IRC-Galleria

Antti<3Keskiviikko 16.07.2008 23:49

Tuli tässä nyt mieleen että en oo kertonu mun poikaystävästäni mitää!! Tihhii, se on ihana <3.

Mun poikaystävän nimi on Antti, ikää 25 vuotta ja asuu mun tien toisella puolella. Nyt menin ihan sanattomaks ja aloin hymyilee. VOI EI!! Kukaan vaan ei ikinä oo sanonu ja tehny niin ihanii juttuja minulle ku hän. Parasta!

On se välillä kyllä vähän pöpipää ja sit mä huudan ja suutun ja itken mut mut.. I'm in looovee!! Tajutonta. Ollaan oltu 4kk yhes ja meil synkkaa niin hyvin vaik onki ollu kaikennäkösii kakkajuttuja. Mut yhessä ei vielä käydä kakalla..

Ja mun äitiki tykkää hänestä! Se oli niin iso ylläripylläri ettei mitää rajaa! Se yleensä on aika kylmä näitä mun juttuja kohtaan..

Mul ei nyt oikein tää juttu kulje samaan tahtii ku pitäis, aloin aattele kaikkii kivoi judui.. tihihi.. Ja poikaystävä tekee myöhäistä illallista meille niin pitää muutenki rientää. Huoh!

Peace&Love!

Niin..Maanantai 16.06.2008 22:06

Alotin tän ensimmäisen päiväkirja merkinnän teon neljään kuukauteen tossa muutama tunti sitten. Sit tajusin et mul oli 5min aikaa keritä Tapiolasta Olariin lekuriin. Myöhästyin muutamalla minuutilla x)

Tosiaan, helmikuussa viimeks oon tänne kirjotellu ja sen jälkeen on tapahtunu niin paljon kaikkee maan ja taivaan välil ettei mitään rajaa.

Mutta joo, tänään oli ensimmäinen työpäivä kolmen viikon sairasloman jälkeen. Pari viikkoo olis viel määrätty saigonii lisää mut ei, en jaksa enää olla vaan. Teki kyllä terää levätä ja sai hoidettuu kaikki jutut kondikseen yms. mut oli ihanaa palata takas töihin.

En mä tiiä, monesti oon nauranu sille kuinka alotin joka maanantai "uuden elämän" mut nyt tuntuu siltä et oon oikeesti alottanu uuden elämän. Aika jonka olin poissa töistä ni meni suurinpiirtein kokonaisuudessaan itteni ettimiseen. JA EI! En ole ollu himassa kököttämässä ja miettiny syntejä syviä! Tai oon mä sitäki tehny joo, mutta siis muita ihmisiä OIKEESTI kuuntelemalla ja muutaman siiderin avulla oon saanu mielelleni rauhan. Niin ja kaverisuhteitten palauttaminen maan pinnalle on kans ollu hyvin opettavainen kokemus. Vaikeuksien kautta tietää ketkä oikeesti on hyviä ystäviä ja taas toisaalta sen ketkä pitää ystävyys suhteita mitään sanomattomina.

^^Kuulostaa ehkä snadisti oudolta, vaikee selittää.

Lähden tästä ripustamaan mun uusia tauluja seinille jotka kävin hetki sitten poistamassa x)

Eilinen..Lauantai 02.02.2008 18:37

Arvoisat naapurit

Anteeksi että eilen, 1.2.2008, myöhään illasta volumit oli kaakossa. Ei ollut sitten munaa tulla sanomaan päin naamaa vaan oli kutsuttava virkavalta tekemään kaikki paskaduunit, vai häh? Jos ja kun seuraavan kerran tällaista häiriköintiä mielestänne tapahtuu, ovea saa tulla koputtamaan ja kertoa mikä vittu on ongelmana. Pidetäänhän naapurisuhteet kondiksessa?

T: E 53


^^Eikä ollu ees hyvännäkösii poliiseja..

O-OU!Torstai 24.01.2008 16:29

MUN OLI PAKKO KERTOO TEILLE ET JENNI ON IHANA IHMINEN!! TE ETTE EES USKO!! HUH HUH!! SE ON NIIN.. VOI EI!! OOT PARAS!! :)

AjohanskatSunnuntai 20.01.2008 17:57

Viime keskiviikKkona (tai tiistai tai torstai) olin YKSIN ostoksilla. Se oli muuten tiistai.. Niin ni ostin itselleni semmoiset huoh-niin-ihanat nahkahanskat. Pulitin niist 65€ mut olivat rahan arvoset.

Huomatkaa että käytin mennytta aikamuotoa KOSKA AAMUYÖSTÄ KU WESTISTÄ SUUNTASIN ESSOLLE NI HUOMASIN ETTÄ TOINEN NIISTÄ OLI ENÄÄ JÄLJELLÄ!

Ja jenni viel sano mulle et se on viikko ja ne on hävinny.. Se oli väärässä, meni 4 päivää...

Kankkusta parannellessa menee taas vaihteen vuoks tääki päivä..

Niin joo, olin myös perjantaina westissä SELVINPÄIN koska eilen oli duunii.. Mun piti vaan käydä yhellä JJ:llä.. En sitte nukkunu ollenkaa vaan neljältä ku sielt westist lähin ni kaks tuntii palloilin ja kuudelt lähin sitte duunin pariin. Niin ja duunist oli sitte ihan pakko suoraa lähtee kiskoo punaviinii jennille :D Rapsakat 50h tuli valvottuu ja olo on nyt sen mukanen ku tän aamuset viiden tunnin päikkärit ei korvannu univajetta..

lanssikuskin suusta :DLauantai 19.01.2008 22:54

Viime viikol tapahtunutta:

" Sanna hei, sit ku tuot meille iltaruoan ni haluttais jälkkäriks tota juustokakkuu. Toi mun kaveri vetää nuuskaa jälkkäriks mut laita mulle kaks palaa. Ja laita niille palomiehille sit pelkkää näkkärii ni ai että niitä vituttaa!!"

Ei auttanu muu ku laittaa panomiehille näkkärii ^^

mikkiSunnuntai 13.01.2008 17:25

Mikki a.k.a Mirva on niin söde. Tos pari päivää sit se sano mulle näin:

"Olin systerin kaa heurekas. Se oli niin suuri pettymys. Siis semmoset niinku sinä saa siit varmaan jotain irti ku et tiiä mistää mitää mut siis.. huoh.."

Tulin mun kummitytön kaa tähän mikille dataa ja lähetin sähköpostia semmoseen lääke tutkimusjuttuun johon oon osallistumassa. Yritin saada siitä kauheen virallista ja luin sen sitte mikille joka sano vaan että:

"Ota se ja se pois koska muuten ne luulee ettet oo käyny mitää kouluja."

Voi ei. Kankkuset on niin södei. JeNskaelle meen ihan just kohta juomaan kahvii ja puhumaan sontaa. Aivan loistavaa.. Jos jollain on tylsää tänää ni saa ottaa yhteyttä koska tekemisen puute on tällä hetkellä sietämätön.

TURKU JÄÄTYY!Perjantai 09.11.2007 15:57

Oon ollu ihan murhaallinen tässä nyt viime aikoina.. Ottaa niin pattii kaikki mahollinen.. Vittu..

MUTTA LÄHETÄÄ MIKIN KANSSA KOHTA / ILLALLA KU DUUNISTA PÄÄSEN NI ROADTRIPILLE TURKUUN! :D

Annan tupareiden takii me sinne siis lähetää, että ei huvin vuoks sinne herranjestas mennä :P

Yöllä pitää ajaa kyl takas koska HUOMEN AAMUL DUUNII! :D

Joo, mutta lähen tästä nyt takas DUUNIIN!

Home Sweet HomeLauantai 03.11.2007 18:20

MUUTIN VIHDOIN JA VIIMEIN POIS MAMIN LUOTA ET BILEET!!!

ASUN NYKYÄÄN OLARISSA!!! YKSIN!!!

ÄÄÄ!!

VITTU!! :D:D

NihtisiltaSunnuntai 28.10.2007 12:55

Ja kortti lähti.