IRC-Galleria

The kesäKeskiviikko 30.05.2007 19:47

Huomasin just, et mun nilkka vihertää, joko oon kukkapenkki, jossa kasvaa sammalta tai sitten mun korusta lähtee myrkkyjä. :DD

Mietiskelin täs kans, et jos pitäis valita joku tuoksu, joka tuo kesän mieleen ni se olis ehdottomasti hyttysmyrkky ja esine ois mm yllättäen allergialääkkeet ?

Täs pari päivää sitte oltii sanjan kaa kävelyl, sanja poimi voikukkii ja mä valitin siitä, kuinka feimi oon, et hyttysetki rakastaa mua, koska veri vittu vetää itään.

Niino päätin vähän ojentaa jalkoja ja kaaduin mäkee alas pienen muistikatkoksen jälkeen avasin silmät ja huomasin, et mun niskan alla on nokkonen. Ei täs muuten mitään ois, mutku muistin, et oon nokkosille allerginen tyypillistä liisan tuuria.

Oon kokonaan hyttysten pistojen armoilla. Vedän lääkkeitä ku viimestä päivää ja kuljen koko ajan myrkkyjen kaa en ymmärrä miten ne löytää aina sen pienen kohdan jossa ei oo myrkkyä alkaa vituttaa.

Toivoisin niin paljon, et oisin nyt tyylii, vaik Siperias or something ei hyttysii, ei erektiovalmiita kasveja ei kosteutta ei paskaa jengii ei mitään mikä haittais mun menoo.

Kyllä ne hyttyset ovat sitten ovelia!

Liukuovetkin rakastavat mua. Kävi vittu egoo kiitos näistä pienistä mustelmista Itäkeskuksen liukuovet.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.