IRC-Galleria

KirppisTiistai 11.07.2006 23:52

Tidii!! Oon taas laiminlyöny ihan täysin tän päiväkirja systeemin, vitsin hitsit!

Tänään, mun ja jennin piti lähtee shoppailemaan. Oltiin niin sovittu eilen. Jenni soittaa mulle päiväl ku heräs et jos lähettäis kirppikselle. Aivan loistava idea! Mul oliki ihan semmonen kirppis fiilis (kyl te tiiätte minkäläinen fiilis se on) ja sovittiin et jenni tulee hakee mut tapiolasta ja lähetään siitä sitte yhessä tekemään löytöjä. Mua naurattaa jo valmiiks täs vaihees. No mut niin, venasin annaa puol tuntii ku se kävi laitattamassa sen ripsii ja kulmii ni mul oli siinä hyvää aikaa miettiä syntiä syviä.

Mentiin sitte éscafeseen (YLLÄRI) (mä en hei tiiä miten noi laksantit menee tos escafessa et ei saa nauraa :p) juotiin siin parit kupposet ja puhuttiin kakkaa. Noh, lähettiin siitä sitte sampo pankkii hakee jenskaelle rahnaa ku se ei TAASKAAN muista sen kortin tunnuslukua :D (Jenni laitto sen tilille hätävara satasen bulgaria reissuu varten, ei pystyny nostaa sitä ku ei se muistanu sen tunnuslukuu :p)

No sit siit me mentiin siiderikaupan kautta bussilla kamppiin ja sit siitä niitten siidereitten jälkeen sinne vitun kirppikselle. MÄ EN OSTANU MUUTAKU KINKKUPATONGIN, SIIDERIN JA VESSASSA KÄYNNIN! Ei kauheen vahvasti menny. No sit siel oli joku ihme kellari systeemi siin salven vieres ja kiitän taas luojaani että kävin pisul ennenku mentiin sinne koska jos joku siel on käyny ni ei voi muutaku nauraa :D koklasin semmost ihQ(!) valkosta nahkarotsii. Näytin kuulemma itänaapurin huoralta. Olin otettu :D Siel oli vaik mitä nannaa :D

Ois kyl pitäny kysyy paljon se yks mies siel makso ku olis hei toiminu ;) no mut joo :D

Niin ni lähettiin sielt menee, mentiin ekaan kenkkäkauppaan mikä mannerheimintieltä löydettiin ja tultiin parit kenkäparit rikkaimpina pois :) Eikä ees menny paljoo rahaa.

Sen kyllä huomasin että olin hyvin viriilinä koko päivän. En kyllä yhtään tiiä minkä takii. Ehkä se johtu mun yli söpöstä paidasta joka mul oli päällä.. En osaa sanoo.

Mut aivan loistava päivä kaiken kaikkiaan ollu. Kipittelen mun uudet kengät jalassa pitkin meiän kämppää. Tidii! :D MUN TEKEE IHAN SIKANA LÄHTEE BILETTÄÄÄ!!! ÄÄÄ!!! Taidan pitää omat kemut himassa ja juoda lisempäää!!




Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.