IRC-Galleria

Bulgaria, osa 2Perjantai 30.06.2006 11:20

Joo-o.. olipahan reissu! Pikkasen on värii tullu pintaan mut enemmänki ois voinu tulla!
Mutta tosiaan, torstai-iltana lähettiin jennin kaa kohti aurinkorantaa. Lento oli tunnin myöhässä ni tsippailtiin lentokentän jossain kuppilassa ja nautittiin ylihintasia sidukoita. Siin vaihees oli menny varmaan jo puolet matkakassasta.

1.päivä
Päästiin hotellille noin obaut neljän aikaa. Heitettiin kamat huoneeseen ja lähettiin kattelee paikkoja :D Juotiin lisempää ja mentiin rantsuun pötköttelemään sun muuta. Päivä oli kuvottavan pitkä ja seottiin ihan täysin väsymyksen ja hiprakan takia. Kaikesta huolimatta lähettiin illalla sitten viihteelle. Tehtiin kiva happy hour- kierros kaupungilla ja Orange Bar oli sitten illan viiminen pysäkki jossa viimesillä voimilla sheikkailtiin äässiä. Otettiin taksi ja lähettiin hotellille päin mut vedettiin jossain vaihees uganda ja käytiin ostaa mulle uus poikaystävä ;D Makso jotain 28euroo ja on ainut ostos mitä oikeesti kadun :D Noh, päästiin hotelille ja soiteltiin parit puhelut suomeen jonka jälkeen mentiin nukkumaan.

2.päivä
Heräsin ennen jennii, nappasin ibumaxin ja meinasin jotain systemoida mun puhelimella. En sitte löytäny sitä mistään. Meinasin soittaa jennin puhelimella siihe mutta ei sitäkään näkyny yhtään missään! Soitettiin sitten huoneen puhelimesta mutta paskan vitun marjat, puhelimet oli pois päältä! Joku oli sitte käyny pölläsemässä meiän luurit sillä aikaa ku vedetään hirsiä niitten vieressä! Ja ei, meillä ei ollut ovi lukossa. Ja ei, meillä ei ollut matkatavara vakuutusta. JA KYLLÄ! Meiän puhelimet olivat kalliita!! Noh, siinä oli meille oivallinen syy vetää perseet. Ajeltiin illemmalla golf autoilla, ne oli ihan sikke ihanii! Se myyjä jolta semmonen vuokrattiin ei meinannu eka sitä antaa ku me ei muka hallita tilannetta. Hänen 6vuotias tytärki ajaa paremmin ku jenni :D Noh, puhelten katoamisen myötä rahatki rupes katoamaan hyvää tahtia, olin käyttäny melkein kolme sataa kahessa päivässä ja bulgarian piti olla halpa paikka. Taas lähettiin illalla sitte viihteelle ja tavattiin jossain Robert. Robert oli hyvin symppis 70-vuotias amsterdamilainen herras mies joka osti kukkasia ja drinksui ja olis jopa halunnu meiät sen luokse nukkumaan :D EI MENTY, IHAN VAAN TIEDOKS! Robert lähti omia polkujaan ja me omiamme suoraan nukkumaan.

Jatkan hei tän kirjottamista vähän myöhemmin!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.