IRC-Galleria

Ymmh..Keskiviikko 02.08.2006 20:31

Olen hyvin pettynyt itseeni. Mun tipaton kuukaus systeemi ei toiminu. Ei niin ollenkaan. Tai siis, rikoin oman lupaukseni. Joo ja tein SYNTIÄ!

Maanantaina oli tarkotuksena mennä moikkaa NOPEASTI vegee Matinkylään. Jotenki se meni sitte siihe että tänään tulin kotiin. Ai mitä tein siellä? Join kaljaa, katoin hopeanuolta ja nauroin. Käytiin myös matinkylän jossain pubissa jossa lauleltiin karaokee ja juotiin lisempää. En nukkunut silmäystäkään. Tiistai aamu oli siis ylläri ylläri aivan järkyttävä. Olen siis tullut siihen lopputulokseen, että krapulaan on vähemmän kamalaa herätä kuin siihen et oot hereillä ja se hiljaa mutta varmasti leviää sisältä ulospäin.

Eilen sitten ahdistuin jokapaikassa. Tulin himaan, kävin suihkussa, vaihoin vaatteet ja lähin pois koska rupes ahistamaan. Kävin sitte hakemassa tavaroitani sielä matinkylästä pois ja taas mun piti vaan kävästä. Juotiin sitte lisempää aina vaan. Viime yöstä ei hirveästi oo mitää muistikuvia. Tapasin muuten uusia tuttavuuksia :) Oikein mukavia sällejä.

En jaksa/viitsi/halua sen enempää kertoa mutta hyvin dokattu reissu oli, juuri saavuin himaan ja vietin elämäni ihanimman puoli tuntisen suihkussa, huoh.

Joo, niin siis toi synti juttu. Pöllin viime yönä pyörän. Tai sanotaan että lainasin sillä se oli hävinny siitä pihalta mihin sen jätin :D Kyseessä oli sitten ihan semmonen paska huono vanha lussu ettei mistään hienosta pyörästä.

Menen makaamaan ja kiitän siitä että viikko enää lomaa eikä sen jälkeen tarvii enää ryyppää, huoh<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.