IRC-Galleria

0wnedMaanantai 08.09.2008 00:07

elämä on oikeesti NIIN epäreilua. Mä oon se kammottava teinihirviö, jota pitäis kohdella kuin prinsessaa vähintään. Tässä perheessä sitä välillä pysähtyy miettimään, että mikä on kenenkin rooli. Kaikkein sekavinta on minun ja äitini suhde. Äitini on siis 37 ja minä olen 16. Huomiothan pienen ikäeron. Äitini on kolmen lapsen äiti ja sen pitäis siis olla tosi kypsä ja etc, kissanpaskat.

Eilen se nuija osti vans converset ja tänään se tallusteli sellanen ihan tavallinen musta hame. Katoin et ahha siinä on taas joku ollu ostelemassa. Bum mun silmät eksy siihen hintalappuun, se oli kohtalainen virhe.

Tavallisen mustan hameen hinta on 279 erkkii. Vetosin kaikkiin mahollisiin käytössääntöihin ja siihen kuinka sen ikästen fossiilien pitäis rauhottuu ja olla vakaita ni ainoo mitä se ameeba totes oli et älä jaksa vinkuu tän hameen alkuperänen hinta oli 317. Mä elän vaa kerran ja haluun nauttii vaatteista.

pfft ja ne sanoo mua materialistiks.

Otsikko oli jo niin menevä, ettei ole mitään väliä jos tämä oli älyttömän mielenkiintonen juttu joka sisälsi kirjoitusvirheitä enemmän kuin suomessa on järviä. Tsäh nyt on kiire pitää mennä lintsille ja pakata. ((((:

Kypros calling bitches

Liiiiz

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.