IRC-Galleria

Voi ei sufu oot niin söde!!!Perjantai 24.08.2007 02:00

Ohhoh, onpas ollu tapahtumarikas päivä..

No olin koulussa ja häröilin sun muuta mutta..

Vietiin Saku tossa seiskan aikaan lepuskista stadiin sladissa. Kävin tankkaamassa semmosella ikivanhalla gas stationilla ja mul oli tasan kyNppi rahaa. Ei yhtään enempää eikä vähempää. Noh, siinä sitten letku kourassa kattelin ku luvut pyörri kokoaika lähemmäs 10euroa. Jenniki jossain vaiheessa huus että mulla ei oo sitten yhtään rahaa enempää ja huusin takas vaan että joo joo. Noh, lukema näytti 10,1 kun lopetin tankkaamisen. Jenni kysy että kumpaa mittaria katsoin ja vastasin että ylempää. Kävi ilmi, että se ylempi oli litraa eikä euroa ja että lopullinen summa olikin 13,20. Onneks Sakulla oli se puuttuva osa niin emme syyllistyneet polttoainevarkauteen.

Sitten sooloiltiin keskustaan asti ja parkeerattiin steissin kupeeseen. Siinä ooteltiin n.40min kun saku lähti ja mekin oltiin lähdössä MUTTA sufu ei startannutkaan. Johtu tosiaan siitä, että oltiin se vajaa tunti kuunneltu valot päällä musiikkia. Noh, siihen tuli sitten yks tydy jolta kysyin että voinko ottaa varavirtaa ja hän suostui. YHDESSÄ JENNIN KANSSA OSATTIIN SYSTEMOIDA NE PIUHAT JA SAATIIN SUFU KÄYNTIIN!


Soitin päivällä vakuutusyhtiöön ja kysyin, että voisko ne lähettää mulle uuden laskun autovakuutuksesta ku oon hukannu sen aikasemman. Se täti siellä sano että juu hoituu ja sano että saat ihan hyvin ajaa autolla. Sitten soitin akeen a.k.a pornolinjalle (sil muijal oli niin röökin polttama ääni ettei mitää rajaa) ja kerroin saman tarinan etten tiedä missä mun autovero lasku on. Kävi ilmi että edellinen omistajalta oli jääny veroja maksamatta ja täti vaan sanoi että jonkun nää on maksetta (ELI MINUN). Anto tilinumerot sun muut ja sano että pidä kuitit autossa viikon ajan. En siis ois saanu ajaa sufulla ennenku maksut on hoidettu. Ihan niitten vitun kuittien takia mentiin jennin mutsille maksamaan ne vitun verot. Stn.

Ihan vaan ja ainoastaan sen takia että lahjoitin valtiolle 45€ ajelin ilman valoja/turvavöitä jennin kanssa, että poliisit pysäyttää meidät ja voidaan näyttää ne saatanan kuitit, että homma on hoidettu sekä että työllistetään HYVÄNNÄKÖSIÄ poliiseja. Toisin kävi.

Ajettiin tohon espoonlahen hesen vieressä ku vaaleen sininen mondeo ajo hesen pihaan ja tottakai mentiin perään ku haluttiin tietää että oliko se sivari. Tehtiin uganda ku huomattiin, että auto löytyy meiän TOP20 sivariautot rankig-listalta. Ja mondeo lähti meiän perään. Valoja en laittanu päälle mutta jennin avustuksella sain vyöt kiinni. Ne jotain seuraili meitä puolisen kilsaa kunnes punanen valo vilkahti ja se vitun idiootti viel soitti mulle jotain pillejä. KUINKA IDIOOTTINA NE MUA OIKEIN PITI?!? IHAN NIINKU NIIT VILKKUJA EI NÄKIS MUUTENKAAN!! Siihen sitten pysähdyin ku joku ihan muu ku hyvännäkönen äijä tuli ja sano että mulla on verot maksamatta. HÄHHÄÄÄ!! Annoin ne pahanonnen kuitit sille ja selitin kuinka se täti oli sanonu summat ja että oon maksanu kaiken. Noh, sit se sano että turvavyöt pitäis laittaa heti ku lähtee liikkeelle. Miten ihmees se huomas ku revittiin niitä vöitä mun ympärille?!?! :P

Sitten se sano että valot olis kans hyvä olla päällä. Esittelin sille sufun pitkät ja normi valot. Olin niin ylpee mun sufusta ja sen säihkysilmistä<3
"Ilman valoja ajamisesta saa 50€ sakot.. mut saat nyt huomautuksen.."
Puhallutti, katto mun ajokortin ja lähettiin renkaat vinkuen lätkimään.. Ne oli idiooteimmat kytät jota oon ikinä tavannu. Stn. Ja vanhimmat. Ja ei-hyvännäköisimmät.

Huoh, jenni nukahti ja täs vaan dataan. Jees. Katellaan.

SIKA!Keskiviikko 22.08.2007 20:53

Olipas päivä.

Heräsin aamulla jenniltä ja TAAS sohvalta ja TAAS telkkari päällä. Aina nukahan tohon sohvalle kesken kaiken jonku hyvän ohjelman. Nukuin vielä hetken ja taas heräsin ku serranon perhe tuli jota katoin. Sori Micke, olit oikeessa, serranon perhe on MELKEIN yhtä hyvä ku salkkarit :P. Noh, katoin ulos ja HÄRREGYYDEN mikä ilma siel oli. Sato ja ukkosti ihan kybällä.

Mietin hetken tossa alaovella et meenkö vai enkö mee ulos. Ja virheen tein ku menin ulos ja juoksin 200m sufun luo. Istuin ratin taa ja katoin itteeni. Ihan olin märkä ja ripsarit pitkin poskia. Siinä sitten voivottelin kohtaloani ja starttasin auton. Oli ihan sikke siistii ajaa isoihin vesi lammikoihin ku se kaikki vesi vaan roisku ja vitutti ku kukaan jalankulkija ei ollu siin vieres ni kukaan ei sit kastunu. Enkä ajanu kertaakaan kunnon liiroon :D

Noh, koulussa ku pyörin puolisen tuntii ni oli pakko lähtee menee ku rupes ahistamaan. Ajoin kotia kohti ja liikenne oli ihan sekasin. MIKÄ VITTU SIINÄ ON ETTÄ JENGI EI OSAA AJAA LIIKENNESÄÄNTÖJEN MUKAAN??!?! JOS NE VITUN LIIKENNEVALOT EI TOIMI NI KANNATTAA KATTOO TUUTKO KOLMION TAKAA VAI ET NI HELPOTTAA SITÄ ELÄMÄÄ HUOMATTAVASTI!!! 10km matka mikä koulusta meille on, niin sinä aikana hyvin moni sai kuulla kunniansa.. STN!

Jotenki sit sain systemoituu niin että olinki kivenlahessa ja ootin et pääsin AP:n hovikuskiks. Sen kanssa sitten käytiin hakemassa jenni ja yhdessä mentiin kyttikselle ja häröiltiin muutenki. Noh, vietiin AP kotiin ja tultiin jennille syömään jauheliha-makaroni sörsselssönii.. Huoh, oli nannaa.. Pieni hetki, käyn röbbänällä--->

Nonni, back to business. Noh, jenni tossa otti pienet torkut ja sillä aikaa tein listaa espoossa pyörivistä sivarikytistä ETTÄ LÄLLÄSLÄÄ JEUT, ETTE SAAKKAAN MUA KIINNI!! AHHAAHHHAHAHAHAHAHA :D:D:D:D No joo, jatkan jennin kaa nauramista..

Jennin kahvinkeittimessä kasvaa juustonaksuja :D no mutta moikka moi

Joku hihhuli..Tiistai 21.08.2007 11:14

Miten minä puhun livenä?

1. Siskoni punainen mekko mahtuu myös minulle.
(mul ei oo systerii ni en oo koskaan joutunu sanomaan näin mutta..)
VOITSÄ KUVITELLA?!??! Mun systerin punane mekko menee myös mulle!!

2. Tarvitsetko apua kirjoitustehtävässä, jonka maantiedonopettaja antoi?
Näin varmaan sanoin ku mulla vielä oli mantsanmaikka..
Tarviiks apuu kirjotustehtävässä, jonka mantsanmaikka/huora/se yks idiootti anto?

3. Hyvä on, tehdään niin kuin sinä ehdotit.
Oolrait/okra, tehää nyt sit nii ku sä sanoit.

4. Isäni äiti kertoi hakevansa meidät noin kello 17.45.
Mummi kerto hakevansa meiät vähää vaille kuus

5. Matkustinkin Helsinkiin linja-autolla, koska myöhästyin junasta.
Menin stadiin sladissa.. Nojoojoo :D
Menin stadiin dösällä koska en kerenny junaan

6. Oletko nähnyt missään isoveljeni matkapuhelinta?
Mulla ei myöskään oo isooveljee niin en oo näin joutunu koskaan sanomaan..
Ootsä nähny mun broidin kännykkää?

7. Ostitko sen hameen, jonka näimme viime viikolla Hennes&Mauritzissa?
Ostiks sen hameen joka nähtiin hennesissä sillon joskus puol vuot sitte?

On sekis = 18 turkiksi ;)Lauantai 18.08.2007 17:40

Olin turkissa viikon. Tulin tänään. En ryypänny paljoo. 2100€ meni. Tänään west wayhin.
Palaillaan.

Otin muuten uuden tatuoinnin niskaan. Kuvan näätte myöhemmin. Keskityn nyt miettimään raha-asioita ja juon kaljaa.

Tapahtumia eilisestäLauantai 04.08.2007 20:39

Kerron muutaman sanan eilisestä illasta/tästä aamusta. Pahoittelen jos tarina hyppii asiasta sukellusveneeseen, mutta eilisestä en paljoa muista ja mun kädet tärisee kankkusen takia.

Munhan alunperin piti mennä Jyväskylään kattoo rallii, mutta en sit mennykkään vaan jäin JeNskaen kaa esbooseen. Meiän piti juoda liidelistä ostamiani kaljoja (3kpl) mutta ne on edelleen tuolla Sufun takakontissa. Meiän piti syödä pizzaa mutta nekin ovat tuolla sufun takakontissa vielä.

Mentiin siis kaikkien edellä mainittujen asioiden sijaan jennille kivenlahteen. Meiän piti vaan käydä. Noh, kävin avakerran naapurilla avaamassa mun valkoviini pullon ja siitä se sitten lähti. Olin juonu puolisen pulloa sitä viiniä siinä ja kossunapsun ku jenni sitten on valkkaamassa bibbalo vaatteita ja sit yhtäkkiä mullakin oli miniminiminihame ja tissipaita päällä (jonka alla oli jennin bikinien yläosa jotka jostain syystä olivat pienet jennin kirsikkatisujen takia) sekä kopokopo kengät jalassa. Pakkelia naamassa ja avot. Sit istuttiinki jo taksissa menossa ravintola WEST WAYHIN.

Heti oven eessä tuli tuttuja vastaan ja kun koukattiin siiderit tistiltä ni suunnattiin samantien röökille. (Huomasin muuten myös etten polttanut yhtään niin paljon ku ennen uutta tupakkalakia!) Ja taas tuttuja tuli vastaan.

Olin sitten siinä tanssimassa (neekerin kanssa) kun näin yhden sikke söpön poikkeliinin. Siirryin sitten siitä neekeristä tähän kotimaiseen poikaan. Käytiin röökillä ja sieltä kun tultiin niin kävimme seuraavanlaisen keskustelun läpi:

P:-Mun pitää tunnustaa yks juttu sulle.
S:-Noh, antaa tulla vaan.
P:-Mul on tyttöystävä..
S:-HÄRREEEGYYDEN! AHAHAHAAHH!! MUL ONKI POIKAYSTÄVÄ!! VOI ETTÄ!! MITÄ TUNNUSTETTAVAA TOSSA NYT OLI?
P:-OI IHANAA!! Aattelin kato et kaikki tääl on kyrvän perään..
S:-Voi kuule!! AHAHAHA!! Oot niin söde!!
P:-No niin oot sinäkin! Mennään tanssii!!

Se piti musta oikein hyvää huolta ja voi että miten kauniisti se puhu sen tyttöystävästään! MÄ EN MEINANNU KESTÄÄ!!

En oikeen hirveesti muista muuta sitten niin.. :D Kun päästiin jennille niin siel oli joku ennennäkemätön poika jonka kanssa istuin jennin parvekkeella, juotiin viiniä ja puhuttiin (en muista mistä..). Sit istuinki sen pojan kanssa sufussa ja taas puhuttiin.

Aattelin että otan jennin yhen lihasrelaksantin et saan kunnol unta kaaliin. No otin sitten neljä. Kello oli vissiin seittemän aamulla ku sammuin ja kello oli kakstoista ku heräsin. Herätys oli kaamea. Aukasin silmät ja näin hirveen läjän tamppooneja (käyttämättömiä) mun edessä. Pyörittelin simmuja hetken ja yritin muistella missä mun pitäis olla. Tajusin että makaan jennin vessassa kääriytyneenä pussilakanaan. Ja voi että darravapinat on ihanii. Kun olin tarpeeks kauan häröilly siinä niin ni tajusin et mulla ei oo enää pikkuhousuja jalassa!! MUN LEMPPARI PIKKARIT OLI HÄVINNY!!

SE JOKA ON VIENY MUN PIKKARIT NIIN TOIVOTTAVASTI NÄÄN NE VIELÄ JOSKUS!! NE OLI IHANAT!!

Olin myös seuraavana iltana west wayssa. En jaksa kertoo muuta kun pää kohdat

-Annoin puhelinnumeron ekaa kertaa elämässäni. NAISELLE! HUOM! EN OO REKKALESBO MUT SE VÄHÄN TUHDIMPI MAMI ON JUST MUUTTANU OULUSTA ESPOOSEEN JA MUN KÄVI SÄÄLIKS KU SE SANO ETTEI SIL OO KU MUUTAMA YSTÄVÄ TÄÄLLÄ NI MUSTA NYT TULI SEN KAVERI.

-Otin taas muutaman (Kolme) lihasrelaksanttia ja taas heräsin jennin vessan lattialta. Tällä kertaa pikkarit jalassa. (Tai ne oli mun nilkoissa..) Ei kelvannu jenniltä lainaamani valkoset mummokalsarit (höystettynä muutamalla jarrujäljellä.. tai no näytti et olis kunnolla poltettu kumii..:P) kellekkään. Ja otti päähän.

-Vittu mikä kankkunen oli. Saatiin tosin AIVAN SAATANAN HYVÄ IDEA JENNIN KANSSA!!! Laitettiin vanhojen meikkien päälle vähän lisempää ehostusta ja suunnattiin kirkkonummelle, upinniemen varuskuntaa kohden. Vilkuteltiin kaikille ihanille pojille, soitettiin musiikkii niin kovalla että saatiin maksimoitua katseiden määrä, poltettiin vitusti (kaks askii) röökii ja juotiin jaffaa. Jäädyin tosin ku päästiin sinne portille ku yks saatanan hyvännäkönen spolle oli siinä hengailee ja rupes kävelee meitä kohti. Naurettiin jennin kaa, sanoin et me ollaan eksytty, tehtiin uganda ja renkaat vinkuen lähettiin pois.

-Ajettiin koko iltapäivä jennin kaa toistaen samaa kuviota kunnes väsy iski.

Oottelen tässä että anna tulis, se on kuus minssii myöhässä :P Katsellaan kullannuput taas!!

Häärregyyd!!!Maanantai 16.07.2007 03:03

Pierasin.

En oo kirjottanu tuhanteen ja miljoonaan vuoteen mitään tänne! Ei hyvä. Voisin kertoa pikkaisen mitä on tapahtunut.

Olen ostanut auton. Kakan punaisen Honda Civic Shuttlen. Tai no,ostin Type R:n penkin pääliset ja sain sen auton kaupan päällisiksi. Toista samanlaista autoa ei löydy suomesta sillä sitä ei ole koskaan myyty täällä. Vm. -85, hintaa kertyi huimat 200€. Kuvia "Sufusta" tulee myöhemmin. Se on vissiin nyt kolme viikkoo ollu mulla ja 2500km yhteistä taivalta takana. Olen onnistunut ajamaan sillä myös ojaan. Poliisit ovat pysäyttäneet kolme kertaa ilman syytä. Tai no yhel kerral MULLA EI OLLU VALOT PÄÄLLÄ ni siks pysäyttivät :D. Toissapäivänä ajoin taasen ilman valoja mutta tyytyivät vain vilauttamaan pitkiä. Vilautin pitkiä takas ja pitkät jäivät sitten päälle. Olen laittanut ratin vieressä olevaan pieneen lokeroon huulikiillon jota sipaisen huulilleni joka kerta ku punainen valo vilkahtaa takana.

Nopeusmittari on 180km/h asti ja olen saanut sen viisarin siihen kohalle. Mutta mittari heittää 10-20km/h enemmän ku oikea nopeus on että 160 obaut se parhaimmillaan kulkee...

Olen myös ostanut subin takakonttiin. Sekä tietenkin soittimen. Että näinikkäästi.

Pitää mennä kyl nyt nukkumaan sillä huomen aamuna töihin seiskaks. Toimin ens viikon pääkokkina :D Hyvää yötä!

Ymmhh..Tiistai 19.06.2007 18:11

Muhun ei saa sitten puhelimitse yhteyttä ku laskut on maksamattajoten dna pisti liittymän kiinni. Niin joo ja lasku meni ulosottoon. Moro vain.

Mun tarina.Tiistai 22.05.2007 00:41

Sanna päätti pamahtaa eloon maailmaan eräänä märkänä iltapäivänä. Tunnin päästä näki että hänestä tuli nainen.. Perhe oli mahtava ja he antoivat vähästään muille. Koulussa hän ei osannut mitään, siellä häntä ei vihattu.
Jo opiskeluaikoina häntä alkoi kiinnostamaan auttaminen, niinpä rakkaaksi harrastukseksi tuli piereskely.
Sanna kehittyi toisellakymmenellä varsin kiintoisaksi. Päähänsä hän sai vaaleanruskeat hiukset, sekä siniset silmät.
Pimeydestä päätellen hän oli melko sekopäinen. Lempiruokaansa makaroonikeittoa hän sai työskennellen kardaaninrasvaajana.
Sanna ei tupakoi mutta käyttää nuuskaa ollessaan bileissä. Alkoholia hän ei juo ihan aina.
Hän löysi itselleen puolison jonka kanssa meni naimisiin.

Sen pituinen se.

^^En muista nyt sen mestan osotetta missä jokainen voi käydä lukemassa oman tarinansa.

Loistavaa!Perjantai 04.05.2007 17:39

Mamin 323f on korjaamossa ja se sai sielt toisen auton tilalle.
Eilen ajelin sillä pitkin olarii napsuttimen kaa (Napsu kolhas yht autoo sen omalla autolla ku oli tulos himaan ja nyt siin toises autos on kivat lommot)
Peruutin parkista. Takalasi oli ihan huurteessa enkä nähny mitää. Ois pitäny nähä. Peruutin puuhun.
Tosiaan ei ole meidän auto ja siinä on 500€ omavastuu.
Toivottavasti kukaan ei huomaa mitään. Se osu nimittäin muoviosaan ettei lähe ruostu vaikkei sitä maalaiskaan. Mut sit jos sen joutuu maalaa ni se tulee maksaa just jonku 4-5 sataa. Että näin.
Se auto on viel myynnissä. Pyyntihinta oli 13 000€ ja ihmettelen et kuka ääliö menee maksamaan semmosest autost niin paljon!!!