IRC-Galleria

ota chillisti dokaa villisti @sommerSunnuntai 01.06.2008 19:50

Eilinen lähenteli varmasti maailman turhinta päivää. Ei sillä, että musta ois tosi surullista, että peruskoulu on ohi. Vaikka juu onhan se outoa, ettei kesän jälkeen enää mene armaaseen oppilaitokseen ja näe niitä ihmisiä.

Aamulla tulin siihen tulokseen, ettei alkoholi todellakaan sovi minulle, ainakaan paljoa nautittuna.
Kiitos en halua kuulla yhtään mitään eilisestä. Minulle riittää aivan mainiosti se tieto, että olen juossut Töölönlahdella ilman paitaa. Se, joka väittää, että menin uimaan suihkulähteeseen valehtelee. Totuus on se, että minun piti kastaa varpaat, mutta allas olikin liukas. Kas kummaa jalkani eivät pitäneet ja womps uinti piristää aina. Säälittävää räpiköintiä oli ilmassa, kun yritin päästä ylös. Huomaa, että olen rapu. Tuntui, kuin olisin ollut ensimmäistä kertaa elämässä juomassa. Alkoholi määrän puolesta ainakin.

Kyllä minä tiedän tai ainakin voin hyvin kuvitella miltä näytin. Turpaan saanut kojootti oli eilen varmasti kauniimpi, kuin minä, mut heei mitäs pienistä.

En sano, etten juo enää koskaan, koska sitten ainakin juon hyvin pian. Sanotaanko, vaikka näin, että selvänä maailma näyttää paljon kauniimmalta ja mahdollisuudet pysyä elossa ovat suuremmat.

Siistii mulla on tosi paljon mustelmia ja naarmuja jne, mut ketäpä kiinnostaa? Ei ainakaan minua, joka jostain syystä lukee aina kaikkien merkinnät, jotka koostuvat lähinnä siitä, kuinka se ja se ja niin mä oltii niin wasted ja sit hahhaaa nii ja sit mul on siel ja siel ja siel mustelma.

P.s mun puhelin ei toimi ja vitun kivaa kesssää<666
liisa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.