IRC-Galleria

P niinku porkkanaPerjantai 29.09.2006 01:28

Tero ennusti et kirjotan tänne jotain tän päiväsestä porkkana showsta ja niin mä teenki. Revin niin perseeni ku tein Herkussa (Tj muuten 6!) jotain kasvishernarii. Ulvi sitte käski pilkkoa 3mm kuutioita porkkanaa. Tein työtä käskettyä ja loppu tulos oli kupillinen 3cm lohkoja hänen mielestään. Eiku prokkis uusiks. Ja niin seuraavassaki erässä oli jotain valittamisen aihetta. Duuni ei siis ollu mikään paha mut eiks nyt oo yks vitun hailee et onks ne saatanan porkkanat minkä muotosia ku ei sitä keittoo kukaan ees syöny!

Ajotunti tänään. Meni niin penkin alle ettei mitään rajaa! Ajoin niin aivot narikassa ja kädet housuissa ettei mitää rajaa vindet!

Ei muuta.. Muistakaa liittyä sanzzzu celebration yhteisöön ketkä ovat sinne tulossa!

SYNTTÄRIIT!Tiistai 26.09.2006 15:25

Eilen tosiaan koitti tämä suuri päivä. Olin hyvin pettyny siihen fiilikseen mikä mul oli koko päivän. Tai siis, ei tuntunu yhtään erilaiselta! Tehtiin koulussa sanzzzu 18w-synttärikakkuja koko koululle :D Ne oli älyhyvei! :D

Olin sitte töissä eilen, pääsin 22 jonka jälkeen suuntasin eleveniin tapiolaan :D Tyhmä veto, koska hengailin siellä ennen ku täytin. Noh, suurinpiirtein ainut paikka joka tapiolassa oli auki saatana! Siel oli niin kuvottava semmonen äijä joka kävi Tanjaan (Siniin ;D) käsiks. Noh, meni hermot ja sanoin hyvin nätisti (o:)) että painu vittuun. Loppujen lopuks lähti samaan aikaan meiän kanssa että joopa joo.. Salla yritti saada sen äijän omaisuutta mutta ei sillä mitää ollu. Paitsi jotain kuvottavia lidl safkoja. No joo..

Lähettiin sitte FORTUNAAN :D. OLI MUUTEN MAHOTTOMAN HYVÄNNÄKÖNEN TAKSIKUSKI! AI SAATANA! Joo, Fortunas juotiin vaan yhet ku otettiin taksi ja lähettiin Feveriin. Siel oli ihan kiva meno päällä, tutustuin yhteen n**k*r* naiseenki :D Siel sit sheikkailtiin ja lähettiin pilkun jälkeen himaan. 130 euroo köyhempänä.

Joskus viiden pintaan tänä aamuna olin sitte kotona. Mun olis pitäny herätä vähän vaille kuus ku seittemält alko koulu mut paskan marjat. Silmäni aukesivat ekan kerran vähän vaille kakstoista.

Lauantaina sit pamahtaa!

TIDII!!Torstai 21.09.2006 00:01

Älkää kiusatko Sussea ja heittäkö tyhmää ikäläppää! 00tte kakkiksia! MUR! Mut 1 juttu: tj5! ;D

Jooh, isuttiin Mikin kanssa monta tuntii ja suunniteltiin sanzzzu celebrationeita. Aika hyvällä mallilla on! Juotiin muutamat oluset ni johan rupes ideoita lentelemään, myös niitä toteutuskelvottomia :D Mitää temaa ei hei kekkastu, sori sysse! :'(

Jooh, tänään olin hei ajamassa! Meni ihan sikke hyvin, olin siis liikenteessä. Vettä sato ja aamuruuhka, mikä sen parempaa?! Anna sai muuten eilen kortin, propsit sille!

Olikohan jotain mitä piti kertoa? SAMPSA TÄYTTI TÄNÄÄN KAHEKSANTOISTA! ONNEE!
Hei, Sanzzzu Celebration 30.09.2006 <-- Tervetuloa ne jotka tietää sinne kuuluvansa!

Hmm.. Tota noin. Mua ärsyttää yks ihminen ihan sikke paljon ja käy pottuun!! Oot niin ärsyttävä, itsekeskeinen ihminen ettei mitää rajaa!! OOT KAMALA! TAJUATKO!??! Mä tiesin ettet tajuu!! ÄÄH!

Huomen töihin, vaihteen vuoks. Oon ihan loppu kuitti. Noh, sunnuntain onneks viroon! Tidii!:D Mut joo, meen tekee kutsukortit loppuun :D Mul on vast 13! Menee joku ikä ja terveys vittu! :D

Syndet!Perjantai 15.09.2006 19:59

Mä oon täs nyt miettiny mun pääni puhki et pidänkö synttäri bibbalot vai en. Tein tos galluppia ja tällä hetkel näyttäis nyt siltä et joo. Samuli haluu kakkukahvi kestit ja Aleksilla on mulle jo lahja. 10 aamuu mun synttäreihin. Mut ne partyt pitäisin kyl vast seuraavana lauantaina ni kerkeisin hyvin käymää viros hakemas VIINAA! Jooh.. mä nään itteni puhaltamassa kynttilöitä. Kyl mä taidan ne kemut sit järkkää. JOO!!

100 (pitää viel tarkistaa et mahtuuko 120 henkeä) niin ni sata ihmistä mahtuis mukaan juhlistamaan tätä hienoa juttua. Tein itseasiassa vieraslistan yhel matikan tunnilla. Viel mahtuis 40 ihmistä jos toi 120 nyt on se määrä mitä sinne mestaan mahtuu.

Voi ei, innostuin nyt niin paljon et unohin kirjottaa tänne mitää :D MEEN MOI! :D

REHELLISYYS KUNNIAAN!Perjantai 15.09.2006 19:42

Puhelin voi paljastaa yllättäviä asioita. Vastaa rehellisesti: Millä nimellä esiinnyn puhelinluettelossasi?

To Susse!Keskiviikko 13.09.2006 01:15

Sussen päiväkirjasta:
Sanna sä vedit kyllä tänään hyvin, eräkokin kokeesta mistä kaikki muut veti K (kiitettävä) niin sä vedät T (tyydyttävä), mutta sun vastaukset oli kyllä aivan huippuja, esim. aurinko laskee itään, blaa blaa blaa, tai sitten länteen...!! hihiihi, sanzuu sä oot niinQ niin söpis...

^^Tosiaan, pohjanoteerauksen vetäsin siit kokeesta. Kootut parhaat vastaukset:
c.Miten määrittelet P pohjoisen ilmansuunnan ilman kompassia ja kelloa luonnossa?
-Aurinko laskee itään ni sit siitä voi päätellä tai sit se laskee länteen. Muurahaiskeossa on etelän puolel enemmän elämää.

d.Millaisella merkillä kuvataan topografisella kartalla
1.Jyrkkä kallio
-musta köntsä

2.lähde
-sininen läntti

e.Mitä ovat retkeilijän tavallisimmat onnettomuus riskit? Luettele viisi.
...5.-jäätyminen

Että T sitte tuli arvosanaks.. Mut mun näyttö siel metsäs oli ensiluokkasta! Kermalikööri pullon jälkeen letut onnistuu paljon paremmin, kannattaa kokeilla!

Herkku (meiän koulun henkilöstörafla) jakso alko eilen. TJ 18 et päästään pois hus vittuun sielt! Se on suht anaalista se mesta. Ei varmaan muuten mut siel ei oo niin mitää järkevää tekemistä. Eilen tein pussimuusii Monan kanssa. Okei, ryssittiin se mut kuiteski! Siel ei oo mitään jobei! Turhauttava mesta sanon minä!

Mul oliki tänään eka ajotuntii!!! Thiih, auto ei sammunu kertaakaan väärään paikkaan o:) En päässy tosin liikenteeseen mut ens kerral sitte. Se täti kehu mun kuuntelu taitoja et osasin tehä niinku se oli kertonu/käskeny/näyttäny/opettanu. Olin myös tänään teoriatunnilla et autoilua oikeen urakalla tänään harrastanu.

Tj näyttää 13 mun synttäreihin. Sit repee kyl perseet ku 25.päivä koittaa, lupaan sen teille!
Joo, meen kattoo täst nyt jackassii et palaillaan!

Cambing!Perjantai 08.09.2006 15:53

Tulin sitte äsken sieltä eräkokki kurssilta. OHHOH sanon minä. Lähti suht aikases vaihees lapasesta koko touhu, se tosin oli jo arvattavissa ku meiän kokkikolmoset kyseessä.

Oltiin siis tosiaan Nuuksiossa, jossain kattilamestassa.
Saatiin aivan loistavalla osaamisella kyhättyy puoljoukkueteltat meille. Ja luonnollisesti meil oli pojille ja tytöille omat teltat ettei mitää äksöneit pääse syntymään. Jossain vaihees päivää alko kuitenki satamaan ja meikäläisen kamat sitte kastu kivasti mut ei se menoo haitannu. Sain esim.mun makuupussin kuivaks suht lyhkäsel ajal. Hemut tosin meni :D

Kokkailtiin sit koko päivä. Meil oli mäkkärää lounaaks, sit illemmalla safkattiin rosvopaistii, lohta, perunoit ja ledui. Plus kaikki muu ylimääränen mitä siel oli.

Siel oli niityn laidalla semmonen aitaus jos oli parikymment söpöö lammast, mut ne ei oikeen ollu sosiaalisia. Pelkäs jos meni lähelle. ihmesällei, tämmönen pieni tyttö mitää tee.

Tää kurssihan oli ihan raivoraitis. Jos siel dokas ni lähti samantien himaan ja kurssista hylsy. Uhmasin luonnollisesti tätä sääntöä. Kermaliköörin, ginin ja karjalan voimalla jaksoin valvoa aina neljään asti jolloin mul olis alkanu kipinä vuoro. Noh, nukuttiin Monan kanssa ilosesti sillon ja aamulla ku herättiin ni oltiin syväjäässä. (Joo ja kyllä, mulla on krapula.)

Mitäs kaikkee siel oikeen tapahtu.. Hmm, Ville pissas meiän teltan eteen (Ens kerral voit sihtaa vaik omaan suuhus)käytiin pikkasen kirmailemassa siel niityl tydyjen kaa, purasin vegeä pippeliin ja oon korin kaljaa köyhempi ja perustettiin hc pornoluola meiän telttaa (tallennettiin siis huippuluokan tavaraa). Aika perus shittuu sanoisinko. Mut ei mikää hirveen huono reissu ollu kuitenkaan.

Joo ei täs sit sen kummempii, huomen duuniin! Vitsin siistii sanoisinko. Niin ja jenni lähtee huomenna spaniaan!!! Oikeen loistavaa matkaa vaan! :)

BläähTorstai 07.09.2006 02:39

PERSEE!! Just tulin töistä. Väsyttää ja haisen pahalle, anukselle. Olin tänään suomi-portugal matsissa stadikalla. Ei, en ollut katsomassa peliä vaan paistamassa pitsaa. KYLLÄ! Tost duunist pitäis saada jotain vaarallisen työnlisää sillä molemmissa käsissäni on nättejä palohaavoja. Sikke siistii, sanoisinko.

Huomenna KP04B ryhdistäytyy ja lähtee porukalla metsään, nuuksion metsään :D Siellä me sitten jotain kokkaillaan ja häröillään. Ja kyllä Susse, tehään jotain jäynää. Mutta ei, alkoholipitosia juomia emme siellä sitten nauti. Se on yks mikä on varma.

Piinasin tossa dösässä ni puhelimen välityksellä Jennii. 25min puhua pälpätin kaikkee sontaa ku mua ahisti niin hirveesti se matka. Oli joku kuvottavin ikinä ja vaan ja ainoastaan sen takia että mä haisin niin pahalle.

No joo, meen lukemaan vähän huomiseen kokeeseen ja pakkaamaan sitä vitun nuuksiota varten että hej på dig!

WAKE UP DARLING!Keskiviikko 06.09.2006 02:38

Luin sussen tämmöst päiväkirjaa ja tajusin etten oo aikoihin moniin kirjotellu mitää juttui mitä täs on tapahtunu.. Asialle on siis tehtävä jotain, nyt eikä heti!

Oon kirjottanu joskus elokuus tänne viimeks, eli viikko sitte noin obaut. Ei täs kyl oo mitää ihmeempii tapahtunu, täytyy myöntää. Mun elämä on muuttunu tylsäks :D Nojoo..

En oo varma et oonko teille rakkaat lukijani kertonu siitä et alotin vegen kaa autokoulunn viime maanantaina. Näin pääs joo käymään. Kahella teoriatunnilla oon jopa käyny ku on ollu duunii ni en oo päässy/ tuu pääsemään tällä viikol olleskaa. Ens tiistaina olis sitte eka ajotunti et varokaa vaan 12.päivä 7.30-8.45 ku meikäläinen on ratissa. Oon mä harjotellu et en nyt ihan keppineitsyt oo tos hommassa.

Viime sunnuntaina, toissapäivänä siis, olin mun mamin ja sen jonku badin kaa Viros. Vittu mikä reissu! Ei toiminu alkuunkaa. Mun mami oli jurris ku se heräs 7 sunnuntai aamuna. (oli pitkäks venähtäny edellinen ilta) Noh, se siinä sitte siittimelle hais koko vitun päivän ja lenteli pitkin laivaa ja ohooh.. oli paskin viron reissu ikinä, pakko myöntää! En sitte tuonu ku sen perus setin: röökii ja viunaa. Enkä ees tuonu paljoo.

Tänään oltiin luokan kanssa megazonessa leikkimässä counterii. Olin paskin koko luokasta, pisteitä huikeat -124 :D No, ei maha mitää. Huomenna olis osto-ja varastoinniin koe, oon lukenu NÄIN paljon. Onneks mun dösämatka kestää kouluun puoltuntii ni kerkeen hyvin valmistautumaan koitokseen. Wish me good luck, KOSKA MUL ON KUULEMMA LIIAN VÄHÄN OPINTOVIIKKOJA JA MUN TUET LÄHTEE JOS EN OTA ITTEENI NISKASTA KII :D perse!

Härregyyd!Sunnuntai 27.08.2006 16:24

Tajusin justiinsa etten oo kirjottanu tänne johonki viikkoo! järkyttävää :D Noh, elämä on.<--Toi on joku yli-vanha judu kyl jo. Joo, no mut kerronpas teille mun hyvin ihanasta viikendistäni.

En tehny mitään muuta ku duunii. Tää mun duuni putki alko perjantai-aamuna klo 7.00 ja loppu nyt tossa tunti sitte. Menin siis sillo perjantaina Meripuistoon töihin, pitkästä aikaa aamuvuoro. Ne on jotenki lepposii, kivempii ku iltavugit. No joo, pääsin 15 ja lähin päätä pahkaa olympiastadionia päin jossa mun piti olla 16.30, kerkesin jopa :) Siel oli ne Suomi-Ruotsi yleisurheilun jotku kisat. Niin ni siellä sitte paistoin ja myin pizzaa mahottoman hyvällä liksalla kymmeneen asti. Tai sit se oli yhteentoista, en mä enää muista. Oli kyl ihan kiva ku siin kokoaika lappas porukkaa ostaa pizzaa KISKURIHINNALLA ni aika meni nopsaa.

Lähin sitte Katjan synttäreille vielä töitten jälkeen Vantaalle. Siel kaikki tappeli vaan, oli oikeen mukavaa siis. Siinä sitte tissuttelin ilosesti ja parantelin maailmaa omassa pienessä mielessäni. Aamulla, kaikilla muilla paitsi meikäläisellä oli krapula. Olin hyvin kiitollinen siitä ettei heikottanu, ei käyny yhtään kateeks niit muita :D Lähin sitte kahelta töihin, pizzaa paistamaan ja kun 22.00 pääsin, olin niin poikki että meinasin katketa. Mun piti viel pestä työvaatteet tätä aamua varten joten nukkumaan meno veny puoleen yhteen. Ei ollu kauheen kiva. PLUS SE ETTÄ MUN PUHELIN SOI KOKO SAATANAN YÖN! viimenen soitto tuli onneks jo kolmelta, sain viel nukkuu iloset puoltoist tuntii ennen ku piti herätä. Viideltä mami tuli repii mut ylös sängystä ja tajusin että myöhästyn töistä jollen nyt samantien lähe. Soitin siis taksin ja lähin. Heräsin samantien ku näin sen kuskin, huoh. TOIMI! ;D

Ja tosiaan 12 pääsin. Mul on jotenki niin tyhjä olo ettei mitää rajaa. Mitää ei jaksais tehä mut silti tekis mieli tehä. Tai siis niin. En mä tiiä, vaikee selittää. Meen nyt kyl jotain safkaa ja laittaa itteni kondikseen et pääsen joskus lähtee liikenteeseenki tänään. Palaillaan tytöt ja pojat! :)

Fakta: Desilitrassa spermaa on 170 KJ energiaa. Jos jokainen mies ejakuloisi vaginan sijasta suuhun, maailman nälänhätä vähentyis 0,7%.