IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

Ette viittis nauraaa...Keskiviikko 19.11.2008 16:57

..mut en oo enää sinkku. Mut ne kumit on edelleen puhkottu. Huomen ehkä toivottavasti uudet kumit alle!!

paskaaTiistai 18.11.2008 14:18

Kaikki piti olla taas kunnossa. Mut ei.

Oon sinkku. Mun autonrenkaat on puhkottu.

[Ei aihetta]Tiistai 21.10.2008 21:43

Eilen kun olin tossa isossa omenassa käymässä ni näin kauheen tutunnäkösen sedän. Mietin ja mietin et mistä se on tuttu mut ei tullu mitää mieleen. MUTTA SITTE TAJUSIN! Se oli setä joka oli/on kenties vieläkin sokoksella töissä ja myi mulle aina karkkii ku kävin yläasteella niitä ostamassa. Huoh, oi niitä aikoja.

Mun poikaystävä tuli juuri luokseni ja kattoo siihe mallii et nyt se kone vittu kii. Mut arvatkaa vaan oonko laittamassa? :P

Kyl mä vissiin laitan.. katsellaan ehkä myöhemmin tänään ku poikaystävä on menny nukkumaan. Huom. poikaystävä nukahtaa aina mun jälkeen :P

Tää ei oo todellistaMaanantai 20.10.2008 20:39

Ostin tänään uuden tietokoneen. Edellisen myin kuukausia sitten napsulle akuutissa rahapulassa ja vasta nyt sain hankittua tilalle uuden. No ei siin mitää.

Ostin siihen myös mokkulan. Osasin jopa asentaa sen ite ja kaikkee. Eikä siinäkään mitää.

Yritin asentaa messengeriä mut se meni vituiks. Yritän myöhemmin uudestaan. Mut ei sekään vielä mitään MUTTA!!

OON IHAN VITUN ONNELLINEN KU PÄÄSEN KUUKAUDEN PAUSSIN JÄLKEEN HARRASTAMAAN SOSIAALISTA KANSSAKÄYMISTÄ GALTSUUN!!

Oon niin ilonen.

MUTTA! Koska tän koneen ja muitten systeemien asentamiseen meni kaks ja puol tuntii niin mulla ei oo enää aikaa istua tässä eteisen lattialla ja kirjotella jonninjoutavia KOSKA MUN PITÄÄ LÄHTEE KAMPAAJALLE jossa en oo käyny kahdeksaan kuukauteen!!! :D

maanantaiMaanantai 22.09.2008 23:36

mun sormi jäi astiakoneen oven väliin ja on nyt ihan musta. siis se kynsi. olin sienimetsässä tänään. Katsellaan.

Antti<3Keskiviikko 16.07.2008 23:49

Tuli tässä nyt mieleen että en oo kertonu mun poikaystävästäni mitää!! Tihhii, se on ihana <3.

Mun poikaystävän nimi on Antti, ikää 25 vuotta ja asuu mun tien toisella puolella. Nyt menin ihan sanattomaks ja aloin hymyilee. VOI EI!! Kukaan vaan ei ikinä oo sanonu ja tehny niin ihanii juttuja minulle ku hän. Parasta!

On se välillä kyllä vähän pöpipää ja sit mä huudan ja suutun ja itken mut mut.. I'm in looovee!! Tajutonta. Ollaan oltu 4kk yhes ja meil synkkaa niin hyvin vaik onki ollu kaikennäkösii kakkajuttuja. Mut yhessä ei vielä käydä kakalla..

Ja mun äitiki tykkää hänestä! Se oli niin iso ylläripylläri ettei mitää rajaa! Se yleensä on aika kylmä näitä mun juttuja kohtaan..

Mul ei nyt oikein tää juttu kulje samaan tahtii ku pitäis, aloin aattele kaikkii kivoi judui.. tihihi.. Ja poikaystävä tekee myöhäistä illallista meille niin pitää muutenki rientää. Huoh!

Peace&Love!

Niin..Maanantai 16.06.2008 22:06

Alotin tän ensimmäisen päiväkirja merkinnän teon neljään kuukauteen tossa muutama tunti sitten. Sit tajusin et mul oli 5min aikaa keritä Tapiolasta Olariin lekuriin. Myöhästyin muutamalla minuutilla x)

Tosiaan, helmikuussa viimeks oon tänne kirjotellu ja sen jälkeen on tapahtunu niin paljon kaikkee maan ja taivaan välil ettei mitään rajaa.

Mutta joo, tänään oli ensimmäinen työpäivä kolmen viikon sairasloman jälkeen. Pari viikkoo olis viel määrätty saigonii lisää mut ei, en jaksa enää olla vaan. Teki kyllä terää levätä ja sai hoidettuu kaikki jutut kondikseen yms. mut oli ihanaa palata takas töihin.

En mä tiiä, monesti oon nauranu sille kuinka alotin joka maanantai "uuden elämän" mut nyt tuntuu siltä et oon oikeesti alottanu uuden elämän. Aika jonka olin poissa töistä ni meni suurinpiirtein kokonaisuudessaan itteni ettimiseen. JA EI! En ole ollu himassa kököttämässä ja miettiny syntejä syviä! Tai oon mä sitäki tehny joo, mutta siis muita ihmisiä OIKEESTI kuuntelemalla ja muutaman siiderin avulla oon saanu mielelleni rauhan. Niin ja kaverisuhteitten palauttaminen maan pinnalle on kans ollu hyvin opettavainen kokemus. Vaikeuksien kautta tietää ketkä oikeesti on hyviä ystäviä ja taas toisaalta sen ketkä pitää ystävyys suhteita mitään sanomattomina.

^^Kuulostaa ehkä snadisti oudolta, vaikee selittää.

Lähden tästä ripustamaan mun uusia tauluja seinille jotka kävin hetki sitten poistamassa x)

Eilinen..Lauantai 02.02.2008 18:37

Arvoisat naapurit

Anteeksi että eilen, 1.2.2008, myöhään illasta volumit oli kaakossa. Ei ollut sitten munaa tulla sanomaan päin naamaa vaan oli kutsuttava virkavalta tekemään kaikki paskaduunit, vai häh? Jos ja kun seuraavan kerran tällaista häiriköintiä mielestänne tapahtuu, ovea saa tulla koputtamaan ja kertoa mikä vittu on ongelmana. Pidetäänhän naapurisuhteet kondiksessa?

T: E 53


^^Eikä ollu ees hyvännäkösii poliiseja..

O-OU!Torstai 24.01.2008 16:29

MUN OLI PAKKO KERTOO TEILLE ET JENNI ON IHANA IHMINEN!! TE ETTE EES USKO!! HUH HUH!! SE ON NIIN.. VOI EI!! OOT PARAS!! :)

AjohanskatSunnuntai 20.01.2008 17:57

Viime keskiviikKkona (tai tiistai tai torstai) olin YKSIN ostoksilla. Se oli muuten tiistai.. Niin ni ostin itselleni semmoiset huoh-niin-ihanat nahkahanskat. Pulitin niist 65€ mut olivat rahan arvoset.

Huomatkaa että käytin mennytta aikamuotoa KOSKA AAMUYÖSTÄ KU WESTISTÄ SUUNTASIN ESSOLLE NI HUOMASIN ETTÄ TOINEN NIISTÄ OLI ENÄÄ JÄLJELLÄ!

Ja jenni viel sano mulle et se on viikko ja ne on hävinny.. Se oli väärässä, meni 4 päivää...

Kankkusta parannellessa menee taas vaihteen vuoks tääki päivä..

Niin joo, olin myös perjantaina westissä SELVINPÄIN koska eilen oli duunii.. Mun piti vaan käydä yhellä JJ:llä.. En sitte nukkunu ollenkaa vaan neljältä ku sielt westist lähin ni kaks tuntii palloilin ja kuudelt lähin sitte duunin pariin. Niin ja duunist oli sitte ihan pakko suoraa lähtee kiskoo punaviinii jennille :D Rapsakat 50h tuli valvottuu ja olo on nyt sen mukanen ku tän aamuset viiden tunnin päikkärit ei korvannu univajetta..
« Uudemmat -