IRC-Galleria

Nada de esto fue un error.Lauantai 17.11.2007 13:27

Täytyy aloittaa nyt tämänkertainen sepustus pienellä valituksella, joka koskee mun töitä. Mulla ei ole minkäänlaista käsitystä monelta mun pitäisi olla töissä, joten tein kompromissin ja meen kahteentoista ja sit keksin jotain, et miksi tuun niin myöhään. :D Oon huono ihminen tiedän.

Tsekkailin täs just pari päivää sitten nimien selitys kirjaa ja kuvitelkaas sitä, että minun etunimeni Claudia tarkoittaa rampaa. Miten voi osua kuvaus noin metsään minua ajatellessa ? Minullahan ei näitä onnettomuuksia satu koskaan yhtä usein, kuin, jos kävelee aamukahdeksalta ulkona kävelee vastaan kirahveja.

Olen suunnattomasti pahoillani siitä, että kusetin mun lukijoita vähäC, mutta kuitenkin. Kaikki, jotka ymmärtävät luetun tekstin ja ovat edellisen tekstin lukeneet ovat saattaneet ymmärtää, että menen Siperiaan pahoittelen väärinkäsitystä eihän kukaan voisi olla edes niin tyhmä, että harkitsee lähtöä sinne. Sinnehän jäätyy Eskimotkin ehehe. Toiseksi kuvitelkaa nyt minua Siperiassa. HAH ei tulisi mielenkään. Virhe onkin siinä, että Siperian sijasta olenkin lähdössä Pohjoisnavalle. :D Ei en vitsaile ja kyllä olen tosissani. Aatelkaa nyt mikä kokemus ja elämys. Mistä sitä tietää, vaikka se paikka mihin meen on sykkivä big city, jolloin asukkaita on parhaimmillaan enemmän, kuin Kaskisessa!

(Psst Kaskisessa: 1 519 asukasta)(vuonna 2004). Eilisestä sen verran, että varsin erikoinen tapa viettää perjantai ja takaan, että kauhean moni ei varmaan viettänyt perjantai-iltaansa hengaillen oman koulunsa kaapilla. Ei huolita nyt vasta aikainen lauantai eiköhän huomenna oon materiaalia mistä kirjottaa, vaikka muille jakaa.

P.s osio:

-päätin, että lopetan kiroilemisen ja korvaan kaikki kirosanat piip sanalla

-onneksi pääsee kohta kirjottaa joulusta mun lempiaihe, koska siitä voi kirjoittaa niin paljon. Nyt pistetään vanhat joulujutut läskiksi!

-Selviytymisoppaita alkaa kohta tulemaan!

-Samaten päivän yllättäviä.

-tajusin myös sen, et jos ei syödä geishaa ni se ei tarkota pelkästään niitä geishoja mitä ostan kaupasta, vaan ihan ylipäätänsä.

Sori kaikkein huonoin kirjoitus taisi olla tässä. Lopetan ennen, kuin yleisö tulee vaanimaan mua tomaattien kanssa ikkunan alle.

Uskokaa mulla on syyni, y la rason es q soy tonta

lovella lizzz

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.