IRC-Galleria

:(Maanantai 24.11.2008 23:25

Antakaa minun olla. Minä tiedän, että ilmastonmuutosta ei juosta pakoon, ei vaikka juoksisin tonnin kevyellä juoksulla ilman puuskuttamista ja rikkomalla maailmanennätyksen.

Mitä minä voisin yksilönä tehdä? Antakaa minun muovittaa tämä pallo ja suihkuttaa lakkaa huvin vuoksi. Eihän minulta voi vaatia kiinnostusta käyttämään koko vapaa-aikani keräämään tietoa ilmastonmuutoksesta.
Minähän en uutisia seuraa ja onneksi jotkut lehdet ymmärtävät, että minun mieleni kaipaa turhuutta. Sinkkuäidille sulhasen heitukka osoittautuikin varatuksi. Ah niitä hylättyjä mies raukkoja, joista pääseekin MINUN kurjuuteen ja ongelmiin.

Ei minä haluan rypeä kurjuudessani, etenkin kun talvi ja pimenevät illat ovat vain ikkunan toisella puolella. Minä pukeudun mustaan ja niin pukeutuu muukin suomen kanssa. Nyt olisi syntiä olla iloinen. Lumi on paha, koska se on valkoinen ja se voisi vahingossa piristää. Haluan loskaa ja pian, jotta minulla olisi vielä kurjempaa.

Mitä syytä tässä on olla iloinen? Miettikääs lama tulee, joukkoliikenne reistailee, ilmastonmuutos, flunssa norkoilee nenässä ja netti jäätyy. Kaikki nuo tulivat niin yhtäkkiä ja ennalta-arvaamottina.

Kieltäkää hymyileminen ja mukamas pirteät ohjelmat kevääseen saakka, ne ovat turhia.
Välttäkäämme turhia ostoksia ja niihin sortuessamme pidämme sen visusti omana tietonamme, kaikilla ei nyt onnista.

Tulevaisuus on BB :ssä ja laman voi ehkäistä oikealla BB-voittajalla ja hänen palkinnollaan.
Minä tupakoin ja helvetin hyvällä omatunnolla. Ah kuinka omatuntoni soimaa kuinka paljon vahingoitan luontoa askillisella.

Loistavaa kurjuuteni ei lopu koskaan!

Claudia

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.