IRC-Galleria

Härregyyd!Sunnuntai 27.08.2006 16:24

Tajusin justiinsa etten oo kirjottanu tänne johonki viikkoo! järkyttävää :D Noh, elämä on.<--Toi on joku yli-vanha judu kyl jo. Joo, no mut kerronpas teille mun hyvin ihanasta viikendistäni.

En tehny mitään muuta ku duunii. Tää mun duuni putki alko perjantai-aamuna klo 7.00 ja loppu nyt tossa tunti sitte. Menin siis sillo perjantaina Meripuistoon töihin, pitkästä aikaa aamuvuoro. Ne on jotenki lepposii, kivempii ku iltavugit. No joo, pääsin 15 ja lähin päätä pahkaa olympiastadionia päin jossa mun piti olla 16.30, kerkesin jopa :) Siel oli ne Suomi-Ruotsi yleisurheilun jotku kisat. Niin ni siellä sitte paistoin ja myin pizzaa mahottoman hyvällä liksalla kymmeneen asti. Tai sit se oli yhteentoista, en mä enää muista. Oli kyl ihan kiva ku siin kokoaika lappas porukkaa ostaa pizzaa KISKURIHINNALLA ni aika meni nopsaa.

Lähin sitte Katjan synttäreille vielä töitten jälkeen Vantaalle. Siel kaikki tappeli vaan, oli oikeen mukavaa siis. Siinä sitte tissuttelin ilosesti ja parantelin maailmaa omassa pienessä mielessäni. Aamulla, kaikilla muilla paitsi meikäläisellä oli krapula. Olin hyvin kiitollinen siitä ettei heikottanu, ei käyny yhtään kateeks niit muita :D Lähin sitte kahelta töihin, pizzaa paistamaan ja kun 22.00 pääsin, olin niin poikki että meinasin katketa. Mun piti viel pestä työvaatteet tätä aamua varten joten nukkumaan meno veny puoleen yhteen. Ei ollu kauheen kiva. PLUS SE ETTÄ MUN PUHELIN SOI KOKO SAATANAN YÖN! viimenen soitto tuli onneks jo kolmelta, sain viel nukkuu iloset puoltoist tuntii ennen ku piti herätä. Viideltä mami tuli repii mut ylös sängystä ja tajusin että myöhästyn töistä jollen nyt samantien lähe. Soitin siis taksin ja lähin. Heräsin samantien ku näin sen kuskin, huoh. TOIMI! ;D

Ja tosiaan 12 pääsin. Mul on jotenki niin tyhjä olo ettei mitää rajaa. Mitää ei jaksais tehä mut silti tekis mieli tehä. Tai siis niin. En mä tiiä, vaikee selittää. Meen nyt kyl jotain safkaa ja laittaa itteni kondikseen et pääsen joskus lähtee liikenteeseenki tänään. Palaillaan tytöt ja pojat! :)

Fakta: Desilitrassa spermaa on 170 KJ energiaa. Jos jokainen mies ejakuloisi vaginan sijasta suuhun, maailman nälänhätä vähentyis 0,7%.

pindeSunnuntai 20.08.2006 04:49

Mul on tylsää, mul on niin tylsää. Mul ei oo koskaan ollu näin tylsää. Vittu! Oon Olarissa ja mul on tylsää. Oon juonu kaljaa mut en jaksa enää. Mul ei oo toisin sanoen jano. Noi yhet lähti omelettiin ja mä jäin tänne pelaa GTA:ta mut sit tää kone tilttas ja niin.. Vinde! Kaikki loput on nukkumassa ja yksikseni täällä kiroon ku mun cheatit ei toiminu odotetulla tavalla ja vittu niin.. Stn!

Perjantaina oli hituC vittumaista. Hukkasin Caritat ja kumppanit just sillo ku ne vitun tulitukset alko enkä siis halunnu sinne pilkkopimeeseen jäädä yssikseni. Noh, lähin sitte ilosesti kohti Olaria ja kuinka ollakkaa, mun luurista loppu virta. Ai että kirpas, koska mun ois pitäny soittaa että oon tulossa et joku tulis aukasee mulle oven koska se alaovi oli menny jo kiinni. Noh, menin reippaana tyttönä omelettiin ja kysyin et voinko soittaa täältä, mut se vitun pingpong muija sano et ei, me emme soita asiakas puhelu. No aha. Ostin sitte sidukan, menin pöytään istumaan ja lainasin jonku fabun luurii. Tuomas ja co. oli jo tosin tulos sinne koska ne arvas et siellä istun. Mitenköhän?

Istuttiin siinä sitte ja turistiin kunnes yks ihana 6kybänen setä pyys mua tanssimaan :D Se oli ihQ!1 Noh, tanssittiin siinä sitte ja niin, kunnes pisuhätä yllätti. Siel vessas oli joku yh-mami joka rupes sitte avautumaan siinä vessan edessä ja kun tosiaan armoton kusihätä oli ni otin sen mamin mukaan sinne vessaan. Samalla siinä ku pissa virtas ni täti selittää kuinka elämä kusee ja potkii päähän sun muuta vastaavaa sittuu.

Tänään oon vaan ollu. En oo saanu niin mitää aikaseks. PerC! Tääl on pelottavan hiljasta ja kiitän luojaa että se vitun Omeletti menee 18min päästä kii ja noi yhet tulee mun seuraks tänne koska pää meinaa hajota. Tää on niin anaalista ku olla ja vittu voi! Safkattiin tänään ihanaa makaroni sörsselsönii. Ai että se maistuu aina vaan niin hyvälle! Ja on kaiken kukkuraks sikke halpaa!

ÄHÄHHÄ!! Mul ei ookkaa huomen kapulaa, käyks kateeks?!? :p Niin mä vähän arvelinki! Heij, mä en jaksa enää kirjottaa. Tai kyl mä jaksaisinki mut mun pää on niin tyhjä etten kekkase enää mitää mistä sepustaa. Voisin pelaa viel vähän aikaa Super Marioo aikani kuluks. Se on joku paras peli ikinä heti pacmanin jälkeen :D

Niin joo hei, olinki tänään oNpussa ja käytiin Jennin ja Jessen kaa kahveilla. Tihihi, aika perus settii sanoisinko. Huomenna pitäis taas himaan mennä, kiinnostaa näin paljon. Noh, ainaki saan rahaa jos ei muuta :D

Joo ja meikäläinen menee autokouluun maanantaina! Vihdoin ja viimein, on nimittäin pitäny mennä sinne jo aiiikoja sitte mut en oo vaan saanu aikaseks. Niin ja noist autoist puheen ollen, tos olarinluoman sport car centerin pihal on joku 4-5 mustaa Subaru Imprezaa -06 nätissä rivissä oottamassa mua. Huoh, pakko saada! Joo no mut hei oikein hyvät yöt nyt vaan kaikille ja eläkää ihmisiks ;D

Tulitus!!Perjantai 18.08.2006 18:27

Tänään olis tarkotus lähtee kattoo ilotulituksii!!! Ah mikä ihana syy taas vaihteen vuoks vetää peput olalle!! Tidii, joo no mut se siitä sitte juu :D

Mun koulu on alkanu loistavasti! Meikäläisen viikonloppu alko jo eilen, käyks pottuu :P:D Joo meil ei oo perjantaisin kouluun, tai ainakaa joka perjantai.. Oikein mukavaa sanoisinko :) Mun pitäis olla 40min päästä tekemässä kemian rästitenttiä, mut aattelin et meen vast sit joskus syssymmällä koska kaljalle on lähdettävä tuota pikaa o:)

Pitiköhän mun kertoo jotain teille tänne näin.. hmm.. viikon päästä olis katjan synttärit vantaalla mut meikäläisen on paha sinne lähtee ku pääsen duunist sillo vast 23.00 ni olisin joskus vittu yhen aikoihin siel et bileet!! en mä hei jaksa enää kirjottaa tänne, tää on ihan perseestä... palaillaan

TelttailemaanSunnuntai 13.08.2006 17:13

Huomenna alkaa koulu, aivan loistavaa. En jaksa enää lomailla.

Toissapäivänä meni taas pitkäks, häröilin pitkin espoota ja join viinaa ja tulin viisaammaks. Sammuin 2 aikoihin olariin josta heräsin seuraavana aamuna kun uus ihminen. Ei kanuunan poikastakaan, tai en muista kyl ihan tarkkaan. Tais mul itseasiassa olla koska mult tuli sillo aamul kakat housuun!! :D kyllä!! nauroin koko päivän sille, muutakaan en voinu tehä :D

Noh, mun piti sitte vihdoin ja viimein mennä himaan yöks ku en siellä obaut viikkoo oo ollu mut paskan marjat. Otettiin vähän olutta sun muuta ja heräsin sitte kolmelta yöllä. Onneks tuomas heitti mut sit SEITTEMÄKS aamul duunii ettei tarvinnu taksil pelleillä. Ei mulla kyllä siihe olis ollu varaa..

Onneks pääsin jo kaheltatoista ni täs on kokopäivä aikaa häröillä ja illalla lähetää telttailee siihe meiän koulun pihalle ja ryypätään koko yö. Siit on sit kiva aamul herää suoraan kouluun ja meikäläinen ottamaan uusia oppilaita vastaan ku oon tutori :D Että tervetuloa vaan Omniaan! :D

NP:Sash - Ecuador<2

Joo, mut meikäläinen lähtee täst nyt röökille ja sit otan yhen bisukan ja aattelen syntiä syviä. Täs päivemmällä tulee varmaan olee tylsää ni kirjottelen sit lisempää..

GröhömPerjantai 11.08.2006 16:45

Tänään on Sannan päivä. Hyvä syy siis lähtee viihteelle tänään. Tidii :)

Hei höpsö!Keskiviikko 09.08.2006 14:36

Joo, tota.. hmm. tihi, mul on tänään töitä. 8viikon loman jälkeen (tai no tein 2 vuoroo sen aikana). Mulla ei oo onneks krapulaa, en tosin oo silmäystäkään nukkunu viime yönä. Oleilin ihan vaan vaihteen vuoks vegen ja co. kanssa. Ei ollu viisas veto tosiaan. Ne ryyppäs. Okei, join MUUTAMAN oluen :D

Hei mut paras juttu täs on se että: Vege soitti joskus ysin jälkeen just ku söin pers(että)ikkaa ja katoin pahoja tyttöjä ja kysy lähenkö sinne vitun matbyhyn. Mua ei tarvii montaa kertaa houkutella lähtee mihinkää :D Noh, lähdin PYÖRÄLLÄ sinne päin, matkaa on obaut noin 5km. Noh, mua kuitenki ahisti ihan sikke paljon pyöräillä sinne asti ni jätin sen sitte yhelle dösärille ja aattelin ETTÄ SITTE YÖLLÄ KU LÄHEN HIMAAN NUKKUMAAN ni koukkaan sen mukaani tai jotain. En mä sit TÄNÄ AAMUNA jaksanu ottaa sitä pyörää mukaa joten ajoin dösällä tyynen rauhallisesti sen ohi. Tallessa on.

Noh, mami soitti äsken ja sano et sil nous jotkut purjot suuhu ku se näki sen mun pyörän siin dösärillä ja se luuli et joku on raistannu mut tai jotain. Sit se kyl oli nähny et se oli lukossa ni oli rauhottunu.

Tänään siis töihin. 14-22.30 kiinnostais näin paljon. Mut sit meen töitten jälkeen jennille ja juon bilsneriä.. Jenni ei dokaa ku sil alko uus elämä. Mun uuden elämän energiat tulee hyvin pitkälti kaljasta. Se on parasta! Ihan vaan tiedoks teille sidukan tissuttelijoille... :p

Niin siis alunperin oli tarkotus et tästä nyt lähtisin sinne duuniin tai et pyöräilisin sen vitun pyörän pois sielt dösäriltä töihin. Noh, en jaksa. Väsyttää aivan liikaa. Et sit jos näätte sen siinä merituulentien varrella, niittarin teboilin jälkeisen dösärin takana ni älkää koskeko, SE ON MUN.

:DMaanantai 07.08.2006 14:51

Semmonen hassu juttu vielä tuli mieleen :D

Mul on kuulemma porttikielto jennin mutsille. Kaikki johtuu siitä et sillo ku jenni piti siellä ne grilli bibbalot, varmaan oon kertonu. Niin ni sit ku laattasin yhen lavuaarin tukkooon ni siitä jennin mami ei näköjään oo oikee tykänny. En mä siellä kyllä hirveesti aikaani oo koskaan viettäny et ei se nyt mitenkään mun elämääni liikuta.

Joo, mut meen nyt masistelemaan lisempää ku on armoton vitutus krapulan sijaa.

Hmm..Maanantai 07.08.2006 14:23

Täs on tapahtunu kuulkaas vaikka mitä kaikkee paljon taas. Mun viikon dokaus keikaus saa tähän päivään kyl loppuu. Se on yks mikä on varma, mun itsetunto sai semmoset kolaukset ettei mitää rajaa.. Joo ja mun peukalo kans. Se on ihan helvetin kipee, ei hirveesti pysty liikuttelee. Ja kaikki ihan vaan ja ainoastaan sen takii et lähettiin viime yönä serenaa ja piti joittenki vitun aitojen yli hyppiä ni meikäläinen sitte lenteli..

Äsken tulin himaan. Taksilla. Taas.

Lupasin joillekki että hankin tällä viikol jonkin sortin apua tähän mun ainaiseen janoon, seksin, viinan janoon. Joku a-klinikka olis täs vaihees suht kova sana.

Niin joo hei mun loma loppuu ylihuomenna!! Mitäs, en mä ollu ku 8viikkoo lomalla. Vähemmästäki pää hajoo.

Anteeks muuten kaikki ne joille viime yönä jurrissa soitin ja jotain vinesin, ei ollu tarkotus. Elämä potkii päähän. Mut meikäläisellä ei oo krapulaa, jotain positiivista. Mutta tiedän kyllä varsin hyvin mistä se johtuu... Sinä siellä taidat tietää myös? Loistavaa.

Ei mut hei, sekis (seksi) on siistii. Pitäkää liput korkeella ;D

Ymmh..Keskiviikko 02.08.2006 20:31

Olen hyvin pettynyt itseeni. Mun tipaton kuukaus systeemi ei toiminu. Ei niin ollenkaan. Tai siis, rikoin oman lupaukseni. Joo ja tein SYNTIÄ!

Maanantaina oli tarkotuksena mennä moikkaa NOPEASTI vegee Matinkylään. Jotenki se meni sitte siihe että tänään tulin kotiin. Ai mitä tein siellä? Join kaljaa, katoin hopeanuolta ja nauroin. Käytiin myös matinkylän jossain pubissa jossa lauleltiin karaokee ja juotiin lisempää. En nukkunut silmäystäkään. Tiistai aamu oli siis ylläri ylläri aivan järkyttävä. Olen siis tullut siihen lopputulokseen, että krapulaan on vähemmän kamalaa herätä kuin siihen et oot hereillä ja se hiljaa mutta varmasti leviää sisältä ulospäin.

Eilen sitten ahdistuin jokapaikassa. Tulin himaan, kävin suihkussa, vaihoin vaatteet ja lähin pois koska rupes ahistamaan. Kävin sitte hakemassa tavaroitani sielä matinkylästä pois ja taas mun piti vaan kävästä. Juotiin sitte lisempää aina vaan. Viime yöstä ei hirveästi oo mitää muistikuvia. Tapasin muuten uusia tuttavuuksia :) Oikein mukavia sällejä.

En jaksa/viitsi/halua sen enempää kertoa mutta hyvin dokattu reissu oli, juuri saavuin himaan ja vietin elämäni ihanimman puoli tuntisen suihkussa, huoh.

Joo, niin siis toi synti juttu. Pöllin viime yönä pyörän. Tai sanotaan että lainasin sillä se oli hävinny siitä pihalta mihin sen jätin :D Kyseessä oli sitten ihan semmonen paska huono vanha lussu ettei mistään hienosta pyörästä.

Menen makaamaan ja kiitän siitä että viikko enää lomaa eikä sen jälkeen tarvii enää ryyppää, huoh<3

TIHIHIIH!!!Lauantai 29.07.2006 02:10

Hei!! Arvatkaa!! Olin shoppailee tänään, ylläri sinänsä :P Mut ihan vaan sen kunniaks et palkka tuli tänään o:) huikeelta kahelta päivältä plus jotain lomarahoja. Noh, normaalisti tänään viel ku on perjantai ni olisin lähteny viihteelle mutta ei! Olin Jennin kaa shoppailee @ Hagalund ja sit en löytäny mitää muut ku semmosen hassun boleron alesta niin ja VAALEENPUNASEN huivin joka ei sit ollukkaa alennettu :p vittu mitää kusetusta.. No mut niin. Niin sit ostin kalenterin jos on vaaleenpunasta, sävy sävyy siis sen mun uuden huivin kans.. huoh.. joo ja sit kynii et se mun kalenteri on täynnä kaikkee kivaa. Jenni sano et siit rupee kaikki puhumaan kohta. Siis siitä kalenterista :D

No mut siis no sit tultiin akateemisesta ulos ja siin vasta päätä on stockmannin semmonen kesätori systeemi mis myydään kaikkii hevejä :p Opin ton sanan tänään, perusmuoto on siis HEVI ;D Niin ni sit innostuin ostelee kaikkee siit. Porkkanoita, perunoita, sipulii, vadelmii, mansikoita ja punaviinimarjoja... joo ja sit olin ihan et lallalalla. Huoh, piristi. Ja se myyjä oli niin ihanan fäg. Huoh.

Joo ja osasin laittaa mun winampin soittaa sillai ilman katkoi et ne tulee vähän päällekkäin ne biisit tai sillai.. Joo ja vaihoin mesen ja winampin värit vaaleenpunasiks ni ne sointuu nyt sit sen mun uuden huivin kaa yhtee o:)

Kyllä, olen tärähtäny. Ai mistä johtuu? No siitä et oon tullu mökkihöperöks vietettyäni ihan liian paljon aikaa himassa makaamiseen. No nyt se on loppu. Huomenna poljen aamu seittemäks tohon pohjantähtee ja ostan lanttua jotta voin väsätä keittoa huomenna.

Anteeks jos tää on hyvin sekava juttu, minkäs teet jos oot rakastunut elämään.