtumarikas ja asia erikseen on se, että kuinka moni nielee kaikki kujeet joita minä sävellän, mutjoo.

Elizabeth

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.