IRC-Galleria

Uus alku2Torstai 25.05.2006 13:26

vietettiin 20vuotis juhliani tos äsken westwayssä.. oli kivaa :D mut joo, tupakkaa palo ja paljon! g-piste ruuls tänään ja paljon!! reijo nukahti tohon sohvalle ja jos ei muu auta niin... <-- Tolla lailla olin viime yönä yrittäny kirjottaa tänne :D

Joo, siis. Kuka, kuka, kuka on Reijo? Heräsin äsken JeNskaen punaselta IKEAN sohvalta ja mun vieressä röhnötti joku, ei viel tietoo henkilöllisyydestä. Katselin ympärilleni ja huomasin että JeNskaen sängyssä nukkuu joku toinen häiskä. Hassuinta tässä jutussa on se ettei Jenniä näy missään!!! Oon noitten kaa kolmistaan täällä, darraa pukkaa pahemman kerran enkä tosiaan tiiä/muista ketä noi pojat on.. Ja mun pitäis häätää noi pois hus vittuun täältä mut en mä viitsi vielä, antaa poikien nukkua vielä :)

Tulin siis eilen illalla Jennille ja tarkoituksenamme oli vetää pyjamaperseet ja ottaa sivistyneesti parit saunakaljat. Noh, lähettiin sitten yöllä lenkille tohon westwayhin ja tultiin TAKSILLA pois sieltä.. Matkaa on ehkä 500m jos sitäkään :D Niin joo, noi pojat soitti meille sen taksin ja tulivat mukaan, niin se oli. Eilen tuntu että oon oikee luuseri mangeetti eikä vitutus oo ollenkaa hälventyny..

Poltin eilen paljon paljon tupakkaa.. Mut vihreetä! Se ei ees maistu röökille ni sitä ei lasketa o:) eihän? Mut joo, meen potemaan kapulaa muumipeikon avulla.. Kun olo selvenee ja saan paikattua menetettyä muistia niin tuun taas tänne satuilemaan. ÄÄÄÄ!! Ovi kello soi!!!! MITÄ MÄ TEEN!??!!? ÄÄ, sankari itse saapui paikalle pelastamaan mut!! Hienoa!! Jenni ruuls!

Hei semmonen kiva ilmotusluontonen asia vielä että päätettiin laittaa jennin kaa hynttyyt yhteen ja lähetään kesäkuussa äkkilähdöllä kahestaan Bulgariaan!! :D Saa nähä mitä siitäki tulee :D No nyt jätän teiät rauhaan ja meen!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.