IRC-Galleria

<3Torstai 23.08.2007 02:18

Kuka ikinä väittääkään, että minä en osaa tehdä ruokaa niin erehtyy pahimman kerran.

Minussa, jos jossain nimittäin on huippu kokin ainesta! Tämän olen huomannut viimeisten vuosien aikana, jolloin olen ihastuttanut ja hämmästyttänyt kaikki ihmisiä kokkaus taidoillani.

En ala tässä nyt kerskua kuinka loistava olen, koska kaikki sen muutenki tietävät. :D

Olen varma, että kokkaus taitoni kulkevat geeneissä. Varmasti esi-isänikin valmistivat ties mistä raaka-aineista ruokaa, joten minulle ei tuota vaikeuksia keksiä edes palsternakasta ruokaa.

Tämän päiväinen kotitalous tunti sen taas osoitti miksi juuri minun pitäisi mennä ravintola koulu Perhoon.

Teimme pirtelöä, josta en itse edes pidä paitsi tietty mäkkärin mansikka suklaasta, mutta mutta kun pirtelö on niin helppo ja joka tapauksessa ohjeet ovat niille, joilla ei ole lahjoja kuten minulla tai mielikuvitusta kuten minulla.

Tosiaan pirtelö onnistui mainiosti! Avaralla mielellä pengoin kaappeja ja höystin tylsää vadelmaa ehkä hieman vanhentuneella kaakaolla. Koe yleisöni otti herkullisen pirtelöni hyvin vastaan.

Henkilö A kävi oksentamassa noin kymmenen minuuttia juomisen jälkeen. Ilmeisesti hänellä oli paha olo ennen maistelua. Missään tapauksessa oksentelulla ei ole mitään tekemistä minun herkun kanssani.

Henkilö B ilmaisi mieltymyksensä kertakaikkiaan painokelvottomilla sanoilla. Sellaista kirosana litaniaa en ole sitä ennen kuullut. Joku olisi voinut luulla, että henkilö B ei pitänyt herkustani siitä räkimisen määrästä, jonka hän myöhemmin suoritti (lähes samantien!), mutta me mestari kokit tiedämme, että tällä alalla kateus on hyvin yleistä ja, että kaikki paskat ruuanlaittajat eivät ikinä pidä mistään.

Toki voisin kertoa mitä kaikkea muuta hyvää olen tehnyt, mutta näytän mielelläni taitoni ns luonnossa aka keittiössä.

Lempitekeleeni on ehdottomasti kiisselit. Ei kannata uskoa niitä villejä huhuja mitä minun kiisseleistäni kiertää. Ne ovat onnistuneet vallan mainiosti voitte vaikka kysyä viemäri rotilta mitä he pitivät omena kiisselistäni.

Joopa joo onhan minua usein väitetty käveleväksi katastroofiksi pahempi kuin Tasmaani jopa, mutta kumoan väittämän. Ehkei keittiö välttämättä muistutakkaan kokkausken jälkeen siltä kuin Sillä Siisti ohjelma olisi juuri käynyt, mutta hei rapatessa aina roiskuu !

Da mestari kokki Lispetti kuittaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.