IRC-Galleria

yhdistyneet kansakunnatTiistai 13.06.2006 01:56

Pakko avautua.. tää on terapeuttista kirjottaa tänne päiväkirjaan ku harva tätä kummiskaa lukee mut minä itse saan avautua :D

Kansainvälistyttiin Jennin (kenen muunkaan) kanssa eilen oikeen huolella.. Pakattiin kimpsut ja kampsut (bikinit ja siiderit) ja lähettiin matinkylän rantsuun ottaa pohjarusketusta Bulgariaan. Meiän piti alunperin ottaa ihan vaan yhet tai kahet siiderit mut siel kaupas oli vaik mitä uutuuksii mitä ei oltu maistettu ni pakkohan niitä oli sitte testailla o:)

Oltiin aina siihen asti siel rantsus ku juotavat loppu jonka jälkeen suunnattiin siwalle joka sijaitsee kivenheiton päässä lähtöpaikastamme. Majotuin kauppaa lähinnä olevalle nurtsille jonne jenni sitten tuli kassit täynnä.. Hän mainitsi hyvännäkösestä myyjästä, n**k*ri tosin.

Saimme seuraa Ismail nimisestä n**k*ristä joka oli kotimatkallaan mutta meikäläinen sitten kutsui paistattelemaan päivää kanssamme. Tupakat ja siiderit loppuivat taas joten lähdin käymään siwalla (huono tekosyy mennä katsastamaan tarjonta).. Jotenki se meni sitten siihen että kutsuin tämän kassan**k*rin liittymään töittensä jälkeen seuraamme. Ikinä emme tiedä että tuliko hän vai ei, koska Ismail osottautui hyvin ahdistavaksi tapaukseksi ja lähdimme lätkimään.. ÄLKÄÄ IKINÄ ANTAKO PUHELINNUMEROITA TUNTEMATTOMILLE!! Ei oo onneks pariin tuntii soittanu.. Juuri tulleen tiedon mukaan Ismail piinaa urakalla Jenniä joka tosin sanoi suorat sanat hänelle mikä tarkoittaa hyvässä lykyssä sitä että kohta mun puhelin soiii. Hope not.

Sanoimme hyvästit Matinkylälle ja lähdimme tutustumaan Olarin rientoihin. Suuntasimme ihan ensiksi gourmet ravintolaan jossa nautimme kebabit raneilla. Ruokaa odotellessa silmämme osuivat turkkilaiseen tarjoilija poikaan. Hänet pyysimme liittymään seuraamme työpäivän jälkeen ja sovimme tapaavamme viereisessä räkälässä.

Noh, liikuimme 100m ostarin takana oleville kallioille jossa oli perus hengareita. Selailimme siinä parit pornolehdet läpi ja jubailimme joittenki heppujen (johon kuului intialainen häntäheikki) kanssa siinä niin. Jotenki sitte lähettiin siitä siihen pubiin minne tarjoilijaähliksen piti tulla. Jotenki ei sitte inspannu hengailla siellä niin otettiin lasit nätteihin käsiimme ja suuntasimme bussi pysäkille. Eipä aikaakaan kun intialainen, en oo kyl ihan varma et oliks se marokosta?, häntäheikki käveli ohitsemme ja jäi siihe jotai häröilee. Jennin bussi tuli ja jätti mut siihe sen häntäheikin kanssa. Kävelin sen kanssa sitte mun omalle dösärille, jotain se puhu et sen luona on höpöheinää mut ei oikeen innostanu ja soitin mamille et tulee hakemaan ku mul ei ollu bussiin rahaa, tai no jenni anto mulle rahaa mut hukkasin ne o:)

Enää en jaksa tarinoida, johan tos on tota tekstii että palaillaaan! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.