IRC-Galleria

lalalalTiistai 14.10.2008 19:14

Lauantaina oli The Soundsin, Don Johnson Big Bandin keikka.

Aamu alkoi lempeästi siihen kun aurinko lämmitti naamaani ja sirkat soittivat kuutamosonaattia hetkinen unissani ehkä heräsinkin noin. Tosiasiassa heräsin puutuneeseen käteeseen ja armottomaan kipuun joka oli kohdistettuna erityisesti koko keholle. Ikävä tunne kun on paikat jumissa. Sää pisti lauantaina parhaansa mukaan vastaan uloslähtöäni, mutta minähän en luovuttajatyyppiä ole ja niinpä hyppäsin ratsuni selkään ja lähdin.

Tultuani jäähallille päädyimme seurani kanssa pohtimaan erilaisia tapoja salakuljettaa viinaa sisälle. Mikään ei säästynyt luovien ideoiden edessä. Rikasta mielikuvitusta edusti pullon tunkeminen kumisaappaaseen ja saappaan mahdollinen kuljetus kädessä. :DD

Mitä lähempänä kello oli ovien avaamista sitä enemmän ihmisiä kerääntyi. Jossain vaiheessa tämä nuoriso oli ehtinyt päihtyä. Pari kertaa jaksaa aina naurattaa se kun joku parin promillen humalassa väittää kaikkien muiden olevan kännissä ja pyytää muita rauhoittumaan. Puhetta yleensä sammallusta huudon muodossa säestää metkat käsiliikkeet ja ympäristön tuhoaminen. 5 kertaa kun on kuullut olevansa ainoa kännissä oleva jonka pitäisi imeä ja lähteä Siperiaan alkaa vituttaa. Takaisin provoisimiseen ei ollut muuta keinoa kuin ilmoittaa tulleensa katsomaan Apocalypticaa ja osoittamaan suurta pahennusta hänen Sounds innollansa. Se, että joku esitteli karvapuoltaaan jonossa ei sekään ole mitään.

On rumaa osoitella. Jotta minusta tulisi joku päivä mainio äiti täytyy minun harjoitella järeänä olemista jo nyt. Eihän se ole minun vikani jos sanon, että älä osottele jos et ole rasisti ja kun lopulta sanon, että jos tää ei oo vika kerta kun osottelet en vastaa seuraamuksista. Millainen ihminen olisin jos mitään seuraamuksia ei tulisi?

No pojan osoitettu minua sormella vielä kerran nopein ja sulavin liikkein nappasin hänen sormensa ja tungin sen nenääni. En tiedä kummalla oli naamallaan riemastuneempi ilme kun huomasi missä on sormi. Hän vaikutti ainakin vihaiselta. :(

Tapahtumassa jossa musiikkia esitetään eri kuuntelijakunnille pitää ymmärtää että välttämättä kaikki ei tullu tapahtumaan heiluttamaan aivojaan pois tai muuten vain örisemään. Ymmärtää täytyy myös se, että jos ei ole päässyt ihan eteen niin sitten ei pääse.

Ehkä mä menin vähän liiallisuuksiin kun vitutuksen takia kostin sille hevarille kaikki sen hevarointi yritykset. Mitäs moshasi minun paikallani. Saa moni olla kateellinen siitä nopeudesta jossa pyörittelin päätäni käsimerkkien avulla, piesten samalla sälimättömästi nevar hih hevaria. Kun mikään ei auttanut ajattelin että noin raskasta musiikkia kuunneltaessa on vain eduksi jos tärykalvo on hieman hajalla, joten karjuin sydämeni kyllyydestä hänen korvan juureen sivistyneitä virkkeitä, kuten Ou jee ja vuhuuuuuuu. Kun mikään ei tuntunut tekevän minua iloiseksi ja ideatkin vähenivät päätin vain töniä ja napostella siinä sivussa hiuksia en kylläkään omia, vaan arvaappas.


P.s tiedänitedän merkintä on myöhässä, mutta pidin kuitenkin lupaukseni. Älä ole vihainen (:

liimmppu

jos sanon, että olen väsynyt korvaako se laadun?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.