IRC-Galleria

OtsikkoKeskiviikko 09.04.2008 01:24

Onhan tämä aika myöhäinen ajankohta käsitellä viikonloppua, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Lupasin mainita ainakin kaksi pojankloppia, jotka hallitsevat viinan naukkailun vähemmän sivistyneen oloisesti. Herrat joivat rommia ja ilta päättyi toisen osalta niin, että häneltä tuli verta nenästä ja kenties suusta, lauloimme myös GNR :ää lauantaina ja niin harvinaista kyllä minä EN ollut kännissä.

Se siitä sitten, ketä kiinnostaa miten kukakin on viettänyt viikonloppunsa? Kuka haluaa lukea sivukaupalla siitä, kuinka meitsi oli niin v1tun wasted ziit pullost viinaa ja sit oon muutenki vävhäC angst ja kaikki menee aika kurjasti. )): Niin ehkä minulla on ongelma sen suhteen mitä ihmiset kirjoittavat.

Kenelläpä ei olisi ongelmia? Ongelman saa mistä vain ja niitä on isoja ja pieniä, mutta miten vertailla ongelman suuruutta? Toisen iso ongelma voi olla se, että on YK (=yökastelija) ja toisen iso ongelma voi olla se, että ei löydän oikean väristä kynsilakkaa päivän vaatteisiin.

Miten minä inhoankaan niitä ihmisiä, jotka vertailevat omia ongelmia minun ongelmiini ja joko vähättelevät minun ongelmia tai nostavat kirpun pöydälle. Jos minulla on ongelma jonkun asian suhteen ja se sattuu olemaan iso, miten minua kiinnostaakaan kuulla, jonkun sanovan, et ei toi oo mitään ja kuule mä oon sua vanhempi ja mulla niitä todellisia ongelmia oikeasti on.

Niitäkin ihmisiä on, jotka kaivavat ongelmia asioista, jotka eivät oikeasti ole ongelmia. Yh on myös ongelmanuoria ja ongelmajätettä. Sanan ongelma voin vielä jotenkuten selittää itselleni, mutta, että olisin myös ongelmanuori tai jäte.

Voiko se sitten olla sama asia? Ongelmanuori ja ongelmajäte siis. Jäte on huono, joten nuorikaan ei sitten kai ole pekkaa pahempi.

Miellyttävää olen jäte, kenties paristo? (:

liz

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.